ne yapmam gerekiyor :(

immanuelkant

Antepli:))
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
758
525
138
7 ay önce bir ilişkiye başladım ama içime sinmiyor sevgilim belki de gökte aranıp yerde bulunmuş bir insan gibi ve bir erkeğe nazaran çok duygusal, hep alttan alır, herkese yardım eder hep duygularıyla hareket eder sürekli bana da hisset der mesela :44: şimdiye kadar tartışmalar hep benim hırçınlığımla olmuştur ama bir kere kızıp küstüğünü bilmem, her işime yardım etmeye çalışır benim halletmeme bile gerek kalmaz bazen beğendiğim bir şey olsun almak için her şeyi yapar, hakkını her yerde arar ve alır, doğu kültürüyle yetişmiş ailesine ve köklerine, çok inançlı, geleneklerine çok düşkün büyük şehirde tek başına okuduğu halde kendini hiç bozmamış biri alkolü sadece özel günlerde alır cuma namazlarına gider arada nafile namazları bile kılıp dua eder, yükseleni de yengeç olan bir yengeç burcu erkeği. ben en başlarda ailemin onu parayla falan tuttuğunu düşünmüştüm nerdeyse :26: çünkü bir insan bu kadar iyi olamazdı. ama arkadaşlar şöyle bir sorunum var, ben biraz rahatım fikirlerim olsun giyim kuşamım olsun, ve hiçbir şeyi yadırgamam açık görüşlüyüm. o ise istediğim şeyleri giydirmiyor giydirse de gönlü el vermiyor surat asıyor sürekli, makyajıma karışıyor saç boyamama karışıyor, bayan arkadaşlarımı kendi ölçüp tartıyor ve beğenmiyorsa yalnız görüşmemi istemiyor, bazen kimseyle görüşmemi istemiyor, ben çekingen bir insanım beni hep birileriyle tanıştırsın istiyor, sıkılıyorum, homofobik ve insani olan çoğu olguları korkarak yadırgayan biri, ben hareketliyim eğlenmeyi gezmeyi seviyorum ama onun için bunlar çok sınırlı, sürekli ona ayak uydurmak zorunda kalıyorum onun müzik zevkine, onun mekan zevkine, onun giyim zevkine. bu kadar artıları olmasına rağmen sıkıldım bu durgunluktan, beni sürekli iten bi şey var huzursuzum ama kaybetmekte istemiyorum karakterlerimiz ters düşüyor bazı yerlerde, kafam çok karışık umarım anlatabilmişimdir

fikir ayrılığı varsa olmaz diye düşünenlerdenim,ne kdr kaybetmek istemesen de bir yerden kopar gider.

Siz birbirinize uygun degilsiniz bence. Sen gezmeyi eglenmeyi seviyorsun mesela, sana eslik edecek, seninle birlikte eglenecek bir erkekle daha iyi olmaz miydi? Aranizda ne kafa, ne zevk olarak ben hicbir uyum goremedim, bu iliskiden zevk almaktan cok, basina bela aciyorsun gibime geldi. Bir de sevgilin yazdigin gibi hassas, yengec burcu erkegi vs vs degil, bildigimiz yobaz ve hanzo bence, ne demek kimle gorusecegine karisip kisitlamak?? Sen bunlari nasil kabul edebiliyorsun? Bence yol yakinken bu beladan kurtul, kes at.

Üzgünüm ama bi ilişki çok gitmez gibi karakterleriniz çok farklı sevgililikte idare edilir ama evlilik te katlanabilirmisiniz zor görünüyor

Bence buraya yazdığınız her şeyi gidip onunla konuşun tepkisine bakarak kararınızı verin

kendinden taviz verirsen ilişkiniz yürür
yok ben kendimden vazgeçmem dersen yürümez
yani tercih sizin

yobazlık evet haklısın biraz yobaz diyebiliriz. ama hassastır gerçekten çok duygusal ve hislidir tatl ıdil güleryüz ve güzel sözlerle elinden ekmeğini bile alabilirsin öyle bi insandır. ayrılığa yol yapmaya çalıştım fakat baktım olmuyor çünkü fevri davranmıyor sebep yaratmıyor alttan alıyor seviyorum diyor aşk adamı derler ya ben de çıkış yolu bulamıyorum ve ilişki evliliğe doğru sürükleniyor. biri gelip bana sen daha allahtan belanı mı istiyorsun dese yeridir ama benim tabiatım farklı gencim daha hem o da genç ama bilirsin işte :/

Kırmızı ile işaretlediğim cümleyle ne demek istediniz?

İlişkiler iki kişiliktir. Birgün onun sevdiği şeyi beraber yaptıysanız, onun istediği mekanda vakit geçirdiyseniz, diğer buluşmanızda sizin tercihiniz olan bir aktivite, sizin hoşladığınız mekan olmalı. Kıyafet de aynı şekilde, karşılıklı bir dereceye kadar müdahele edebilirsiniz birbirinize.

Ama sürekli ödün veren siz olursanız, bu ilişkiden çabuk soğumanız normal. Siz siz olmaktan çıkarsınız öncelikle zaten. Bireyliğinizi kaybetmeden ortada bir yerde buluşmayı deneyin. Yaş farkınız mı çok? Neden bu kadar müdahalecilik?

Iyi insan iyi insan

beni ksıtlayıp yaşam enerjimi emiyorsa
melek olsun ne fayda

benimle eğlenebilen ortak zevleri paylaşabilen biri olmalı
azıcık kötü de olsa idare edilir

Herkesin kendine göre bir yaşam stili ve düşünce yapısı vardır. Maalesef erkek arkadaşınızla bu konularda oldukça zıtsınız. Ne o sizi nede siz onu değiştirmeye çalışın. Esneme payı bittikçe kırılmaya başlar. Bunların hepsine hazırlıklı olmalısınız.

Kitap okut.

Biraz saçma gelecek olabilir ancak eğer vazgeçmek istemiyor ancak farklı görüş ve inançlara, kişisel özellik ve olgulara daha saygılı biri olmasını istiyorsan (mesela benim için homofobik olmak, daha doğrusu lgbt bireylerine farklı gözle bakmak yapılabilecek en büyük saygısızlıklardan biridir.) verebileceğim en mantıklı tavsiye bu sanırım. Zira dediklerine göre o kadar iyi kalpli olan birinin bu saygısızlığını sadece cehalet ile açıklayabilirim ki umarım fıtratından değil cehaletinden gelen bir saygısızlıktır.

Ha bu arada kitap okuyor olabilir ancak örneğin sadece belli bir tarz veya fikirleri içeren kitapları okuyorsa elbette bunun da yararı yoktur. Ki sadece macera/aksiyon v.b. okuyorsa ben bunun da yararı olduğunu düşünmüyorum. Basit felsefe kitaplarından başlayarak, çok farklı ideolojilerden yazarlar sunabilirsin.

kırmızıyla işaretlediğiniz yer sadece bir örnek homofobi mesela haberleri okurken eşcinsel bi insan görse -benim çocuğum böyle olsa vururum kabul edemem, allah ıslah etsin vs.-, tepkileri bana garip geliyor geçen gün yolda birini gördük mesela dışlar gibi baktı mesela. siyasi meseleden de insanları ayırabilir yüzlerine söylemez kimsenin ama gelir her şeyi bna anlatır böyle böyle diye. ortada buluşamıyoruz fikirleti katidir. yaş farkımız yok hatta benden 4 ay küçük.

mrb canmm ben sana evlı bı bayan olarak solımmm .benım esımde cokkıskancc senn degınn gıbı onun gıbı gıyınmmı ıstıo bende hareketlıım oda hareketlıı fakat cıkıpta ole pek gezmıoruzz ben bıse dedgımde ona ters gelıoo bana dgru gelen sey meselaaa fazla fıkır ayrılıllarıyla ılgılıı .. sana dıcegımm sen kendınıı yanında ıı hıssetmıosann soguyorumm dıosann yNII BU ISI EVLILIGE GTRRSEN SANA COK YAZIKK OLURR bencee cokk ı dusun kaybetmıım dıosun ama seveblcegıne ınanıosan sana kıymet deger verenle ol dıyebılırımmm .ama yınede sende karısıksınn once kendınn ne yapmak ıstedgıne karr ver sevıomusun yoksa hayırmıı onun cevabınıbull kendınde ondan snrada arkana bakmadan karrınn arkasında durarakk devaam ett .ama tatlımm sevıosan onun kurallarına da saygı gosterceksınn bırasda olsa bnde ne kadrr benıkıde ole desemdee ben gene gıyıorumm hanıı allttan altan yumusatmaya bakıuorumm :)

okuyor boş vakti oldukça okur ama hep siyasidir okudukları, bana da sorar arada almaya gidiyorum isteidğin bi şey var mı diye, geçen benimkilerden istedi verdim bir iki bakmış beğenememiş olcak daha başlamadım deyip duruyor ben beraberken de aşması gereken şeylerden söz ediyorum ama onun için kabullenilemez gibi. söz homoseksullerse mesela burda bu konu olduğundan bahsediyorum bu onun için bir hastalıktır. saygısızlık kimsenin yüzüne karşı yapmaz ama gelip bana hep anlatır her şeyi anlatır dedikodusunu yapar işte napacağız bu kafa yapısıyla bilmiyorum:)

Sevse sizi değiştirmeye çalışmazdı ..Sevdiğinden emin misiniz ??

onu bunu bırakta sen bu adamı seviyor musun?
övmüşsün ama hiç aşık gibi değilsin.

bazen içimde büyük öfke patlamaları oluyor yatıştırmaya çlışıyor yatışmıyorum o an bıraksa beni ayrılırım ya da ters bi cevap verse o noktaya getiririm mesela sonra çok ağlarım biliyorum sevilmeyi hak ediyor seviyorum nankörlük edemem ama kafese tıkılmış gibiyim çok sevdiğim arkadaşımla görüşemiyorum mesela yalnız salmıyor onu sevmiyor diye.

Sevse sizi değiştirmeye çalışmazdı ..Sevdiğinden emin misiniz ??

adım gibi eminim sevdiğine, değiştirmeye çalışmak da diyemiyorum ben kendimi değiştirmek zorunda kalıyorum çünkü çok tatlı tatlı işliyor bunları. mesela bu akşam istiklale gidelim şöyle kalabalığa karışalım sokak müzisyenleri dinleyelim diyorum o da diyor ki bi sürü garip garip insanlar var napacağız orada hem olay oluyor sohbet edemiyoruz gürültüden falan diyor beni kandırıyor sonra sahil kenarına 9-10 kişinin olduğu nezih ve sessiz bi kafeye falan götürüyor oturuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…