ne yapmam gerekiyor :(

Anlattığınız kadarıyla fikirleriniz yetişme tarzınız çok farklı. Şuan giyim konusunda,arkadaş konusunda sadece trip yapmakla kalabilir ama ilerde evlendiğinizde bu böyle olmayacaktır.Sorun olur; sizin giyiminiz,arkadaş çevreniz çünkü o yaşam tarzını başta size yansıtmış ilerde göz yumacağını sanmıyorum. Kaybetmek istemiyorsanız bunları da kabul etmelisiniz.Yani o sizi olduğunuz gibi kabul etmiyor ama siz onu olduğu gibi kabul edeceksiniz gibi bir şey.Ayrıca namaz kıldığına göre sizden istedikleri de çok abes şeyler değil,istedikleriyle bile sizi korumak istiyor. Umarım her şey yolunda gider

yengeç burcu erkeği sevince aynen böyle oluyor :)sıkıntılarından güzel bir dille bahsettin mi hiç?çözülmeyecek gibi durmuyor.

ciddiyim aynı şeyleri anlatıyorsun, merak ettim sevgilin nereliydi aslen?(hiç de sevmem şu muhabbeti ama:)) zaten soğumanın eşiğindeyim ama yüzünü görünce de dayanamıyorum öyle mahzun gözünün içine bakıyor insanın. ayağımı taşa değdirmiyor. vicdan yapıyorum. bitirip bu huzursuzluktan kurtulmam zor görünüyor çünkü bi kaçış kapısı bırakmıyor.

yengeç burcu erkeği sevince aynen böyle oluyor :)sıkıntılarından güzel bir dille bahsettin mi hiç?çözülmeyecek gibi durmuyor.

bahsettim biraz evet ama onu giyeceksin de ne olacak, buraya gideceğiz de ne olacak, o kızı hiç gözüm tutmadı vs. :) komik bir şekilde, yükseleni, ay burcu, ve burcu yengeç beyefendinin ve ben koç burcuyum düşün artık nasıl bir senkronizasyon :44:

ozaman rolümü de sen yaz ona göre oynayayım dersin..mantıkla cvp ver diycem ama belliki sen zaten silmeye hazırlanmışsın gibi geldi..ufak bir bahane arar gibisin çünki bunlar büyük sorunlar değil zekanla bunu yenebilirsin.

Bizimkisi aslında 3 yılın sonunda alınan ortak bir karar gibi oldu. O hep daha fazla şey talep etti, ben de bir süre sonra daha fazla alttan alıp değişmeyi kabul etmedim. Bir noktadan sonra "Yeter artık!" dedik karşılıklı. Ben kendimi kucağımda bir çocukla bütün ev işlerine yetişmeye çalışırken düşündüm. Onunla hayatıma devam edersem benim için olabilecek bütün kötü şeyleri hayal ettim. Oturup konuşunca ilişkiyi devam ettirmek için uğraşmamın çok saçma olduğunu fark ettim ve bitirdik.

Ayrılmak gerçekten çok zor, farkındayım. Hele ki çevrenizdeki insanlar "ne kadar iyi bir adam, böylesini bulamazsın, gözü dışarıda değil" falan fıstık deyince. Size ayrılın ya da ayrılmayın da diyemiyorum, sadece benzer durumda olduğumuzu düşündüğüm için öngörüde bulunuyorum; bence sizin durumunuzda da (mesela bundan bir yıl sonra) işler daha da ciddiye binince, erkek arkadaşınızın talepleri artacak ve sizin toleransınız azalacak. Karşılıklı bitirecek duruma geleceksiniz ilişkiyi. Düşünün taşının derim ben, sevgilinizle de oturup bütün kararlılığınızla konuşun. Orta yolda buluşabiliyor musunuz? "Tamam çok kısa olmasın ama yine de yazın elbise giymeye devam edeceğim" gibi kararlar alabiliyor musunuz? Evet bunun pazarlığını yapmak çok saçma, ama herkesin kendi sınırlarını bir ölçüde esnetebilmesi ama o sınırları koruyabilmesi lazım. Karşılıklı bu sınırlar esneyebilir mi? Esneyemezse eğer, gelecekte yaşayabileceğiniz sıkıntıları düşünün. Erkek arkadaşınızın mütedeyyin bir insan olduğunu söylüyorsunuz, bunsan birkaç yıl sonra sizden kapanmanızı istemeyeceğinin garantisi yok mesela. Geleceğinizi sizin açınızdan parlak görmediğinizi söyleyin. Belki bir şeyler değişir, her şey güzel olur sizin için.

Hakkınızda hayırlısı olsun. :)

sondakiler ilk paragraftakileri yok etmiş

ilk parafrafi okurken vay be işte bu derken öbüründe aman aman kalsın dedim resmen

İstanbul'da yaşıyor tekstilci, ayy yemin ederim bakışı bile aynı böle koyun gibi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…