Pembe suyu bilmiyorum açıkçası benimde hakkımda hayırlısı olsun artık yoruldumAy valla mı? Çok sevindim yeminle
Bi' de minnie kurtulsa şu adamdan
Çok bencil acayip bi egosu var ben ona evlilik terapistine gidelim dedim zamanında ama komik geldi beyefendiye şimdi de bu haldeyizDöneceksen bile iki lafa bakıp dönme. Şartlarını söyle. Anasının evinden çıkacaksanız ve senin ailene saygılı olacaksa bu sözü verip arkasında durabilecekse ne ala. Ben eski konularınızdan dolayı eşinin tavırlarına acayip sinir olmuştum. Bana göre bir şeyi haketmiyor ama yine de seviyorsan istediklerini yerine getirmeden dönme bir anlamı olmaz.
Evde kalıyor bildiğim kadarıyla.Aslında çok da pişmanlık duymuyorum ben zamanında annesine de çok söyledim oglunla konuş yoksa sonumuz iyi olmayacak diyee eşime de söyledim kendine çeki düzen ver diye ama umursayan olmadı.peki düzelmeye niyeti olan insansa gelip güzelce annenizden özür dilesin elini öpsün
ve annem olmasa sen çadırda bile yaşayamazdın dediği o anasına ait olan evden sizi çıkarsın bir odalı da olsa bir ev tutsun ve anasını karıştırmasın evliliğinize
bunları yapar mı ?
isteseniz yapar mı ?
sadece konusuyor mu ?
burdan biz bilemeyiz siz gerçekten pişman olduğunu hissediyor musunuz?
sizi sevdiğini hissediyor musunuz ?
bunca aydır siz evde yokken nerede kaldı ? evinizde yalnız mı ? anası ile mi ?
Annesini uzak falan tutamaz o.eşim olayları öyle bi boyuta getirdi ki suçlu benim annem oldu ben.çok annemlere gidip geliyomusum telefon da sessiz sessiz konusuyomusum what s up ta yazisiyomusum.annem beyefendinin yüzüne bakarak konuşuyormuş v.s ...yani.o benden önce eteğindeki taşları döktüannesinden uzak tutacak mı evliliğinizi? yok.
kırıcı tavırlarından baskın olmaya çalışmasından vazgeçecek mi? yok
bu adam seni anlıyor mu? hayır
bu yüzden
değişen bişey olmayacaksa denemenin de bir anlamı yok bence
Resmen paranoyak ve takintili.. Yasadiklarim geldi aklima.. Iyi dusun minnie..Annesini uzak falan tutamaz o.eşim olayları öyle bi boyuta getirdi ki suçlu benim annem oldu ben.çok annemlere gidip geliyomusum telefon da sessiz sessiz konusuyomusum what s up ta yazisiyomusum.annem beyefendinin yüzüne bakarak konuşuyormuş v.s ...yani.o benden önce eteğindeki taşları döktü
Bilmiyorum psikiolojim cok bozuldu yoğun baskı altındayımResmen paranoyak ve takintili.. Yasadiklarim geldi aklima.. Iyi dusun minnie..
Yaziyor daha çok konusmuyoruz pekEşin arayıp soruyor mu bu süreçte
Haklısın o farkında deil halen ama annesi bu kadar aramızda olmasaydi erkenden yipranmayacakti iliskimizYani etkilemek istemem cnm bilmem hatırlar mısın özelden de konuşmuştuk.
Ben de karar aşamasındayım. Şu var ki bence sorun sadece eşler arasında olsa belki umudu olur insanın fakat ailesiyle anormal ilişkileri olan erkek çok zor.biri de benim başımda işte. Hani adamlar değişse bile ki bence çok zor belki de imkansız , inan aile yine de el çekmiyor mutlaka hatırlatıyorlar kendilerini
O karismalara izin veriyorsa, esinde de problem vardir.. Annesi olmasa baska sekilde yine sknti cikarabilir yani.. Her seyi annesine baglama hic canim.. Genel dusun..Haklısın o farkında deil halen ama annesi bu kadar aramızda olmasaydi erkenden yipranmayacakti iliskimiz
Tabiki herşeyden annesi sorumlu değil kaldı ki annesi dışında da problemler var ama şu da bi gercek ki son 3 aydır hep annesi yüzünden tartıştıkO karismalara izin veriyorsa, esinde de problem vardir.. Annesi olmasa baska sekilde yine sknti cikarabilir yani.. Her seyi annesine baglama hic canim.. Genel dusun..
Annemdeyim halen bi karar da yok .yüzyüze konuşmadık hiç ama köklü bi değişiklik olacağını sanmiyorumnaptın iz karar verebildiniz mi
ben de diğer arkadaslara katılıyorum
eğer köklü bir degisiklik olmayacaksa her şey aynı kalacaksa geri dönmenin bir anlamı yok
Annemdeyim halen bi karar da yok .yüzyüze konuşmadık hiç ama köklü bi değişiklik olacağını sanmiyorum
eşin affettirdi mi kendisini sana?Annemdeyim halen bi karar da yok .yüzyüze konuşmadık hiç ama köklü bi değişiklik olacağını sanmiyorum
Ben boşanma davası acmistim anlaşmalı boşanmaya yanaşmadı eşim eline kağıt gidince tekrar konuşmak istedi emegimiz son bi şansı hakediyor dedi ailemle konuştum son bi şans ver dediler eve geleli henüz üç dört hafta oldu o sıralarda eşimin amcası yoğun bakimdaydi o vefat etti. Esim şimdilik iyi ama huylu huyundan vazgeçmez çok büyük umut ve inançlarla gelmedim kayinvalideminde düzeleceğine inanmıyorum sadece bi deneme süreci benim için eşime olan inancım çok az güvenmiyorum onaeşin affettirdi mi kendisini sana?
inşallah öyle olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?