Bundan sonra tabikide değerlndiricm yas tutup hayata küseck değilim doğrududa buvalla madem isteyenlerin var o zaman onları değerlendir derim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan sonra tabikide değerlndiricm yas tutup hayata küseck değilim doğrududa buvalla madem isteyenlerin var o zaman onları değerlendir derim ben
Ay canim ya..O zaman birak vallahi zorla kendini kabul ettirmeye calisirmis gibi.Bu adam belliki sorumsuz belkide allah seni bu adamdan koruyor belki sonradan çok sukredeceksin.Çünkü bu adam tutarsiz yarin bir gun evlendiginizde bunu ekmek almaya bile gonderemezsin.Sorumsuz cunku.Basina bela alma.Bak daha gencsin.Benim akrabam 38yasinda evlendi daha yeni.Hemde dugun nisan soz cok kisa zamanda yapildi herseyi de halloldu.Cokta mutlu Allah nazarlardan saklasin.Belki bundan kurtulursan daha hayirli biriyle olacaksin..Bundan adam olmaz.Seven insan sevdigi insanin evine gorucu geldigini duydugu anda kosar ertesi gunu ailesine soyler istemeye gidiyoruz hemen bu hafta diye..Ne genis bir mide var anlamiyorum.Rabbim yardimcin olsun..[/QUOTE
Hemde çok haklısn insan böyle bişeyi nasıl hazmeder banada çok koydu bu olay çok zoruna gitti ama adamda tık yok
Haklısn gül receli belkide hayırlısı böyleHem 7 yil birlikte oldugun biriyle heyecanda kalmiyor askta bitiyor.Uzun yillar birlikte olup (6-7 sene gibi) sonra evliliginde cok mutsuz olup ayrilanlar var.Birde boyle dusun..
Sıkma canini her sey guzel olacak :)Haklısn gül receli belkide hayırlısı böyle
Çok tşkr ederim inşlhSıkma canini her sey guzel olacak :)
Henüz bişey yapmadım şuan görüşmüyorum döndüğünde konuşucam2 günde bir şey değişmemiş olabilir ama ne yaptınız?
Kızlar çok zor oldu ama bitti olayın şokundayım adam bana tarih vermedi sadece bu sene dedi durdu yine aynı hikaye ben seni kandırdımmı diyo bide bu kadar sene beklettin yetmiyomu adam bide pişmn olacak sensn dedi bana düşünebiliyomusnz ama doğru kaybettim
Bencede doğrusu bu ve geçicekDoğruyu yaptığınızı düşünüyorum .Hayırlısı olsun . Sizin için üzülmeyene sizde üzülmeyin .