Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok saçma konuşuyor hep böyleydi ama bu aralar arttı kendi kendine gülüyor.Akıl sağlığı nasıl yerinde değil? Teşhis konmuş bir hastalığı mı var? Demans, alzheimer gibi bir geriatrik durum mu söz konusu? Yoksa akıl sağlığı yerinde değil diye siz mi teşhis koydunuz.
Açık ve doğru düzgün anlatın ki insanlar yorum yapabilsin.
Çok saçma konuşuyor hep böyleydi ama bu aralar arttı kendi kendine gülüyor.
Maddi durum yaratabilirsen bir psikoligla babani arkadas edebilirsin. Bizim komsumuz bunu yapip annesinin tedavi olmasini saglamisti.Babam iki senedir çalışmıyor. Akıl sağlığı pek yerinde değil annemde sürekli babamla ugrasiyor ben bu ortamda çok bunalıyorum babamın tedavi olmasını istiyorum kabul etmiyor. Ne yapmalıyız?
kendi kendinize adama yafta niye yapıştırdınız ki? kaldı ki adam hasta olsa bile annen ne mantıkla gidip adamla uğraşıyor sürekli? annen eğer sürekli adama sarıyorsa bence onun da bir doktora görünmesi lazım.
Anneminde sinirleri bozuk her şeyi o karşılıyor.kendi kendinize adama yafta niye yapıştırdınız ki? kaldı ki adam hasta olsa bile annen ne mantıkla gidip adamla uğraşıyor sürekli? annen eğer sürekli adama sarıyorsa bence onun da bir doktora görünmesi lazım.