Yo bu yorumları almak için konu açtım zaten, alacağım tepkinin bilincindeydim yani. Kusurluk bir durum yok.
Ruh halimin pek düzgün olmadığının ben de farkındayım. İçimdeki boşluğu birlikte olduğum kişi ile kapatmaya çalıştım, bu amaca fazla odaklanmış olmalıyım ki gerçekte olanın farkına varamadım. Artık onu istemiyorum kesinlikle. Ben o kişi ile şuan ayrıyım zaten. Görüşmüyorum sadece o aradığı zaman cevap vermemekte zorlanıyorum.
şimdi geriniyor, parmaklarımı çıtlatıyor ve sen sevgili genç kadın sana bir kaç yorumda bulunuyorum:
ailen tarafından istemediğin bir düzenin içine mecburen sokulduğun için yanlış da olsa bir ilişkiyi devam ettirerek hatta bir cinsel birliktelik yaşayarak bence çok net bir biçimde kendi kafanda aileni cezalandırıyorsun.. bilinçli veya bilinçsiz..
onların bunlardan haberi elbette yok ama sen kendi içinde böyle intikamını alarak kendi hayatını yaşayacağın güne kadar usul usul kendine zarar veriyorsun..
en azından hatalarının farkındasın bu önemli!
burdan yazılanlar umarım sana yol gösterici olur çünkü ben bu iğrenç düzenin içinde aslında senin gibi genç kadınların çok zarar gördüğünü görüyor ve üzülüyorum..
cinsel birlikteliği koy bi kenara.. olabilir.. evlilik dışı olması için keşke olmasaydı diyebilirdim ama olmuş ve seni bununla ilgili yargılamak bana çok saçma geliyor.. çünkü içinde bulunduğun ruh hali bence bu durumdan çok daha önemli..
o nişanlı adamın senin bu ruh halini fark ederek kullandığı çok açık bi gerçek.. ilk yapacağın şey telefonlarını değiştirmek olmalı.. kesinlikle bir daha görüşme.. bence sen hatalarının farkına varma gücünü gösteriyorsan bunu yapacak güce de sahipsin.
diğeri de seni sen olduğun için değil kapalı olduğun için istiyor bu da net..
bence onunla da görüşme ve okuluna odaklan. hayatına istediğin yönü verene kadar da kimseyi sokma..
sonra ilerde gelecek düşündüğün adam olunca da al karşına tüm bunları konuş. bir insan evladı ise azcık vicdanı varsa seni iyileştirmek için çaba gösterir ve sarar sarmalar seni.. var böyle erkekler de.. böylesini bulamazsan da ille evlenceksin diye bir kaide yok.. yanlışı yanlışla örtme..
bir kadın erkeksiz de ayaklarının üstünde durarar yaşar.. hatta daha güzel bile yaşar.. sende bu güç var.. kendine inan ve güzel yolunu çiz..