- 9 Haziran 2025
- 43
- -27
- 1
- 28
- Konu Sahibi emine kerem
Yok yeni nişanlandı bu sene.olaylar 2023 te başladı 2024 eylüle kadar iletişim devam etti kendisi Ocak ayinda nişanlandı2 yıl önce nişanlanmadımı 2 yıl önce ki olaylar demişsiniz de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yeni nişanlandı bu sene.olaylar 2023 te başladı 2024 eylüle kadar iletişim devam etti kendisi Ocak ayinda nişanlandı2 yıl önce nişanlanmadımı 2 yıl önce ki olaylar demişsiniz de.
E tamam nişanlanmış bitmiş gitmiş işte aşkından ölmüyorsan bu işin peşini bırak 4 kez yüz yüze görüşmeyle kimse kimseyi tanıyamaz. Ailen haklıYok yeni nişanlandı bu sene.olaylar 2023 te başladı 2024 eylüle kadar iletişim devam etti kendisi Ocak ayinda nişanlandı
Hiç inandırıcı değil, yine de siz bilirsiniz. Böyle birine selam vermeye çekinirdim ben.Hapse girmedi gözaltına alınmış.anlattıgına göre kuzeni korkutmak için gözaltına almış.
Hala hata mı yaptım diye sorguluyorum kendimi .acaba çabalamalı mıydım.kimseye karşı bir şey hissedemiyorumE tamam nişanlanmış bitmiş gitmiş işte aşkından ölmüyorsan bu işin peşini bırak 4 kez yüz yüze görüşmeyle kimse kimseyi tanıyamaz. Ailen haklı
Çabalamamalıydın. Bak zaten senden sonra hızlıca yenisini bulmuş yani ailen haklıymışHala hata mı yaptım diye sorguluyorum kendimi .acaba çabalamalı mıydım.kimseye karşı bir şey hissedemiyorum
Ben de çok büyük tramvalar bıraktı .kendisinden sonra çok sinirli biri oldum.haytıma kımseyi alamıyorum.Çabalamamalıydın. Bak zaten senden sonra hızlıca yenisini bulmuş yani ailen haklıymış
Ben inanmıştımHiç inandırıcı değil, yine de siz bilirsiniz. Böyle birine selam vermeye çekinirdim ben.
Karşındaki gerçekten seni düşünen, seven adam gibi adam olsaydı asla " ailene karşı çık" demezdi. Napardı? " Aile rızası en önemli şey" diyerek ailenin gözüne girmek için 40 takla atardı.Benden ailemi karşıma almamı istiyor.Ben onu ailemle karşı karşıya getirmek istemiyorum.aiem onu kırar diye çok üzülüyorum
Ben ailemle tanışmasını istemedim.ailem kırıcı konuşuyor diye .sonrasında istedim ama bu sefer de kendisi gelmediKarşındaki gerçekten seni düşünen, seven adam gibi adam olsaydı asla " ailene karşı çık" demezdi. Napardı? " Aile rızası en önemli şey" diyerek ailenin gözüne girmek için 40 takla atardı.
Gelip 40 takla atması gerekirdi. İyi ki ilişki bit.mişBen ailemle tanışmasını istemedim.ailem kırıcı konuşuyor diye .sonrasında istedim ama bu sefer de kendisi gelmedi
Ailemle aram bozulmasın diye gelmedi .yanı ben öyle düşünüyorumGelip 40 takla atması gerekirdi. İyi ki ilişki bit.miş
Uyuşturucuyu bıraktığına gerçekten inanıyor musunuz?Hanımefendi gecmişnde uyuşturucu kullanmış birisi .su an kullandığını söylemedim
Neden inanmayayı ki sonuçta düzenli bir işi var çalışıyor uyuşturucu kullansa nasıl çalışacakUyuşturucuyu bıraktığına gerçekten inanıyor musunuz?
Öyleyse ailenizin işi çok zor.
Ailen iyide yapar. Madde kullanmış, hapis yatmış birinde de bu hareket beklenirdi zaten. Hayatı uç noktalarda yaşadığı çok belli. Uzak durun bu kişiden zarar görürsünüz.Benden ailemi karşıma almamı istiyor.Ben onu ailemle karşı karşıya getirmek istemiyorum.aiem onu kırar diye çok üzülüyorum
Hapis yatmadı sadece gözaltına alındıAilen iyide yapar. Madde kullanmış, hapis yatmış birinde de bu hareket beklenirdi zaten. Hayatı uç noktalarda yaşadığı çok belli. Uzak durun bu kişiden zarar görürsünüz.
Yaa siz saf mısınız yoksa evlenmek uğruna saf rolü mü yapıyorsunuz?Neden inanmayayı ki sonuçta düzenli bir işi var çalışıyor uyuşturucu kullansa nasıl çalışacak
2 ay ne diye içerde tutular o zaman?Hapis yatmadı sadece gözaltına alındı