Ne yapmalıyız?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.951
4.221
173
Babam iki senedir çalışmıyor. Akıl sağlığı pek yerinde değil annemde sürekli babamla ugrasiyor ben bu ortamda çok bunalıyorum babamın tedavi olmasını istiyorum kabul etmiyor. Ne yapmalıyız?

Akıl sağlığı nasıl yerinde değil? Teşhis konmuş bir hastalığı mı var? Demans, alzheimer gibi bir geriatrik durum mu söz konusu? Yoksa akıl sağlığı yerinde değil diye siz mi teşhis koydunuz.

Açık ve doğru düzgün anlatın ki insanlar yorum yapabilsin.

Akıl sağlığı nasıl yerinde değil? Teşhis konmuş bir hastalığı mı var? Demans, alzheimer gibi bir geriatrik durum mu söz konusu? Yoksa akıl sağlığı yerinde değil diye siz mi teşhis koydunuz.

Açık ve doğru düzgün anlatın ki insanlar yorum yapabilsin.
Çok saçma konuşuyor hep böyleydi ama bu aralar arttı kendi kendine gülüyor.

Saglık bakanlıgından yardım alın belkı maası baglanır vesaret altına alınması lazım sayet sızın dedıgınız gıbıyse. Tam bılgım yok ama bakım maası alan bır kısıyı tanıyorum

Çok saçma konuşuyor hep böyleydi ama bu aralar arttı kendi kendine gülüyor.

Saçma konuşmak ve gülmek psikolojik rahatsızlık belirtisi olabilir de olmayabilir de. Ne siz teşhis koyabilirsiniz ne sizin üç kelimelik cümlelerinizden biz koyabiliriz.

Yapabileceğiniz tek şey bir uzmanla görüşmesini sağlamak.

Babam iki senedir çalışmıyor. Akıl sağlığı pek yerinde değil annemde sürekli babamla ugrasiyor ben bu ortamda çok bunalıyorum babamın tedavi olmasını istiyorum kabul etmiyor. Ne yapmalıyız?
Maddi durum yaratabilirsen bir psikoligla babani arkadas edebilirsin. Bizim komsumuz bunu yapip annesinin tedavi olmasini saglamisti.

psikiyatra götürün babanızı. psikolog psikiyatrik hastalık tanısı koyamaz şizofreni vs gibi psikotik bir şeyden şüpheleniyorsanız devlet hastanesi uygundur.

kendi kendinize adama yafta niye yapıştırdınız ki? kaldı ki adam hasta olsa bile annen ne mantıkla gidip adamla uğraşıyor sürekli? annen eğer sürekli adama sarıyorsa bence onun da bir doktora görünmesi lazım.

bu isler sakaya gelmez yalniz. bugün güler kendi kendine konuşur yarin bogaziniza bicak dayar gece ansizin. lütfen araştırıp bi yol bulun tedavi için. aile sosyal politikalar bakanlığınin destek hattini arayi sorun en basiti.

kendi kendinize adama yafta niye yapıştırdınız ki? kaldı ki adam hasta olsa bile annen ne mantıkla gidip adamla uğraşıyor sürekli? annen eğer sürekli adama sarıyorsa bence onun da bir doktora görünmesi lazım.
Anneminde sinirleri bozuk her şeyi o karşılıyor.

Back
X