• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmam gerekiyor ailemi karşıma mı almam gerekiyor?

kızlar merhaba bir derdim var lütfen başından benzer konular geçenler benim derdime bir şeyler yazar mısınız 2023 yılında bir arkadaşımın kuzeniyle tanıştım adam evlilik odaklı olduğu için hemen evlenmek istedi ailem ilk başta çok olumlu bakmadı ama ben seviyorum diye bir şey demedi.çünkü kendisi İstanbul’da yaşıyor evi ve arabası yok biraz birikimi var ve kendisi 30 yaşındaydı.istanbulda bir avukatın yanında şöfürlük yapıyordu.ailem ben istediğim için sesini çıkarmadı .Görüşmeye başladıktan yaklaşık 2 ay sonra abim işler ciddi diye araştırınca gecmiştinde (22-23 yaşlarındayken )uyuşturucu kulllanıp gözaltına alındığını gördü.sonra tamamen karşı çıktılar .Onların karşı çıkmalarına rağmen ben görüşmeye devam ettim ikna olurlar diye .ama yapamadım 7-8 ay görüştükten sonra ailem istemiyor gümahına girmeyeyim diye ayrıldım. Ama çok üzgünüm.uzak mesafe asla tam anlamıyla tanıyamayacaktım.Ben Adana da yaşıyorum o İstanbul.(Bu arada ben öğretmenim kızlar) lütfen bana akıl verin
Canınıza mı susadınız?

Amacınız ne? adamı bulup uyuşturucu kullanmasına rağmen evlenmek mi?

Bu nasıl yokluk anlayamadım..

7 ayda 4 defa geldi onun dışında sürekli görüntülü konuşuyorduk.işten eve evden işe .birkaç defa otaprarkta oturması canımı sıktı ama art niyetli yorumlamadım.tüm arkadaşları şoför diye
Bu kadar az gördüğünüz biri size aileni karşına al diyor siz de acaba mı diyorsunuz?
Gerçekten sizi düşünse ailenizle tanışmanın yolunu bulup kendini anlatmaya çalışırdı. Öyle aileni karşına al demek bencil adamların işi sadece.

7 ayda 4 defa geldi onun dışında sürekli görüntülü konuşuyorduk.işten eve evden işe .birkaç defa otaprarkta oturması canımı sıktı ama art niyetli yorumlamadım.tüm arkadaşları şoför diye
İki yıl önceki olay demişsiniz ee sonra noldu
sonrası çok daha kötü birkaç kere daha barışmak istedi.ailem yine istemedi.bir ay konuştuk.bu arada ben onunla ayrıyken yani beş ayrı kaldıgımız süreçte 5.ayında birisiyle görüştüm.sadece kahve içtim ve bunu on o bir aylık süreçte söyledim.Sonr kızlar ailem istemeyince ben ona dedim gel sen görüş.kabul etmedi .annesini göndermek istedi ben de kabul etmedim kendisinin gelmesini istedim.artkk ne olacaksa olsun dedim.ama gelmedi .sonrasknda başka olaylar gelişince çok büyük bir kavga ettik ve beni her yerden engelledi.sonra da gitti 3.5 ay içinde kendinden 13 yaş küçük bir kızla nişanlandı

Bu kadar az gördüğünüz biri size aileni karşına al diyor siz de acaba mı diyorsunuz?
Gerçekten sizi düşünse ailenizle tanışmanın yolunu bulup kendini anlatmaya çalışırdı. Öyle aileni karşına al demek bencil adamların işi sadece.
Araya birilerini sokmak istedi.ben kendim ailemle karşı karşıya getirmek istemedim.ailem ağır konuşur ,kalbini kırar diye üzüldüm.sonra kendisinin gelmesini istedim.bu seferde kendi gelmek istemedi .annesini göndermek istedi ben de onu kabul etmedim.ailem zaten kabul etmiyor birisini görmek istese zateb onu görmek isterler diye düşündüm

sonrası çok daha kötü birkaç kere daha barışmak istedi.ailem yine istemedi.bir ay konuştuk.bu arada ben onunla ayrıyken yani beş ayrı kaldıgımız süreçte 5.ayında birisiyle görüştüm.sadece kahve içtim ve bunu on o bir aylık süreçte söyledim.Sonr kızlar ailem istemeyince ben ona dedim gel sen görüş.kabul etmedi .annesini göndermek istedi ben de kabul etmedim kendisinin gelmesini istedim.artkk ne olacaksa olsun dedim.ama gelmedi .sonrasknda başka olaylar gelişince çok büyük bir kavga ettik ve beni her yerden engelledi.sonra da gitti 3.5 ay içinde kendinden 13 yaş küçük bir kızla nişanlandı
Uyusturucudan gözaltına alınan bir adam için mi ailenizi karşınıza alacaksınız üstelik sizi sevdiğini söylerken kendisinden 13 yas küçük biriyle nişanlamış hala ailemi karşıma alayım mı diyorsunuz.Uyuşturucu ve kumar bunlara alışanlar kolay kolay bırakmaz.

Son düzenleme:
Uyusturucudan gözaltına alınan bir adam için mi ailenizi karşınıza alacaksınız üstelik sizi sevdiğini söylerken kendisinden 13 yas küçük biriyle nişanlamış yani reşit olmayan bir kızla hala ailemi karşıma alayım mı diyorsunuz.Uyuşturucu ve kumar bunlara alışanlar kolay kolay bırakmaz.
Kız 19 yaşına yeni girdi kendisi 32 yaşında

Aileniz kırılmasın diye değil, geçmişinde uyuşturucuya bulaşmış bir adam kırılmasın diye uğraşıyorsunuz. Bravo! Bence evlenin ama uyuşturucu için cüzdanınızdan para araklayınca, sizi öldürmekle tehdit edince de ailenizin yanına dönmeyin, gururlu olun.

Gerçekten öğretmenseniz, öğrencilerinize de acıdım. Böyle akıl tutulması yaşayan biri öğretmen olmamalı. Yazık!
Çok acımasızsınız .Gercekten çok merhametliyim.o yüzden bunlar başıma geldi.Öğrencilermiimin de en sevdikleri yönü merhameti

7 ayda sadece 4 kere gördüğünüz ve sosyal yaşamını, ailesini, aile kültürünü, karakterini bilmediğiniz bir adam size aileni karşına al diyorsa, o adamdan hemen uzaklaşın.
Kendi halinde evir ailesi var tanıştım aileysiyle avansı zaten vefat etmiş.annesi ve erkek kardeşi var .annesi de çalışıyor kendisi de çalışıyor.içerse zaten çalışamaz diye düşündüm

Ailem çoooooookkkkkkk haksız falan olmadıkça hiçbir erkek için ailemi karşıma almam. Sende yapma. Benim bir arkadaşım uyuşturucu kullanan sevgilisi bıraktı diye evlendi halen kullanıyormuş. Hem kim oluyor da bu erkekler aileni karşına al diyor ya? Bugüne kadar oğlan mi vardı ki bundan sonra o olacak. Senden bunu isteyen hiçbir erkek seni sevmiyordur. İlk fırsatta da ailen yok diye ona göre davranır. Haberin olsun.
Bana da akrabaları ailesi annesi herkes yemin etti bıraktı diye .ailesinş çok sevdim diye inandım

Hanımefendi gecmişnde uyuşturucu kullanmış birisi .su an kullandığını söylemedim
Burada ki uyuşturucu ile acılan konuları okudunuz mu hiç zannetmiyorum eğer okumuş olsaydınız böyle yazmazdınız emin olun birçoğu bıraktığını söyleyip evlenince tekrar kullananlar aslında bıraktığını söyleyip bırakmayanlar.

Back
X