• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmam gerekiyor ailemi karşıma mı almam gerekiyor?

kimse için ailenizi karşınıza almayın.

ayrıca bazı şeyler (uyuşturucu gibi) bir insanda önyargılı olmanız gereken kısıtlı durumlardır. gecmişte veya bugünde.. hayatınıza gecmişinde bu tür bir leke olan birini almak istiyor musunuz gercekten? merhametliyim diyorsunuz da bu merhamet değil saflık bildiğin. hele ki bu kişi için aileyi karsına almayı düsünmeklk.. ailenizi dinleyin, kendinize gelin.

Yok yeni nişanlandı bu sene.olaylar 2023 te başladı 2024 eylüle kadar iletişim devam etti kendisi Ocak ayinda nişanlandı
E tamam nişanlanmış bitmiş gitmiş işte aşkından ölmüyorsan bu işin peşini bırak 4 kez yüz yüze görüşmeyle kimse kimseyi tanıyamaz. Ailen haklı

E tamam nişanlanmış bitmiş gitmiş işte aşkından ölmüyorsan bu işin peşini bırak 4 kez yüz yüze görüşmeyle kimse kimseyi tanıyamaz. Ailen haklı
Hala hata mı yaptım diye sorguluyorum kendimi .acaba çabalamalı mıydım.kimseye karşı bir şey hissedemiyorum

Benden ailemi karşıma almamı istiyor.Ben onu ailemle karşı karşıya getirmek istemiyorum.aiem onu kırar diye çok üzülüyorum
Karşındaki gerçekten seni düşünen, seven adam gibi adam olsaydı asla " ailene karşı çık" demezdi. Napardı? " Aile rızası en önemli şey" diyerek ailenin gözüne girmek için 40 takla atardı.

Karşındaki gerçekten seni düşünen, seven adam gibi adam olsaydı asla " ailene karşı çık" demezdi. Napardı? " Aile rızası en önemli şey" diyerek ailenin gözüne girmek için 40 takla atardı.
Ben ailemle tanışmasını istemedim.ailem kırıcı konuşuyor diye .sonrasında istedim ama bu sefer de kendisi gelmedi

Benden ailemi karşıma almamı istiyor.Ben onu ailemle karşı karşıya getirmek istemiyorum.aiem onu kırar diye çok üzülüyorum
Ailen iyide yapar. Madde kullanmış, hapis yatmış birinde de bu hareket beklenirdi zaten. Hayatı uç noktalarda yaşadığı çok belli. Uzak durun bu kişiden zarar görürsünüz.

Neden inanmayayı ki sonuçta düzenli bir işi var çalışıyor uyuşturucu kullansa nasıl çalışacak
Yaa siz saf mısınız yoksa evlenmek uğruna saf rolü mü yapıyorsunuz?

Uyuşturucu neden çalışmasına engel olsun? Çeşit çeşit madde var demek ki onun da çalışmasına engel değil.

Bak kardeşim, hayatını yakma. Uyuşturucu bir illettir kurtulamaz!!

2023 yilinda 7 ay gorustugunuz bir adam ki o da uzak mesafe...

Ustunden neredeyse 2 yil gecmis? Ne amacla ailenizi karsiniza alacaksiniz orasini anlamadim ben, adam hala yerinde mi duruyor?

Ayrica bu nasil gorucu usulu? Adamin maddi manevi hicbir artisi yok?

Back
X