- 24 Eylül 2021
- 176
- 118
- 53
- 36
- Konu Sahibi benden anne olmaz
-
Yaa bu insanlar ne alem ya sanane yani bakamasamda benim çocuğum.Önceden bi konu açmıştım teyzemle alakalı ve gelen mesajlardan yola çıkarak uzak durdum şimdi de annemi arayıp beni kendiyle kıyaslamaya başlamış " ben çocuğa bakamıyorsam o hiç bakamaz" demiş gerçekten sinirlendim çok, uzak duruyorum ve her ne olursa da olsun yardım ediyordum ona, ama hiç yaranamadım hep bi kıyaslama ayrıca en nefret ettiğim şeyde anneliğime laf söylenmesi aynı şekilde kayınvalidem de bana " sen çocuğa bakamazsan ben bakar büyütürüm" demişti onların gözünde nasıl görünüyorum bilmiyorum ama Allah'a şükür kendime güveniyorum ama yine de düşündükçe hem sinirleniyorum hem üzülüyorum ne yapmam gerekiyor ya da neden böyleler bana karşı. Onlara karşı hiç bi kötülüğüm yok 23 yaşındayım yaşımdan dolayı desem teyzemde benimle aynı yaşta gerçekten anlamıyorum
Totonla gülmen gerekiyorne yapmam gerekiyor
Kendini iyi bir anne olmak adına doğurana dek çocuk gelişimi yönetimi vs işte her neyse her alanda kitaplar okuyarak geliştirmeye bak .Önceden bi konu açmıştım teyzemle alakalı ve gelen mesajlardan yola çıkarak uzak durdum şimdi de annemi arayıp beni kendiyle kıyaslamaya başlamış " ben çocuğa bakamıyorsam o hiç bakamaz" demiş gerçekten sinirlendim çok, uzak duruyorum ve her ne olursa da olsun yardım ediyordum ona, ama hiç yaranamadım hep bi kıyaslama ayrıca en nefret ettiğim şeyde anneliğime laf söylenmesi aynı şekilde kayınvalidem de bana " sen çocuğa bakamazsan ben bakar büyütürüm" demişti onların gözünde nasıl görünüyorum bilmiyorum ama Allah'a şükür kendime güveniyorum ama yine de düşündükçe hem sinirleniyorum hem üzülüyorum ne yapmam gerekiyor ya da neden böyleler bana karşı. Onlara karşı hiç bi kötülüğüm yok 23 yaşındayım yaşımdan dolayı desem teyzemde benimle aynı yaşta gerçekten anlamıyorum
Annem değil kardeşim söyledi bana annemde zaten teyzeme o eğitimli çocuk büyüttü kreşlerde her bebek bir olmuyo her insanın doğumu bir olmuyor demiş kardeşimde bana anlattı tabi olanlarıAnneniz bunu size neden soyledi çok saçma
Bakarsam da bakamasam da size ne derim ben olsam
İnsanlar hassas noktanızı bulunca sizi hep oradan vurmaya çalışırlar. Umursamaz olun söyledikleri karşısında.Önceden bi konu açmıştım teyzemle alakalı ve gelen mesajlardan yola çıkarak uzak durdum şimdi de annemi arayıp beni kendiyle kıyaslamaya başlamış " ben çocuğa bakamıyorsam o hiç bakamaz" demiş gerçekten sinirlendim çok, uzak duruyorum ve her ne olursa da olsun yardım ediyordum ona, ama hiç yaranamadım hep bi kıyaslama ayrıca en nefret ettiğim şeyde anneliğime laf söylenmesi aynı şekilde kayınvalidem de bana " sen çocuğa bakamazsan ben bakar büyütürüm" demişti onların gözünde nasıl görünüyorum bilmiyorum ama Allah'a şükür kendime güveniyorum ama yine de düşündükçe hem sinirleniyorum hem üzülüyorum ne yapmam gerekiyor ya da neden böyleler bana karşı. Onlara karşı hiç bi kötülüğüm yok 23 yaşındayım yaşımdan dolayı desem teyzemde benimle aynı yaşta gerçekten anlamıyorum
Kardeşinizin de uyarın size anlatmasin 23 yaş küçük değilAnnem değil kardeşim söyledi bana annemde zaten teyzeme o eğitimli çocuk büyüttü kreşlerde her bebek bir olmuyo her insanın doğumu bir olmuyor demiş kardeşimde bana anlattı tabi olanları
Allah razı olsun öyle güzel yazdın kiOff bu toksit insanlardan gına geldi gerçekten. Yahu neden bakamasın çocuğuna? Acaba kayınvalideniz yada teyzeniz annesinin karnında mı öğrenmiş çocuk bakmayı. En sinir olduğum şey başkalarının yeteneklerinin sorgulanması. İçini rahatlatacaksa 23 yaşında pırıl pırıl misssler gibi bir kadınsınız ve eminimki çocuğunuza çooook çooooook iyi bakacaksınız. Bebeğin düştüğünde nenee teyzeee diye ağlamayacak ki Anne diye ağlayacak bu Allahın sana ve çocuğuna vermiş olduğu bir büyük bir nimet.. O yüzden en yakının bile olsa hiç kimsenin ne dediğiyle ilgilenmeyin ayrıca nasıl bir anne olduğunuzu da birilerine kanıtlamak zorunda değilsiniz. Allah o çocuğu size verdiyse ona bakabileceğiniz gücün var ondan verdi bunu asla unutmamalısın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?