• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım?

Prometteur

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
1.969
13.249
208
Kızlar yaklaşık 1 aydır biriyle görüşüyorum. Ciddi değiliz henüz bir şey konuşmadık sevgili gibi, öyle birbirimizi tanıma aşamasındayız. Konuşurken laf lafı açtı, onu çok önceden gördüğümü beğendiğimi ama o aralar evli olduğunu yaklaşmadığımı söyledim.
Şaşırdı sohbet koyulaştı...
Sonra o da 1 yıl önce boşandığını söyledi. Takriben 2015 yaz ayları. Düşüne düşüne söyledi birde...
Ama bugün duyuyorum ki bu yıl Mart - Mayıs aylarında boşanmışlar. Bir şekilde birinden öğrendim.
Bu büyük bir yalan değil ama fazlaca gereksiz. Hesap sorsam açıklama yapmak istemiyorum söyleyen kişi için. Nasıl biri anlaşabilir miyiz tarzı sorular sormuştum. Laf arasında bunu da söyledi ve emin.

Napsam bilemedim :silah:

Burada da kadinlar 5 senedir ayriyiz, 3 sene once de bosandik tarzi konusuyor. Ayrildiklari tarihtir bence.

Birnkac gun sonra. Nezaman bosandigini yeniden sor.
Cunku insa soyledigi yalani unutur. Buyuk ihtimal buseferde farkli bir tarih diyecektir.
Sende dersinki gecen konusmamizda 2015 yaz aylarinda bosandigini demistin .

Bir kişinin yalan dedigini dusunuyorsaniz ayni soruyu farkli zamanlarda soracaksin. Cok yalan soyleyenler soyledikleri yalani unuturlar herhalde. Hangi yalani aklinda tutcaklar?

Yani ozamanlar hayatında degilmişsiniz, onun gecmisi zaten 2015' te ayri yasamaya başlamışlardır. Bence bu kadar takmayın.

belki ayrı yaşamaya başladıkları tarih 2015 olabilir o yüzden sana da öyle söylemştir.

Resmi boşanma o zaman olmasın

Resmi bosanmasindan degil ayrilmasindan bahsetmistir bence yalan degildir

Belki dava 2015 yazında açıldığı ancak bu sene sonuçlandığı için öyle demiştir, olamaz mı?

Burada da kadinlar 5 senedir ayriyiz, 3 sene once de bosandik tarzi konusuyor. Ayrildiklari tarihtir bence.

Kızlar kadının dediği doğru en son 2016 Mayıs Mart tarihli gönderilerini beğenmişler instagramdan. Neden öyle oldu peki?

Bence de fiilen ve resmen bosanma tarihleri farklidir da
sen adami evliyken mi gozune kestirdin :KK57:

Hayır canım tövbestağfirullah. Gördüğümde yakışıklı adammış dedim geçtim ne göze kestirmesi Allah korusun.

Birnkac gun sonra. Nezaman bosandigini yeniden sor.
Cunku insa soyledigi yalani unutur. Buyuk ihtimal buseferde farkli bir tarih diyecektir.
Sende dersinki gecen konusmamizda 2015 yaz aylarinda bosandigini demistin .
Bir kişinin yalan dedigini dusunuyorsaniz ayni soruyu farkli zamanlarda soracaksin. Cok yalan soyleyenler soyledikleri yalani unuturlar herhalde. Hangi yalani aklinda tutcaklar?

İki kez aynı tarihi söyledi canım farklı günlerde... Ama deneyebilirim :(
Yani ozamanlar hayatında degilmişsiniz, onun gecmisi zaten 2015' te ayri yasamaya başlamışlardır. Bence bu kadar takmayın.

Tabii ki öyle beni ilgilendirmez ama neden yalan söyledi anlamadım yani. Ha mart mayıs ha 2015 yazı ben sorun etmezdim ki bunu :(

Seni kaybetmemek için daha eski bir tarih söylemiş olabilir.

Aklıma geldi bu Migi ama neden öyle düşünsün ki bilemedim :(
Yakın tarih söyleyince ne düşünebilirdim bilmiyorum aklıma gelmiyor şuan

Kızlar kadının dediği doğru en son 2016 Mayıs Mart tarihli gönderilerini beğenmişler instagramdan. Neden öyle oldu peki?

Hayır canım tövbestağfirullah. Gördüğümde yakışıklı adammış dedim geçtim ne göze kestirmesi Allah korusun.

İki kez aynı tarihi söyledi canım farklı günlerde... Ama deneyebilirim :KK43:

Tabii ki öyle beni ilgilendirmez ama neden yalan söyledi anlamadım yani. Ha mart mayıs ha 2015 yazı ben sorun etmezdim ki bunu :KK43:

bence açık olmak her zaman ıyıdır açık açaık sor ne zaman ayrıldınız ben 2016 baharı dıye duydum de

bence açık olmak her zaman ıyıdır açık açaık sor ne zaman ayrıldınız ben 2016 baharı dıye duydum de

Bende başka bir yalanını yakalarsam bunu da yüzüne vururum diye düşünüyorum ekstradan...

Aklıma geldi bu Migi ama neden öyle düşünsün ki bilemedim :KK43:
Yakın tarih söyleyince ne düşünebilirdim bilmiyorum aklıma gelmiyor şuan
Hıı daha yeni ayrılmış deyip duygularını açmayabilirdin belki uzak dururdun ama eski tarih söyleyince içinden hımm zaman geçmiş diye bi rahatlama olmuştur bence oda böyle düşünmüş olabilir.
Samimiyetiniz var sonuçta bunu sor, son beğeniler mayıs ayına ait, tam olarak boşanma tarihiniz neydi? De. Böyle ayrıntılar benim için önemli de illaki açıklama yapar

Adam boşanmış ,yalan söylemisini gerektirecek bir durum yok ki,eski eşiyle kavga dövüş ayrılmadıysa instagramdan gönderilerini beğenmiş olabilir.

Belkide yeni bosanmis daha unuttumu unutamadi diye dusunursun diye korkmus olabilir. Beyaz yalan dedigimiz şeydir belki.

Adam boşanmış ,yalan söylemisini gerektirecek bir durum yok ki,eski eşiyle kavga dövüş ayrılmadıysa instagramdan gönderilerini beğenmiş olabilir.

Belkide yeni bosanmis daha unuttumu unutamadi diye dusunursun diye korkmus olabilir. Beyaz yalan dedigimiz şeydir belki.

Bende öyle düşündüm kızlar henüz sormayacağım..

Tatlım bak sen 19 yaşında pırıl pırıl bi kızsın.. Boşanmış adamla ilişkiye başlama. Adam olsaydı karısı boşamazdı onu, kadınlar evliliklerini en son raddeye gelince bitirir.
Tersi de olabilir ama yalan söylemeyeceği ne malum? Cesareti varsa boşanma dilekçesini göstersin..
Kaç yaşında bu adam?

Back
X