• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmam gerekiyor ailemi karşıma mı almam gerekiyor?

emine kerem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2025
38
-14
1
28
kızlar merhaba bir derdim var lütfen başından benzer konular geçenler benim derdime bir şeyler yazar mısınız 2023 yılında bir arkadaşımın kuzeniyle tanıştım adam evlilik odaklı olduğu için hemen evlenmek istedi ailem ilk başta çok olumlu bakmadı ama ben seviyorum diye bir şey demedi.çünkü kendisi İstanbul’da yaşıyor evi ve arabası yok biraz birikimi var ve kendisi 30 yaşındaydı.istanbulda bir avukatın yanında şöfürlük yapıyordu.ailem ben istediğim için sesini çıkarmadı .Görüşmeye başladıktan yaklaşık 2 ay sonra abim işler ciddi diye araştırınca gecmiştinde (22-23 yaşlarındayken )uyuşturucu kulllanıp gözaltına alındığını gördü.sonra tamamen karşı çıktılar .Onların karşı çıkmalarına rağmen ben görüşmeye devam ettim ikna olurlar diye .ama yapamadım 7-8 ay görüştükten sonra ailem istemiyor gümahına girmeyeyim diye ayrıldım. Ama çok üzgünüm.uzak mesafe asla tam anlamıyla tanıyamayacaktım.Ben Adana da yaşıyorum o İstanbul.(Bu arada ben öğretmenim kızlar) lütfen bana akıl verin

Ayrılmanız iyi olmuş, uyuşturucu maalesef öylesine geçen bi bağımlılık değil.. Çok yakın bi akrabam yıllarca kullandı, sonra tedavi oldu ama uyuşturucu yerine bir hap kullanıyor artık, onu kullanmazsa yapamıyor..
Benden ailemi karşıma almamı istiyor.Ben onu ailemle karşı karşıya getirmek istemiyorum.aiem onu kırar diye çok üzülüyorum

Yanı ne yapmam gerekiyor ailemi karşıma mı almam gerekiyor .ilk defa kullanıyorum burayı bilmiyorum
Kaç defa gördünüz bu kişiyi?
Geçmişinde uyuşturucu olan, hiçbir şekilde tam tanıyamayacağınız biri için neden ailenizi karşınıza alacaksınız?
Ailenizi de karşınıza almanızı istiyormuş, ne yapacaksınız,onları bırakıp kendisinin yanına mı gideceksiniz? Düzgün bir insan bunu söylemez zaten.

Kaç defa gördünüz bu kişiyi?
Geçmişinde uyuşturucu olan, hiçbir şekilde tam tanıyamayacağınız biri için neden ailenizi karşınıza alacaksınız?
Ailenizi de karşınıza almanızı istiyormuş, ne yapacaksınız,onları bırakıp kendisinin yanına mı gideceksiniz? Düzgün bir insan bunu söylemez zaten.

7 ayda 4 defa geldi onun dışında sürekli görüntülü konuşuyorduk.işten eve evden işe .birkaç defa otaprarkta oturması canımı sıktı ama art niyetli yorumlamadım.tüm arkadaşları şoför diye

kızlar merhaba bir derdim var lütfen başından benzer konular geçenler benim derdime bir şeyler yazar mısınız 2023 yılında bir arkadaşımın kuzeniyle tanıştım adam evlilik odaklı olduğu için hemen evlenmek istedi ailem ilk başta çok olumlu bakmadı ama ben seviyorum diye bir şey demedi.çünkü kendisi İstanbul’da yaşıyor evi ve arabası yok biraz birikimi var ve kendisi 30 yaşındaydı.istanbulda bir avukatın yanında şöfürlük yapıyordu.ailem ben istediğim için sesini çıkarmadı .Görüşmeye başladıktan yaklaşık 2 ay sonra abim işler ciddi diye araştırınca gecmiştinde (22-23 yaşlarındayken )uyuşturucu kulllanıp gözaltına alındığını gördü.sonra tamamen karşı çıktılar .Onların karşı çıkmalarına rağmen ben görüşmeye devam ettim ikna olurlar diye .ama yapamadım 7-8 ay görüştükten sonra ailem istemiyor gümahına girmeyeyim diye ayrıldım. Ama çok üzgünüm.uzak mesafe asla tam anlamıyla tanıyamayacaktım.Ben Adana da yaşıyorum o İstanbul.(Bu arada ben öğretmenim kızlar) lütfen bana akıl verin
Ailen istemiyorsa fazla üsteleme çünkü o işten hayır göremiyorsun zaten ayrılmışsın arkana bile bakma bence. Şu durumda hem kendin hem karşı taraf hemde aile yıpranacak yani çok daha iyi olmayacak hem sabıkasıda çıkmış boşver önüne bak derim..

Benden ailemi karşıma almamı istiyor.Ben onu ailemle karşı karşıya getirmek istemiyorum.aiem onu kırar diye çok üzülüyorum
7 ayda sadece 4 kere gördüğünüz ve sosyal yaşamını, ailesini, aile kültürünü, karakterini bilmediğiniz bir adam size aileni karşına al diyorsa, o adamdan hemen uzaklaşın.

Ailem çoooooookkkkkkk haksız falan olmadıkça hiçbir erkek için ailemi karşıma almam. Sende yapma. Benim bir arkadaşım uyuşturucu kullanan sevgilisi bıraktı diye evlendi halen kullanıyormuş. Hem kim oluyor da bu erkekler aileni karşına al diyor ya? Bugüne kadar oğlan mi vardı ki bundan sonra o olacak. Senden bunu isteyen hiçbir erkek seni sevmiyordur. İlk fırsatta da ailen yok diye ona göre davranır. Haberin olsun.

Aileniz kırılmasın diye değil, geçmişinde uyuşturucuya bulaşmış bir adam kırılmasın diye uğraşıyorsunuz. Bravo! Bence evlenin ama uyuşturucu için cüzdanınızdan para araklayınca, sizi öldürmekle tehdit edince de ailenizin yanına dönmeyin, gururlu olun.

Gerçekten öğretmenseniz, öğrencilerinize de acıdım. Böyle akıl tutulması yaşayan biri öğretmen olmamalı. Yazık!

Back
X