Yok zaten dondurmuyorum ama bana diyor sen ağzı açığın tekisin biri sana asılacak sen anlamayacaksın ben orda olsam böyle olmazdı işte sen istesen dondurursun felan artık benim de zoruma gidiyor ben zaten okuduğum okulu onunla aynı şehirde olmak için seçtim babasının hatasının bedelini ben ödüyorumanasının gözüne bak ya
insan emek versin kazansın paşamda yan gelip yatsın sende onun kopleksleriye uğraş
çalışıp kazansaydı madem çek seviyor kaybetmek istiyor
sakın ha dondurma
Ve hala bu laflardan sonra onun ruh halini düzeltmeye çalışıyorsun öyle mi ?Yok zaten dondurmuyorum ama bana diyor sen ağzı açığın tekisin biri sana asılacak sen anlamayacaksın ben orda olsam böyle olmazdı işte sen istesen dondurursun felan artık benim de zoruma gidiyor ben zaten okuduğum okulu onunla aynı şehirde olmak için seçtim babasının hatasının bedelini ben ödüyorum
Gerçekten bende bundan korkuyorum o kadar kısıtladı ki beni yine de ben onun istediği olsun diye her dediğini yaptım tüm bunlara rağmen böyle diyorsa aynı ihtimal onun için de geçerliİnsanın fikri neyse zikri de odur. Kendisi başkasına aşık olup ayrılırsa şaşırmamak lazım.
kuzum şimdi böyle biri sana yaramaz diyeceğimde ama seviyorsun zamana bırak zamanla neyin ne olduğunu analayacaksınYok zaten dondurmuyorum ama bana diyor sen ağzı açığın tekisin biri sana asılacak sen anlamayacaksın ben orda olsam böyle olmazdı işte sen istesen dondurursun felan artık benim de zoruma gidiyor ben zaten okuduğum okulu onunla aynı şehirde olmak için seçtim babasının hatasının bedelini ben ödüyorum
Benim için çok değerli çok şey paylaştık beraber bırakıp gidemiyorum ya da aman okuluma bakayım diyemiyorum üzgün olması beni de üzüyorVe hala bu laflardan sonra onun ruh halini düzeltmeye çalışıyorsun öyle mi ?
İyi de sana söylediği laflar hoş şeyler mi ?Benim için çok değerli çok şey paylaştık beraber bırakıp gidemiyorum ya da aman okuluma bakayım diyemiyorum üzgün olması beni de üzüyor
Şu ergendeki laflara bak sen agzi açığın tekisin diyor hakaret ediyor terbiyesiz bırak sen bu Ergeni kızım büyücek daha buyuyememis sen evet bak başkasına bence deYok zaten dondurmuyorum ama bana diyor sen ağzı açığın tekisin biri sana asılacak sen anlamayacaksın ben orda olsam böyle olmazdı işte sen istesen dondurursun felan artık benim de zoruma gidiyor ben zaten okuduğum okulu onunla aynı şehirde olmak için seçtim babasının hatasının bedelini ben ödüyorum
Haklısınız ama nasıl bi tavır sergileyeceğimi bilmiyorum ben onun gibi değilim böyle şeyler söylediğinde ağlıyorum sadeceİyi de sana söylediği laflar hoş şeyler mi ?
Ağzını açıp bakarsın demek ne demek.
Böyle yüz verirseniz adam okumana bile karışır işte
Bırakamam çok seviyorum ama büyüsün istiyorum ne yapmam lazım kiŞu ergendeki laflara bak sen agzi açığın tekisin diyor hakaret ediyor terbiyesiz bırak sen bu Ergeni kızım büyücek daha buyuyememis sen evet bak başkasına bence de
Merhaba kızlar
Ben üniversite okuyorum sevgilim ilk senesimde kazanamadı ikinci sene tekrar girdi ben o zaman okuyordum zaten sınava girdi benle aynı şehri yazdı ama babası açıkta kalır endişesiyle son dakika değiştirdi tercihlerini başka bi şehir geldi sevgilimde benden ayrılmamak için gitmedi üçüncü senesi tekrar hazırlanıyor şimdi tutturdu sende okula gitme dondur okulunu diye. Sen başkasına aşık olup ayrılacaksın diyip duruyor. Sürekli kavga ediyor ne yaacsğımı bilmiyorum. Ailem böyle bişeyi asla kabul etmez. Onu bu depresyonundan nasıl çıkarabilirim yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?