- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Evet belirsizlikler ve alışkanlıklar gözümü korkutuyor ama bi yandan da yolu yariladim geri dönmek anlamsiz olur diyorumBir evvelki konunu okumuştum, bence doğu kararı vermişsin ve arkasında durmuşsun. Evet bundan sonra ki hayatında ne yaşayacağının belirsizliği, 6 ayıllık evliliğin getirdiği bazı alışkanlıklar gözünü korkutuyor olabilir ama eşin değişmeyecek ve ben daha fazla uzatıp kendini yıpratman taraftarı değilim açıkçası.
Amin sagolun.zaten su an bile yaşadıklarımı içimden atamiyorum hepsi aklimda bu kadar kırık dökük olayların toparlanması zor zatenBu ayri kaldiginiz evrede, icinizde ona karsi gram bisiler hissediyor olsaydiniz coktan o sansi ona tanimis olurdunuz..
Ama belliki bitmis artik kafanizda hersey..
Baristiginizda bu yasadiklariniz surekli akliniza gelebilir.
Verilen sozler ya tutulur ya tutulmaz orasini Allah bilir ama siz az cok tanimissinizdir artik karsinizdaki insanlari..
Hakkinizda hayirlisi olsun
Aklın yolu bir... Düşünmesi gereken sen değilsin zaten, o melek(!) gibi kadınla oğlu... İş ciddiye bindiği için epey dil dökecek gibi, umarım çirkefleşmez.Evet belirsizlikler ve alışkanlıklar gözümü korkutuyor ama bi yandan da yolu yariladim geri dönmek anlamsiz olur diyorum
kayinvalide faktörünü ve anneme yaptığı saygisizliklari bi tarafa koyup düşündüğümde eşimin anlayissizligi ve tartışma anında inanılmaz kırıcı konuşması ve bana psikioloji olarak şiddet uygulaması beni yıldıriyor sekiz yıl flört ettikten sonra evlendik sevgim tam olarak bitmiş deil ama artık çaba sarf edecek gücüm yok mutsuz olmaya gücüm yok.
Iyi olan yönleri evden işe işten eve bi insan
Sorumluluklarını bilir
Herhangi kötü alışkanlığı yoktur
son kez dene birsey kaybetmessin emin olursun en azından .Benim için karar zamanı .daha önceden burada bir çok konu açtım bilen arkadaşlar vardır.
Bi kac aydır baba evindeyim ama artık bu kararı kesinlestirme zamanı geldi.eşimle telefonda konuştuk o son bi kez deneme taraftarı bense yorgun ve kırgınım ailem kapımız her koşulda sana açık ama yinede son kez dene istersen diyorlar.anlaşmalı olarak bosanirsak bir iki hafta içinde herşey bitecek aramızdaki para mevzuunu hallettik eşyalar zaten ikimiz içinde önemli deil.eşim bunları konuşuyor ama kayinvalidem aradı o da bosanmamizi istemiyor.eşim benim diretmemle bu kararı aldığını anlaşmalı boşanmadan vazgececegini söylemiş mahkemeye gitmem demiş yani bi nevi beni oyaliyormus.
Artık çok daraldim ne yapacağımı bilmiyorum.Bi yandan bazı şeyleri yıkmak kolay olmasa da bi yandan da onun düzeleceğine inancım olmaması takıntılı halleri anneme karşı olan saygısız davranışları k.validemintavırları aklıma gelince doğru yoldan dönmeme gerektiğini düşünüyorum. Lütfen fikirlerinizi yazın desteğe ihtiyacim var.
canım daha önceki konunda yazdığım gibi lafla peynir gemisi yürümez.kayinvalide faktörünü ve anneme yaptığı saygisizliklari bi tarafa koyup düşündüğümde eşimin anlayissizligi ve tartışma anında inanılmaz kırıcı konuşması ve bana psikioloji olarak şiddet uygulaması beni yıldıriyor sekiz yıl flört ettikten sonra evlendik sevgim tam olarak bitmiş deil ama artık çaba sarf edecek gücüm yok mutsuz olmaya gücüm yok.
Iyi olan yönleri evden işe işten eve bi insan
Sorumluluklarını bilir
Herhangi kötü alışkanlığı yoktur
peki düzelmeye niyeti olan insansa gelip güzelce annenizden özür dilesin elini öpsünAilem her koşulda arkamda çok şükür ama ileride acaba demek istemezse düşün diyorlar baskı kuramıyorlar.
Burada bi çok konum var eşim zor bi insan yüksek bi egosu var takıntılı bi tip.annesi desen yapışık yani birikimler çok. Bi de ciddi anlamda anneme takmış vaziyette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?