Ne yapmam gerekiyor

Nasıl istihare yapıldığını tam olarak bilmiyorum açıkçası.
istihare her kulun harci degil. malesef ki yanlis biliniyor onun orucu duasi vs vs vs var.
konularini biliyorum. yasadigin hayati bizler sadece okuyoruz ama sen yasiyorsun icindesin. dilerim hersey gonlunce olur aydinlik olur...

Döneceksen bile iki lafa bakıp dönme. Şartlarını söyle. Anasının evinden çıkacaksanız ve senin ailene saygılı olacaksa bu sözü verip arkasında durabilecekse ne ala. Ben eski konularınızdan dolayı eşinin tavırlarına acayip sinir olmuştum. Bana göre bir şeyi haketmiyor ama yine de seviyorsan istediklerini yerine getirmeden dönme bir anlamı olmaz.

Adamin huyu boyleyse degismez, sen psikolojini tam duzeltmeye baslamisken yine onun bu psikolojik siddetine maruz kalip kendini sinir edeceksin. Ben olsam kararimdan donmezdim ama karar yinede senin hayirlisi olur insallah

Tekrar denenebilir bir evliliğin var senin bence ama şartlar farklı olmalı. Bir kere o evden çıkmalı ve kesinlikle ailesine uzak bir yere gecmelisiniz.. Bunları sun ve kabul ederse dene derim.

Benim annemi ezenin sultan süleyman olsa ezer geçerim.olduu o annesinin ağzınin içine baksın ben annemi ezdiriyim.her şey mal mülk değil öyle karakterin ben ....

Üye girişi yapmadan konulara göz gezdiriyodum ki konuna denk geldim, bi kaç gün önce düşünmüştüm daha ne yaptı acaba diye, takıntılı bi psikopat değilim ama merak ettiğim ve arada girip profiline baktığım böyle bi kaç üye var. Bi de pembesuydu galiba kaynanası ha bire evine girip çıkıyodu o muydu ya dur burdan çıkıp ona bakayım merak ettim.
Neyse ya açıklama uzun oldu

Bi iki üyenin de dediği gibi malesef eşinin değişeceğini ben de düşünmüyorum. Kaldı ki o değişse anası değişmez. Evliliğiniz hep üç kişilik devam eder, sen ve ailen de çektiğiniz cefayla kalırsınız. Anlaşmalıyı kabul etmiyosa çekişmeli olsun varsın ama ben olsam bu kadar ilerleyip duruma alıştıktan sonra dönmezdim. Hakkında hayırlısı olsun

Edit; diğer üye pembesu değilmiş. Ay kimdi acaba ya takıldım bak

Reactions: anu
Denederim belki bu ayrılık iyi gelir size ne kaybedersin hayat kısa ondan sonra olmazsa bakarsın hazır sana dön diyen ve Seninde arkanda olan bir ailenin olduğunu bilen bir Ada'm var karşında son şansı vermekle birşey kaybetmezsin kanaatindeyim karar tabiki sizin yine hayırlısı olsun Hakkı'nızda

inancın yok kalmamış bence tekrardan denemeninde bir anlamı yok
hakkında hayırlısı olsun minnie

Zor bir süreç senin için Allah yardimcin olsun. Benimde arkadaşım senin durumunda 2 erkek çocuğu var yaşları küçük eşinden hem şiddet görüyor, hep psikolojik baskı yapıyor. Bir çok kere gitti geldi , ama malesef ki insan yedisinde neyse yetmişinde o oluyor her seferinde gidip geldi gittiginde her şey bir ay iyi oluyordu ve bir aydan sonra herşey eski haline dönüyordu. Istanbulda yasiyolardi ve eşinin bir kaç vukaati yuzunden zonguldağa tasindilar. Orda da siddete baskilara devam edince temelli istanbula ailesinin yanina geldi. Eşide çok ariyor ikna etmeye çalisiyor ama herşey bir aydan sonra eski haline dönüyor ...
Demem o ki olmuyorsa pek zorlamanin anlami yok, kendini yipramaya değmez. Ne kadar erken koparsan o kadar kar'dir senin içinde.

istihare her kulun harci degil. malesef ki yanlis biliniyor onun orucu duasi vs vs vs var.
konularini biliyorum. yasadigin hayati bizler sadece okuyoruz ama sen yasiyorsun icindesin. dilerim hersey gonlunce olur aydinlik olur...
Istihare yapmak cok basit namazi ve duasi var .Bu kadar.

pembesu o, taşındı evden :)

tekrar ediyorum istihare her kulun harci degil. 3 gun orucu var gunu var duasi var yanunda tertemiz de kalp lazim...
Ya tamam arkadaşim sen bildigin gibi yap.İstihare kisiseldir,evliya olmayada gerek yok Allah askına lutfen açin arastirin biraz.Ne kadar zorlastirmayi seven bir milletiz.Herkesin kalbi kendine göre temizdir neye göre karar vericez temiz mi pis mi diye.

Bir kadın bir erkegin yokluğuna alıştıysa o iş bitmiştir diye bir cumleydi sanirim tam bilmiyorum. Konunuzu tam hatirlayamadm ama degisir diyorsaniz ki ben bir erkegin degisecegine inanirim ama 1 hafta 1 ay 1 sene ama sonradan huylu huyundan vazgecmez bunu da bilirim. Artilarla eksileri tartın hangisi agir basarsa ki kalbinizle degil mantiginizla karar verin. Cunku kalbiniz sizi yaniltabilir ama mantiginiz asla...

Bencede o eve dönme. Madem barışmak istiyor. Büyük kararlar verecek o zaman. Bi kere o evden çıkın ve annesinden uzak yere taşının. Seni annesiyle görüşmeye zorlamıcak vs.
Yoksa o eve dönersen bir ay belki en fazla eski haline döner..
Son konundan sonra aslında boşanman en mantıklısı ama madem son bi şans istiyo yapsın bakalim bunları..

Benim eski esim aynen onu anlatmışsın.
Şöyle düşündüm annesine bu kadar bağımlı olan erkeklerin belirgin özellikleri var demekki.
Küsmeleri, hem egoist hem kendilerine güvensiz olmalari, bencillikleri, iyiyken iyi kötüyken çok kötü olmaları gibi...

Benim seninkileré ek şeytan bir görümce faktörü de vardı.

Seni anlıyorum. Yıkan taraf olmak zor. Acaba ilerde vicdan azabı duyar miyim, acaba düzelir miydi diye düşünüyorsun.
Ben bu nedenlerden ve annemin de yıkıcı olmamı istememesinden sustum tepkisiz aylar geçirdikten sonra anlaşmalı bosandim. O açtı davayı.
Benim içim de vicdanım da çok rahat. Ama neden terk edilesin ki çekmissin restini. Bitir gitsin.
Daha iyi hissedeceksin emin olabilirsin. Sen 6 yılını vermişsin. Bi değişme olmamış. Neden ömrünü heba edesin ki?
Çocuğun da yok. Hiç oyununa gelme. Çünkü bu adamcıklardan bir cacık olmuyor.

Yapmaz.
Bu tip kesinlikle annesinden daha değerli olarak karısını gormez. Göremez.
Hayatta hiç çok net konuşmam ama başımdan geçti biliyorum. Mevzu bile ettirmez.
Net konuşalım geldi. :)

arastirdigimi sordugumu sorusturdugumu soyluyorum. sakin ol. uyarmal benim musluman olarak gorevim. gerisi sen de. ayrica konuyi dagitmayalim. iyi gunler.

Halam her kritik konuda istihare yapar ve de güvenir gördüğü rüyalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…