Ne yapmam gerekiyor

Bu ayri kaldiginiz evrede, icinizde ona karsi gram bisiler hissediyor olsaydiniz coktan o sansi ona tanimis olurdunuz..
Ama belliki bitmis artik kafanizda hersey..
Baristiginizda bu yasadiklariniz surekli akliniza gelebilir.
Verilen sozler ya tutulur ya tutulmaz orasini Allah bilir ama siz az cok tanimissinizdir artik karsinizdaki insanlari..
Hakkinizda hayirlisi olsun

Evet belirsizlikler ve alışkanlıklar gözümü korkutuyor ama bi yandan da yolu yariladim geri dönmek anlamsiz olur diyorum

Amin sagolun.zaten su an bile yaşadıklarımı içimden atamiyorum hepsi aklimda bu kadar kırık dökük olayların toparlanması zor zaten

Evet belirsizlikler ve alışkanlıklar gözümü korkutuyor ama bi yandan da yolu yariladim geri dönmek anlamsiz olur diyorum
Aklın yolu bir... Düşünmesi gereken sen değilsin zaten, o melek(!) gibi kadınla oğlu... İş ciddiye bindiği için epey dil dökecek gibi, umarım çirkefleşmez.

Annesinin melek, sizin seytan goruldugunuz bir evlilik var ortada. Sevgi bitse de saygi bitmedikten sonra dene derdim. Ama esiniz size ve ailenize ciddi saygisiz. Denerseniz sadece vakit kaybetmis olursunuz.

iyi olan yönleri zaten olması gereken şeyler,
ama toplum olarak biz bu iyi yönleri nimet sanıyoruz,
bende bir odundan bağlarımı koparmaya çalışıyorum, zor bir süreç Allah yardımcımız olsun,
çocuk yok bizimde, olmaması iyi mi kötü ona tam emin değilim.

son kez dene birsey kaybetmessin emin olursun en azından .

canım daha önceki konunda yazdığım gibi lafla peynir gemisi yürümez.
önce ayrı eve çıkmalı, icraat olmadan tüm sözler havada kalıyor.
iyi yanı sorumluluk sahibi demişsin ya, orada yanılıyorsun. o kendisini sadece annesine karşı sorumlu hissediyor.
eğer gerçekten sorumluluk bilincine sahip olsaydı sana ve ailene o hakaretleri etmezdi, kiraya çıkmaktan korkmazdı, annesini aile işlerine karıştırmazdı.

Adam olsaydı zaten bu aşamalara gelmezdi evliliğiniz.
Evlilikte her zaman kadınlar daha fedakar
Hep son şansı kadınlar veriyorlar, hem de birden fazla kez.

Eşiniz hala sizin hayatınızı mahvetmeye çalışıyor.
"Düzgünce evliliğimi yürütmem ama düzgünce boşanmam da" anlayışında.
Anlaşmalıya yaklaşmıyorsa, mahkemeye gelmeyecekse o zaman çekişmeli açın davanızı. Bu şekilde sizi oyalamaya hakkı yok. Siz de bir an önce hayatınızı düzene sokarsınız.

peki düzelmeye niyeti olan insansa gelip güzelce annenizden özür dilesin elini öpsün
ve annem olmasa sen çadırda bile yaşayamazdın dediği o anasına ait olan evden sizi çıkarsın bir odalı da olsa bir ev tutsun ve anasını karıştırmasın evliliğinize
bunları yapar mı ?
isteseniz yapar mı ?
sadece konusuyor mu ?
burdan biz bilemeyiz siz gerçekten pişman olduğunu hissediyor musunuz?
sizi sevdiğini hissediyor musunuz ?
bunca aydır siz evde yokken nerede kaldı ? evinizde yalnız mı ? anası ile mi ?

Minnie bu adam değişmeyecek. O aptal egosu yüzünden kabullenemiyor anasi da oglusumun evliliğini ben bitirmedim demek için boşanmayin diyor. Yani yine melek rolünü oynuyor. Daha genceciksin. Bu aptallarla ömür geçmez. Cidden geçmez. Salla gitsin.

Canim seni esine karsi kışkırtmak istemem asla.. Ama ne yazıkki insanlarin degisecegine inanmiyorum.. Huylu huyundan vazgecmiyor.. Bosanma korkusuyla dize gelmis gibi gorunuyor bazi erkekler ama gitmenle ayni seyler yeniden yasanir bence..
Bosanmak zor, aliskanliklar ve hayalkirikliklari elbet zor.. Bizzat yasadim.. Takintili, anneci, karaktersiz birinden bosandim.. Ama duzelmeyecek, degismeyecek ve her gun daha da kotu olacagi belli olan biseyi uzatip senelerini heba etmek daha kotu..
Cocuk da yokmus, hani icinde kalacaksa dene diycem ama yeniden ayni seyleri yasama ihtimalin ne yazikki cok yuksek..

içinden gelmeyen hiç bir şey için kendini zorlama.
tahminimce yani yazdıklarından anladığım kadarıyla eşin de öyle yana yakıla aramadı seni.
doğru bildiğin yolda ilerle bence.

Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama yuvayı kurmak zor yıkmak kolaydır..
Eğer gerçekten halledilmeyecek bir durum yoksa ayrılmayın bir kez daha da olsa denemeye değer..
Sonra bakarsınız duruma göre olmuyorsa zaten olmuyordur..
Rabbim yardımcınız olsun.

Eski konulariniza baktim. Siz bayagi denemissiniz zaten. Devamli bosanma lafi gecmis... Devamli denemeye karar vermissiniz... Mal paylasimi bile konusulmus. Ama hic "su konuda asama kaydettik, esim artik su konuda daha iyi" gibi bir mesaj goremedim. Gozumden kacmis da olabilir tabi.

Deneyecekseniz bile o kadının evine dönmeyin bence. Esiniz annemin evi olmasa ne yapardık nankör demeye getirmişti lafı ve çok ağır konuşmuştu. O kadının evine donmeniz demek her şey soğuyunca başa sarmak demek. Öyle havadan deneyelim evine geri dön demekle olmuyor. Ki işine gelmediğinde bu ev senin değil annemin evi demişti şimdi o eve dönmeyin. Deneyecekseniz de son kez tek şartla dönün. Kendi evimiz kurarsak iki kişilik bir aile olmak için ilk adımı atarsak donerim diyin bence. Yoksa ne kayınvalide ne esiniiz değişmez olan yine size olur. Eğer kabul etmezse de esinizin değişmeye niyetinin ciddi olarak olmadığını gormuş olursunuz. Siz yeterince enediniz şans verdiniz şimdi sıra onda cidden ayrılmak istemiyorsa..

sen ne kadar kararlıydın, ne Kadar güçlüydün son açtığın konuda. şimdi bu adamın aklını çelmesine izin verme. sen yıllarca sabrettin zaten bu insanlara. kaynanayla yapışık yaşadın. ne değişti, hep sen üzüldün. açtığın konularla bak, hep sorunlarla ilgili.onları aç oku tekrar, güçlü duruşunu kaybetme.eşin olcak anasının ağzına bakan adamın düzeleceğine ihtimalmi veiroysun. ailen arkandayken hayatının bundan sonrasını mutlu geçirmeye bak.

Bence destek alın, Aile danışmanına gidin.. Köprüden önce son çıkış yani.. Eşiniz kabul ederse karsılıklı olarak hatalarınızı görme şansınız olur.. Hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…