- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
selam kızlar açacağım konu kız kardeşimle alakalı benden küçük bir kardeşim var ve ayrı şehirlerdeyiz geçen sene Yeni memur oldu fazla insanlarla samimi değildir kendi halinde birisi yani içinde neler yaşadığını çoğu şeyini bilmeyiz anlatmazda ve erkeklerden pek hoşlanmazdı anladığım kadarıyla güvenmiyordu öyle söylüyordu bu zamana kadar da görüştüğü kimse olmadı 23 yaşında geçen hafta beş gün bir izin alıp evde geçirmişti işte o ara evde sıkıntıdan bir program yüklemiş telefonuna tanışma tarzı bir uygulamaymış ismini unuttum neyse ordan birisiyle tanışmış öylesine yazışmaya başladığını söylüyor o kişide 32 yaşında asker Doğu Da ve eşimden boşandım demiş ciddi bir arayış için burdayım sen neden buradasın diye sormuş kardeşime kardeşim de amacının olmadığını ifade etmiş ama çocukla konuştukça ona bağlandığını hoşuna gittiğini söylüyor aslında hiç öyle yapacak bir kız değil o kadar gerçek hayatta görüşmek isteyen oldu kabul etmedi güveni Yok erkeklere öyle diyordu e burdakine nasl güveniyorsun diyorum güvenmiyorum ki diyor telefon numarasını İstemiş Halen vermemiş iki haftadır programdan yazışıyorum diyor ama karşı tarafın face instgram twittir herşeyine baktım diyor evliliği iki yıl sürmüş çok fazla anlatmıyormuş eski evliliğini ama bitirdiğimi kanıtlayabilirim diyormuş ama kardeşim programdan fazla ilerletmek istemiyor olursa bile gerçek hayatta normal tanışmak istiyor kardeşimin bu yaşa kadar hiçbir mantıksız bir şeyini görmedik bu konuda sessiz kaldım ama kalmakta istemiyorum boşanmış olması sorun orası da meçhul gerçi yani herşeyiyle sıkıntı ama kardeşim de kafasına koyduğu bir şeyi yapar öylede bir yapısı var sizce bayanlar bu işin sonu ne olur kardeşim ordan devam mı etmeli ya da farklı yoldan mı tanışmalı ya da sizler ne diyorsunuz bu durum karşısında