- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
Cocugun da yok arkadaşım gonul rahatligiyla arkana bakmadan gidebilirsin.Ben yerinde olsam yine de istihare yapardım.Bir gün gittigim kursta bi kadınla kantinde sohbet etmeye başladık başından geçen üç evliligini anlattı,konuyu da değişen sadece yastıklarmış diye kapatti.Önceki konularini hic okumadim.Iyice dusun tasin oyle karar ver arkadaşım.
istihare her kulun harci degil. malesef ki yanlis biliniyor onun orucu duasi vs vs vs var.Nasıl istihare yapıldığını tam olarak bilmiyorum açıkçası.
Istihare yapmak cok basit namazi ve duasi var .Bu kadar.istihare her kulun harci degil. malesef ki yanlis biliniyor onun orucu duasi vs vs vs var.
konularini biliyorum. yasadigin hayati bizler sadece okuyoruz ama sen yasiyorsun icindesin. dilerim hersey gonlunce olur aydinlik olur...
pembesu o, taşındı evden :)Üye girişi yapmadan konulara göz gezdiriyodum ki konuna denk geldim, bi kaç gün önce düşünmüştüm daha ne yaptı acaba diye, takıntılı bi psikopat değilim ama merak ettiğim ve arada girip profiline baktığım böyle bi kaç üye var. Bi de pembesuydu galiba kaynanası ha bire evine girip çıkıyodu o muydu ya dur burdan çıkıp ona bakayım merak ettim.
Neyse ya açıklama uzun oldu
Bi iki üyenin de dediği gibi malesef eşinin değişeceğini ben de düşünmüyorum. Kaldı ki o değişse anası değişmez. Evliliğiniz hep üç kişilik devam eder, sen ve ailen de çektiğiniz cefayla kalırsınız. Anlaşmalıyı kabul etmiyosa çekişmeli olsun varsın ama ben olsam bu kadar ilerleyip duruma alıştıktan sonra dönmezdim. Hakkında hayırlısı olsun
Edit; diğer üye pembesu değilmiş. Ay kimdi acaba ya takıldım bak
tekrar ediyorum istihare her kulun harci degil. 3 gun orucu var gunu var duasi var yanunda tertemiz de kalp lazim...Istihare yapmak cok basit namazi ve duasi var .Bu kadar.
Ya tamam arkadaşim sen bildigin gibi yap.İstihare kisiseldir,evliya olmayada gerek yok Allah askına lutfen açin arastirin biraz.Ne kadar zorlastirmayi seven bir milletiz.Herkesin kalbi kendine göre temizdir neye göre karar vericez temiz mi pis mi diye.tekrar ediyorum istihare her kulun harci degil. 3 gun orucu var gunu var duasi var yanunda tertemiz de kalp lazim...
Yapmaz.Bencede o eve dönme. Madem barışmak istiyor. Büyük kararlar verecek o zaman. Bi kere o evden çıkın ve annesinden uzak yere taşının. Seni annesiyle görüşmeye zorlamıcak vs.
Yoksa o eve dönersen bir ay belki en fazla eski haline döner..
Son konundan sonra aslında boşanman en mantıklısı ama madem son bi şans istiyo yapsın bakalim bunları..
Ay valla mı? Çok sevindim yeminlepembesu o, taşındı evden :)
arastirdigimi sordugumu sorusturdugumu soyluyorum. sakin ol. uyarmal benim musluman olarak gorevim. gerisi sen de. ayrica konuyi dagitmayalim. iyi gunler.Ya tamam arkadaşim sen bildigin gibi yap.İstihare kisiseldir,evliya olmayada gerek yok Allah askına lutfen açin arastirin biraz.Ne kadar zorlastirmayi seven bir milletiz.Herkesin kalbi kendine göre temizdir neye göre karar vericez temiz mi pis mi diye.
Halam her kritik konuda istihare yapar ve de güvenir gördüğü rüyalaraYa tamam arkadaşim sen bildigin gibi yap.İstihare kisiseldir,evliya olmayada gerek yok Allah askına lutfen açin arastirin biraz.Ne kadar zorlastirmayi seven bir milletiz.Herkesin kalbi kendine göre temizdir neye göre karar vericez temiz mi pis mi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?