- 9 Haziran 2025
- 43
- -27
- 1
- 28
- Konu Sahibi emine kerem
Canım öyle bir şey yazmadım ki2 ay ne diye içerde tutular o zaman?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım öyle bir şey yazmadım ki2 ay ne diye içerde tutular o zaman?
Silmem katiyen istemiyorKızıma hamileyken sigarayı bırakmıştım.her derdim oldugunda her sevindigimde aklıma hep sigara geldi doğumdan sonra yine basladim.cok daha güçlü bir maddeden bahsediyorsunuz.biraktigina ne kadar inanabilirsiniz.İlla evleneceğim diyorsanız ailenizi karşınıza almayain bari yarın öbür gün bir sorun olursa Done bileceginiz bir baba eviniz olsun.
Yani aileniz kırılsın ama o kırılmasın. Ben size acı gerçeği söyleyeyim;Benden ailemi karşıma almamı istiyor.Ben onu ailemle karşı karşıya getirmek istemiyorum.aiem onu kırar diye çok üzülüyorum
Hala düşünüp durduğunuz kişi hemen başkasını bulmuş. Hem de gencecik kızın başını yakacakbeni her yerden engelledi.sonra da gitti 3.5 ay içinde kendinden 13 yaş küçük bir kızla nişanlandı
Yapmayın öğretmen hanım ya. Zaten karşınıza almanızı istemiş. Besbelli işleri zora sokmak için yapmış herşeyi. Nasıl göremezsiniz?Ailemle aram bozulmasın diye gelmedi .yanı ben öyle düşünüyorum
Merhametli olduğunuz için başka bir şey olduğunuz için bunlar başınıza geldi. Neyse banlanmamak için susuyorum. Size mutluluklar!Çok acımasızsınız .Gercekten çok merhametliyim.o yüzden bunlar başıma geldi.Öğrencilermiimin de en sevdikleri yönü merhameti
Kedi mi sahipleniyorsunuz hanımefendi? İnsan merhamet duydu diye çok büyük ihtimalle uyuşturucu kullanan/ kullanma potansiyeli yüksek olan biriyle evlenmek ister mi?Çok acımasızsınız .Gercekten çok merhametliyim.o yüzden bunlar başıma geldi.Öğrencilermiimin de en sevdikleri yönü merhameti
2023 yilinda 7 ay gorustugunuz bir adam ki o da uzak mesafe...
Ustunden neredeyse 2 yil gecmis? Ne amacla ailenizi karsiniza alacaksiniz orasini anlamadim ben, adam hala yerinde mi duruyor?
Ayrica bu nasil gorucu usulu? Adamin maddi manevi hicbir artisi yok?
Arkadaşım ben uyuşturucu nedir bilmem etrafımda kullanan kimseyi de görmedim zaten şahit de olmadım o yüzden yoksunluk nedir bilmem.Fazla metrhametlitilm ve sanırım sevgiye açım birisi beni gerçekten çok sevdi diye düşünüp onunla olmak için çabaladım.Geçmişiş hiç aklıma getirmedim.Bana verdiği değer ve sevgiyle ilgilendim.Hata yaptım belki de ama ben gerçekten sadece mutlu olmak istedimBu konuya da amcamın oğlundan örnek vericem çalışıyordu düzenli bir işi vardı ona rağmen uyuşturucu kullanmaya devam ediyordu.
Zaman zaman yatarak tedavi gördü bıraktı bıraktım dedi ama 20 yıl kullandı en sonunda intihar etti..
Eşine yaptıklarını anlatmak istemiyorum bile..
Siz ki öğretmenim diyorsunuz bilinçli olmanız gerekir halbuki..
Kusura bakmayın ama yazdıklarınızla öğretmen olduğunuza inanmak istemiyorum ya dalga geçiyorsınuz burda insanlarla ya da gerçekten mantıklı düşünme olayı sizde hiç yok..
4 kez görmüş olduğunuz, uyuşturucu geçmişi olan biri size ailenizi karşına al diyor sonra nişanlanıyor zaten gitmiş evlenecek biri var ve siz hala acaba mı diyorsunuz yok ya yok yani dalga geçiyor olmalısınız..
Bıraktığına inandığım için evlenmek istedimKedi mi sahipleniyorsunuz hanımefendi? İnsan merhamet duydu diye çok büyük ihtimalle uyuşturucu kullanan/ kullanma potansiyeli yüksek olan biriyle evlenmek ister mi?
Sırf size ve ailenize çok üzüldüğüm için bu kadar yorum yazıyorum. Sizi ikna etmek için her yolu deneyecek elbette.Her söylenilene inanmayın çok üzülürsünüz.Bıraktığına inandığım için evlenmek istedim
kızlar merhaba bir derdim var lütfen başından benzer konular geçenler benim derdime bir şeyler yazar mısınız 2023 yılında bir arkadaşımın kuzeniyle tanıştım adam evlilik odaklı olduğu için hemen evlenmek istedi ailem ilk başta çok olumlu bakmadı ama ben seviyorum diye bir şey demedi.çünkü kendisi İstanbul’da yaşıyor evi ve arabası yok biraz birikimi var ve kendisi 30 yaşındaydı.istanbulda bir avukatın yanında şöfürlük yapıyordu.ailem ben istediğim için sesini çıkarmadı .Görüşmeye başladıktan yaklaşık 2 ay sonra abim işler ciddi diye araştırınca gecmiştinde (22-23 yaşlarındayken )uyuşturucu kulllanıp gözaltına alındığını gördü.sonra tamamen karşı çıktılar .Onların karşı çıkmalarına rağmen ben görüşmeye devam ettim ikna olurlar diye .ama yapamadım 7-8 ay görüştükten sonra ailem istemiyor gümahına girmeyeyim diye ayrıldım. Ama çok üzgünüm.uzak mesafe asla tam anlamıyla tanıyamayacaktım.Ben Adana da yaşıyorum o İstanbul.(Bu arada ben öğretmenim kızlar) lütfen bana akıl verin
(Bu arada ben öğretmenim kızlar)
Öğrencilerinize nasihat etmemenizi, akıl vermemenizi öneririm.lütfen bana akıl verin
Hmmm peki canımÖğrencilerinize nasihat etmemenizi, akıl vermemenizi öneririm.
Babam ben 4 yaşındayken vefat etti .Haliyle olmayan birisinin sevgisinin de bilemem.keşke biraz daha tevazu sahibi olsanızöğretmensiniz nasıl bir yokluktasınız, babanız hiç mi sevmedi sizi…
Yanı 10 yıl oldu bırakalı dedi .ben o yüzden inandım .dediğim gibi uyuşturucuyı da bilmem.ne olduğunu da .abim polis o beni durdurmaya çalıştı.o az çok anlar .Sırf size ve ailenize çok üzüldüğüm için bu kadar yorum yazıyorum. Sizi ikna etmek için her yolu deneyecek elbette.Her söylenilene inanmayın çok üzülürsünüz.
Çok yakınım biri senelerce anlattığınız gibiydi. Bırakamadı. Karısını ailesini perişan etti. Sonuç olarak şu an cezaevinde.
Gerisi size kalmış.
Ne öğretmenisiniz ?Ben de çok büyük tramvalar bıraktı .kendisinden sonra çok sinirli biri oldum.haytıma kımseyi alamıyorum.
Hapse girmedi gözaltına alınmış.anlattıgına göre kuzeni korkutmak için gözaltına almış.
Kız 19 yaşına yeni girdi kendisi 32 yaşında
Kendi halinde evir ailesi var tanıştım aileysiyle avansı zaten vefat etmiş.annesi ve erkek kardeşi var .annesi de çalışıyor kendisi de çalışıyor.içerse zaten çalışamaz diye düşündüm
Bana da akrabaları ailesi annesi herkes yemin etti bıraktı diye .ailesinş çok sevdim diye inandım
Hanımefendi gecmişnde uyuşturucu kullanmış birisi .su an kullandığını söylemedim
Neden inanmayayı ki sonuçta düzenli bir işi var çalışıyor uyuşturucu kullansa nasıl çalışacak
Bıraktığına inandığım için evlenmek istedim
28 yaşında yetişkin birisiniz ve öğretmen olduğunuza göre eğitimlisiniz de, o yüzden lütfen eğitimli ve yetişkin biri olarak mantıklı düşünün.Yanı 10 yıl oldu bırakalı dedi .ben o yüzden inandım .dediğim gibi uyuşturucuyı da bilmem.ne olduğunu da .abim polis o beni durdurmaya çalıştı.o az çok anlar .
Test tahlil sonucu görmeden, 24 saat aynı evde kalmadan beraber yaşamadan bilemeyeceğiniz bir şeye inandım diyorsunuz öyle mi? Biraz bilimsel makale araştırma okusanız aslında bilirsiniz. Keşke işverenin bir şekilde haberi olsa, canını kime emanet ediyor bilse.Bıraktığına inandığım için evlenmek istedim
Emin olun seminerlere bile katıldım.erkek arkadaşma bir belirti görmediğim için onlar ada sordum.seminerde de hoca da fotosunu görünce bu kadar kiloluyaa bırakmıştır dedi.içimi rahatlattı.elimden gelen her şeyi yaptım bir şeyler yakalamak için.bazı sabahlar gözünün alti şişiyordu.onu bile sorun halıne getirdim.bazsn aşırı takıntılı oluyordu.onu da kişiliği dedim.kendisi bile inanmam için kan tahlili vermeyi teklif etti.nasıl inanmayacaksın ki?Test tahlil sonucu görmeden, 24 saat aynı evde kalmadan beraber yaşamadan bilemeyeceğiniz bir şeye inandım diyorsunuz öyle mi? Biraz bilimsel makale araştırma okusanız aslında bilirsiniz. Keşke işverenin bir şekilde haberi olsa, canını kime emanet ediyor bilse.
Siz biraz uyuşturucu nedir ne değildir araştırın öğrenin. Ya bıraktım ben diyince gerçekten bırakılıyor mu, bağımlılık nedir beyin düşünce fonksiyonları nasıl çalışıyor-çalışmıyor biraz okuyun. Hapse girmemişmiş, kuzeni korkutmak için yapmışmış... Sadece okula gidip size verilen müfredatı mı anlatıyorsunuz öğrencilerinize? Hiç araştırma geliştirme sosyal olayları takip edeyim, biraz psikolojik taraflarını deşeyim öğrencilerime daha faydalı nasıl olurum... bunlar yok mu? 7 ayda 4 kez görüp vakit geçirdiniz o kadar ama seviyorsunuz, her dediğine inanıyorsunuz, ilginç. Üstünden 2 sene geçmiş, hiç mi ders çıkarmadınız da hala yanlış mı yaptım acaba diyorsunuz? Bugün aynı tipte biri çıksa yine aynı mı davranacaksınız?
Ne kadar arızalı belalı tekin olmayan tipte bir erkek bile olsa kapışılıyor bu toplumda. Biri bırakmış diğeri kapmış ve basmış nikahı.