ne yapmalıyım ?

Arkadaşlarından birine mesaj çekmelimiyim?

• Evet..

OY: 9 100,0%
  • Hayır, bu onu rencide eder.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    9

GDragon

Kalp Her Zaman SOLdan Atar
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
541
493
103
Hayallerini anlatırdı.. İnsanlara yardım etmek istiyorum.. haksızların yanında olmak istiyorum diyordu sürekli.. o yüzden hayali savcı olmaktı.. Savcılık sınavlarına hazırlanıyordu.. İşinden ayrılmıştı.. Hayalleri için sınava hazırlanmaya başladı.. Ama sınavları pek iyi geçmiyordu.. ve günden güne yıpranmaya başladı.. Oradaki sistem çok zor. Az ile yetinmiyorlar. Herkes en iyi olmak için yarış içinde sanki.. Sürekli içip beni arıyordu.. 30 yaşındayım ama hiç bir işe yaramıyorum vb şeyler söylüyordu.. Bende yapabilirsin mücadele et yerine... Doğru düzgün çalışmadığın için yapamadın. Sürekli pes eden bir yapın var. çok korkaksın ve çok güçsüzsün gibi şeyler söyledim. çünkü en ufak bir sorunda bu kadar güçsüz olması beni sinir ediyordu... Babasını küçük yaşta kaybetmiş. Evin tek oğlu o olduğu için bütün yük onun omuzlarına kalmış.. okuldaki zorlukları.. babasızlığı vb.. Bunlar bana yolladığı günlüğünde yazıyordu. daha hepsini tam anlamıyla çeviremedim ve anlamadım. (çevirdiğim kadarıyla. kendi dilinde yazmıştı..)

Son iki haftadır ise benimle çok konuşmuyordu.. Seni karanlığın içine sürüklemek istemiyorum diyordu. ve
En son 4 gün önce konuşmuştuk. ayrılmak istiyorsan ayrılalım dedim..Ayrılmak istemiyorum ve seni seviyorum dedi...elektriklerin kesilmesiyle birlikte konuşmamız yarım kaldı (İnternet üzerinden arama olduğu için).

o günden sonra ne aradı, ne mesaj çekti... nede yazdıklarımı gördü.. heryerden yazdım.. heryerden aradım ama görmedi.. Facebook adresinde hala arkadaşım olarak kayıtlı... Tamam diyorum terkedilsem.. burdan silerdi.. istemese heryerden engellerdi.. Yazdığı blogda, ve bütün hesaplarnda kayıtlıyım.. ama cevap vermiyor.. en son aktif olduğu tarih ise 4 gün önce... Belki Telefonunu kaybetmiş olabilir.. Yada çaldırmış olabilir.. Ama insan herhani bir pcden açıpta bakmazmı yada söylemezmi... yada başına birşey geldi ve benim haberim yok..
Bir keresindede 2 gün hastanede yatmıştı.. Kavga etmiş ve yüzü gözü darmadağan olmuştu.. Çok asi bir yapısı var.. Ama bana karşı öyle değil.. herzaman iyimser...

Korkuyorum.. bu çocuğa nasıl davranmam gerek bilmiyorum.. ben 28 yaşındayım o ise 31 yaşında..
Bu çocukla görüştüm.. Ama şimdi kendi ülkesinde ve Asyalı..
(dil sorunumuz yok. Türkçe konuşabiliyor.. Türkiyede yaşadı)

Benim için sorun ayrılmak değil.. Sadece bir insanı hayata bağlamak..Çünkü sevgiyi kelimelerle anlatmak istemiyorum.. Şuan imkanım olsa giderdim yanına hiç korkmadan.. Bagajlarla gitmen gerek deseler bile giderdim... ama gidemiyorum.. yanında olamıyorum.. belki değmez.. belkide değer bilmiyorum.. Belki de deliyimdir.. Belkide piskoloğo görünmem gerek bir insana değer verdiğim için şu an için hiçbirini bilmiyorum.. sadece..

yakın arkadaslarından birine mesaj çeksemmi.. ?
Bu onu küçük düşürürmü? ama çok merak ediyorum... öldümü kaldımı bilmiyorumm...
Bu çocuğa yardım etmek istiyorum..

28 yasındasın kimsenin (buna izin vermeyen) sorunlarını çözmek zorunda değilsin. hele ki sana değer vermeyen birinin.
yardımcı olmanı isteseydi sana cevap verirdi. belki de izin verdiği başkası vardır. telefonu kaybetmemiştir. konuşmak istemiyordur.

28 yasındasın kimsenin (buna izin vermeyen) sorunlarını çözmek zorunda değilsin. hele ki sana değer vermeyen birinin.
yardımcı olmanı isteseydi sana cevap verirdi. belki de izin verdiği başkası vardır. telefonu kaybetmemiştir. konuşmak istemiyordur.

Bende bu aralar değer vermediğini hissediyorum.. Ama en azından bir açıklama isterdim.. tamam ayrılalım demesini.. Ben ayrılalım dediğimde.. beni bırakma yanımda ol.. sadece yanımda ol diyordu.. Beni dinle diyordu ama şimdi.. belkide başkasını bulmuştur onu dinleyen..

Ztn erkekler dinleyen evet seni anlıyorum diyen kadınlara bayılır merkez hep onlar olck

Ztn erkekler dinleyen evet seni anlıyorum diyen kadınlara bayılır merkez hep onlar olck

bilmiyorum.. ben genelde çok güçsüzsün korkaksın birşey beceremiyorsun diyordum.. ondan ters tepti sanırım.. belkide onu anlayan birine gitmiştir.. sadece başına birşeymi geldi merak ediyorum.. ve üzülüyorum..

bilmiyorum.. ben genelde çok güçsüzsün korkaksın birşey beceremiyorsun diyordum.. ondan ters tepti sanırım.. belkide onu anlayan birine gitmiştir.. sadece başına birşeymi geldi merak ediyorum.. ve üzülüyorum..
Hiç sanmam onlara bişe olmaz çok merak ediyosan bi şekilde öğren yinede

Tabiki ara ne demek değer mi değmez mi? Bu kadar mı arkadaşlığınız ya hu..başına bişi geldi belki evine gidip baksınlar..

Sevgililik olarak devam etmezdim belki ama başına ne geldiğini ben de çok merak ederim, ve arkadaşlarına birine mesaj atardım ama onu küçük düşürmeden, mesela 'acil bir konu var ve ona ulaşamıyorum' vb. şeklinde yazardım.

Konuyla alakasız ama türkiyede mi savcı olmak istiyor. Türk vatandaşı mı? Lys ye falan mı hazırlanıyor? Yoksa kendi ülkesinde mi savcı olmak istiyor?
31 yaşında biraz geç kalınmış, hayalperest gibi geldi bana. Birazda sorumsuz.
Siz kendi yolunuza bakın derim.
Ama bi haber alın önce, Allah muhafaza başına bişey gelmişse.

Konuyla alakasız ama türkiyede mi savcı olmak istiyor. Türk vatandaşı mı? Lys ye falan mı hazırlanıyor? Yoksa kendi ülkesinde mi savcı olmak istiyor?
Siz kendi yolunuza bakın derim
Neden geç olsun 31 yaş daha neler

Sevgililik olarak devam etmezdim belki ama başına ne geldiğini ben de çok merak ederim, ve arkadaşlarına birine mesaj atardım ama onu küçük düşürmeden, mesela 'acil bir konu var ve ona ulaşamıyorum' vb. şeklinde yazardım.
evet öyle yapacağım ama yabancı oldugu için arkadaşlarının dilinden pek anlamıyorum.. O türkçe biliyor.. benimde yabancı dilim pek iyi değil.. :(

Neden geç olsun 31 yaş daha neler
31 yaşındaki bir beyefendi ki sorumlulukları fazla bir beyefendi, işini gücünü bıraksın sınav için çabalasın. Olmayıncada depresyona girsin, işe yaramıyorum kompleksleri..
Bence geç kalınmış, tamam hayalleri olabilir ama düzenine devam etsin bir yandanda gene çabalasın. Sonuçta ailesinin konu sahibininde beklentileri var haklı olarak.

Siz kendi yolunuza bakın derim.
Ama bi haber alın önce, Allah muhafaza başına bişey gelmişse.

Kendi ülkesinde.. savcılık sınavına hazırlanıyordu. orda 30 yaş hayaller için pek geç sayılmıyor. Zaten önceden bir işi vardı.. neden bu kadar çok istiyor bilmiyorum.. Sadece insanlara yardım etmek istiyorum diyordu.. 30 yaş geç değil. ama hayatı için birazda sorumluluk alması gerek haklısın. Arkadaşına mesaj çektim ama inşallah anlar ve cevap verir..

Nasıl bir ilişki bu, internet üzerinde başlayıp öyle mi devam etti?
internet üzerinden başladı sonra buluştuk..Önceden türkiyedeydi sonra ülkesine döndü.. ordan devam etti. sonra ben gittim geldim.. sınavları bittikten sonra o da gelecekti.. Öyle bir ilişki biraz saçma biraz zor..

Kendi ülkesinde.. savcılık sınavına hazırlanıyordu. orda 30 yaş hayaller için pek geç sayılmıyor. Zaten önceden bir işi vardı.. neden bu kadar çok istiyor bilmiyorum.. Sadece insanlara yardım etmek istiyorum diyordu.. 30 yaş geç değil. ama hayatı için birazda sorumluluk alması gerek haklısın. Arkadaşına mesaj çektim ama inşallah anlar ve cevap verir..
İnşallah.
Şaşırdığım nokta farzedinki evlendiniz. O ülkeye uyum sağlayabilecek misiniz? Çok riskli bir karar.

İnşallah.
Şaşırdığım nokta farzedinki evlendiniz. O ülkeye uyum sağlayabilecek misiniz? Çok riskli bir karar.
O ülkede 10 gün bir ailenin yanında kaldım.. asya ülkesi olduğu için zor gelmedi. ama geride kalanları özledim.. ülkeme geri dönmek istedim.. O bana tek yetebilrmi bilmiyorum.. çok zor biliyorum.. bende çok kararsızım öyle birşey olursa ne yaparım hiç düşünmedim.

Back
X