Ne yapmalıyım???

Ay canim ya..O zaman birak vallahi zorla kendini kabul ettirmeye calisirmis gibi.Bu adam belliki sorumsuz belkide allah seni bu adamdan koruyor belki sonradan çok sukredeceksin.Çünkü bu adam tutarsiz yarin bir gun evlendiginizde bunu ekmek almaya bile gonderemezsin.Sorumsuz cunku.Basina bela alma.Bak daha gencsin.Benim akrabam 38yasinda evlendi daha yeni.Hemde dugun nisan soz cok kisa zamanda yapildi herseyi de halloldu.Cokta mutlu Allah nazarlardan saklasin.Belki bundan kurtulursan daha hayirli biriyle olacaksin..Bundan adam olmaz.Seven insan sevdigi insanin evine gorucu geldigini duydugu anda kosar ertesi gunu ailesine soyler istemeye gidiyoruz hemen bu hafta diye..Ne genis bir mide var anlamiyorum.Rabbim yardimcin olsun..[/QUOTE
Hemde çok haklısn insan böyle bişeyi nasıl hazmeder banada çok koydu bu olay çok zoruna gitti ama adamda tık yok

O kadar stres oldumki yüxümde seyirmeler başladı artık sağlımdan olucm artık sinirden kim için

Size görücü gelmesine bile bişey dememesi.... Bir erkek bunu nasıl hazmeder?!

Umarım kendinize kıymet veren birisi ile, hayırlı bir yuva kurar, geride kalan 7 yılı hatırlamazsınız bile..

Seven, evlenmek isteyen insan bu kadar zamanda muhakkak bir adım atardı, iş güç bahane..
Kırıcı olmak istemem, öyle algılamayın, üzüldüm sadece..
Sizin için herşey iyi olsun bundan sonra....

Şunu iyi bil ki oyleesinden çok zararlar görürsün.evlenince çok söz verip yapmaz.hayal kırıklığı yasarsin, bu da sana zarar verir.benden söylemesi.

anne babasına bunu yapması güzel bir şey ama en azından seni öncelik yapıp sonra gönderebilirdi, en azından düğün takılarıyla :)) Bence al karşına konuş adam akıllı :)

7 yıllık ilişki yaş 34 . Beklenicek askerlik yok, beklenicek okul yok, beklenicek işe girme meseleleri yok. Bunlara rağmen evlenilmiyorsa sevgide yok demektir. Bence açık açık sorun ve artık evlilik için gerekli olan şeylere girişmessede ayrılın. Bekleyip bu kadar oyalandığınıza değmez.

Kızlar çok zor oldu ama bitti olayın şokundayım adam bana tarih vermedi sadece bu sene dedi durdu yine aynı hikaye ben seni kandırdımmı diyo bide bu kadar sene beklettin yetmiyomu adam bide pişmn olacak sensn dedi bana düşünebiliyomusnz ama doğru kaybettim

Kızlar çok zor oldu ama bitti olayın şokundayım adam bana tarih vermedi sadece bu sene dedi durdu yine aynı hikaye ben seni kandırdımmı diyo bide bu kadar sene beklettin yetmiyomu adam bide pişmn olacak sensn dedi bana düşünebiliyomusnz ama doğru kaybettim

Doğruyu yaptığınızı düşünüyorum .Hayırlısı olsun . Sizin için üzülmeyene sizde üzülmeyin .

Back
X