• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyız

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
selam kızlar açacağım konu kız kardeşimle alakalı benden küçük bir kardeşim var ve ayrı şehirlerdeyiz geçen sene Yeni memur oldu fazla insanlarla samimi değildir kendi halinde birisi yani içinde neler yaşadığını çoğu şeyini bilmeyiz anlatmazda ve erkeklerden pek hoşlanmazdı anladığım kadarıyla güvenmiyordu öyle söylüyordu bu zamana kadar da görüştüğü kimse olmadı 23 yaşında geçen hafta beş gün bir izin alıp evde geçirmişti işte o ara evde sıkıntıdan bir program yüklemiş telefonuna tanışma tarzı bir uygulamaymış ismini unuttum neyse ordan birisiyle tanışmış öylesine yazışmaya başladığını söylüyor o kişide 32 yaşında asker Doğu Da ve eşimden boşandım demiş ciddi bir arayış için burdayım sen neden buradasın diye sormuş kardeşime kardeşim de amacının olmadığını ifade etmiş ama çocukla konuştukça ona bağlandığını hoşuna gittiğini söylüyor aslında hiç öyle yapacak bir kız değil o kadar gerçek hayatta görüşmek isteyen oldu kabul etmedi güveni Yok erkeklere öyle diyordu e burdakine nasl güveniyorsun diyorum güvenmiyorum ki diyor telefon numarasını İstemiş Halen vermemiş iki haftadır programdan yazışıyorum diyor ama karşı tarafın face instgram twittir herşeyine baktım diyor evliliği iki yıl sürmüş çok fazla anlatmıyormuş eski evliliğini ama bitirdiğimi kanıtlayabilirim diyormuş ama kardeşim programdan fazla ilerletmek istemiyor olursa bile gerçek hayatta normal tanışmak istiyor kardeşimin bu yaşa kadar hiçbir mantıksız bir şeyini görmedik bu konuda sessiz kaldım ama kalmakta istemiyorum boşanmış olması sorun orası da meçhul gerçi yani herşeyiyle sıkıntı ama kardeşim de kafasına koyduğu bir şeyi yapar öylede bir yapısı var sizce bayanlar bu işin sonu ne olur kardeşim ordan devam mı etmeli ya da farklı yoldan mı tanışmalı ya da sizler ne diyorsunuz bu durum karşısında

Burda bile birsürü fake çıkarken düşünün bakalım o tarz bi uygulamada ne kadar vardır.. ben olsam kesinlikle devam ettirmezdim bu olayı.
Kesinlikle haklısınız ama 23 yaşında yetişkin birey fazla da müdahale edemiyorsun daha tanışma bile olmamış ama adamın evliliği bile insanı korkutmaya yetiyor

Kesinlikle haklısınız ama 23 yaşında yetişkin birey fazla da müdahale edemiyorsun daha tanışma bile olmamış ama adamın evliliği bile insanı korkutmaya yetiyor
Unutmayın ki bu buz dağının görünen kısmı. İnsan her gün gördüğü insanı bile tanıyamıyor artık,bir uygulamadan.. Kardeşinize haber izletin,insanlar her gün gördükleri eşleri tarafından nelere maruz kalıyorken,o adamla buluşması ne kadar doğru? Hayatına dair en ufak bir soru işareti içeren olayı yapmamalı

Unutmayın ki bu buz dağının görünen kısmı. İnsan her gün gördüğü insanı bile tanıyamıyor artık,bir uygulamadan.. Kardeşinize haber izletin,insanlar her gün gördükleri eşleri tarafından nelere maruz kalıyorken,o adamla buluşması ne kadar doğru? Hayatına dair en ufak bir soru işareti içeren olayı yapmamalı
Aynen kardeşim de bunlarınn farkında o yüzden uzak kaldığını ileri adım atmadığını söylediğinde çocuk sen bu şüpheci tavırla kuşkularınla kimseyle beraber olmaz mutlu olmazsın diyormuş

Aynen kardeşim de bunlarınn farkında o yüzden uzak kaldığını ileri adım atmadığını söylediğinde çocuk sen bu şüpheci tavırla kuşkularınla kimseyle beraber olmaz mutlu olmazsın diyormuş
Canım çevresine bir göz atsın kardeşin.. Olmadı sen yardım et var mı ona uygun biri. Çünkü bence artık biri olsun istiyor ama bu vakte kadar kendini geri çektiği için neyi nasıl yapacağını bilmiyor..

Canım çevresine bir göz atsın kardeşin.. Olmadı sen yardım et var mı ona uygun biri. Çünkü bence artık biri olsun istiyor ama bu vakte kadar kendini geri çektiği için neyi nasıl yapacağını bilmiyor..
Çevresinde olduğunu söylüyor ama kendisi istemiyor bizde çok kişi önerdik ben de buldum arkadaşlarımdan ailemede söyleyen oldu iş yerinden de teklif eden olmuş ama zor beğenen birisi gidip te Böyle birisiyle tanışması enterasan

Boşanmış olsa dahi birde nedeni var bunun.. ya kötü bir nedeni varsa Allah korusun..
Evet onu Da söylemiyor Muş belki aldatma belki şiddet her türlü herşey olabilir ama sadece şunu söyleyebilmiş anladığım kadarıyla çocuk benim için evlilikte cinsellik çok önemli demiş kardeşim de eski evliliğin bununla alakası varmı dediğinde çok olmasa da vardı demiş kesinlikle aldatma diye düşünüyorum

Bir yönden öyle düşünüyorum ama sonuçta kardeşim kimseye güven olmuyor bu zaman da ee birde adamın eski evliliği var bunlar hep sorun

neden ısrarla adamın eski evliliğine taktınız ki. neticede 2 kişi evlenmiş anlaşamamış boşanmış. adamın 50 tane eski sevgilisi olsa ayrılsa ruhunuz duymazdı. resmi olması mı sizi rahatsız ediyor.bu forumu anlamıyorum bazen. boşanan kadına dul denilince ortalığı ayağa kaldırırlar ama adam boşanmışsa ovvv..
kardeşiniz bu adamla herhangi bir yerde de tanışmış olabilirdi. o zamanda adam boşandım diyerek yalan söyleyebilirdi evli olduğu halde. sanal gerçek fark etmez ki. kardeşiniz kısa sürede telefon paylaşmayarak yada ilişkinin sanal olmayacağını reelde yürütülmesi gerektiğini söyleyerek zaten gayet mantıklı adımlar atmış. kardeşinize güvenin biraz....

ayrıca size eşimle nasıl tanıştığımızı da anlatayım. biz ikimizde anadolu üni. iibf okuyorduk. ortak derslerimiz vardı. ama hiç tanışmadık. bir forum sitesinde konuşurduk sürekli. bir gün tesadüfen okulda bir olay çıktı. bende dedim ki bizim okul karışık o dedi ki bizimkide öyle. yoksa aynı okuldamıyız biz kardeşmiyiz espirisi yaparken gerçekten o ara aynı kantinde oturduğumuzu fark ettik yazışırken. sonra tanıştık konuştuk çok iyi arkadaş olduk derken 2 yıllık evliyiz. 9 haftalıkta hamileyim. bir şey olacaksa zaten olur siz engelleyemezsiniz. ancak önlem alırsınız ve kardeşinizde gerekli önlemleri alıyor görünen o ki...

Keşke ...bende öyle diyorum ama bende sağlıklı düşünebilirim sadece biraz güvenmem lazım diyor o yüzden ilerletme taraftarı
Sosyal medyadaki ne oldugu belli olmayan sitedeki adama nasil guveniyor aklim mantigim almiyor..
Daha cok genc bu adama kendini kaptirirsa hic iyi seyler olmaz..
Kardesini ikna edin bence adamin neyuni taniyacak yeterince acik degil mi hersey??
Valla Allahim kimseyi sasirtmasin..

Back
X