Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız böyle dicem artık

Benim için çok değerli çok şey paylaştık beraber bırakıp gidemiyorum ya da aman okuluma bakayım diyemiyorum üzgün olması beni de üzüyor
Hiç böyle düşünme
Gün gelecek o kişiden aynı fedakarlığı göremeyeceksin. Bir de sen kadınsın ayaklarının üzerinde durmak zorundasın
Okulunu bitirip meslek sahibi olmadan evlenmeyi düşünmüyorsun herhalde.
Eğer düşünüyorsan bi de şöyle düşün.
Okulu dondurup devam ettiğin sürede geçen zaman senin aleyhine olacak .
Yine okulu bitirip iş sahibi olmayı bekleyeceksin ve okulu dondurunca bu süre de uzayacak 3 yıl yerine 5 yıl sonra iş hayatına atılacaksın
Ha eğer ev hanımı Olacağım diyorsan dondur.
Bak diğer konulara maddi anlamda desteği olmadığı için aldatmayı sineye çeken bayan arkadaşlarımız var.
Hiç kimse melek değil.
Kimse için eğitim ve iş hayatından taviz verme

Belki biraz eski ya da geri kafalı diyeceksiniz ama bu konuda erkek kadının Peşinde Olmalı.
O uğraşıp sizin yanınıza gelsin madem size birinin asılmasından endişe duyuyor.
Kadın her zaman daha çok kendi ayakları üzerinde durmalı bu konular o kadar basit değil

Madem öyle babasına neden sesini çıkaramamış , vazgeçmeyin okulunuzdan seviyorsa beklersiniz birbirinizi nasılsa

Bence çok haklısınız

Madem öyle babasına neden sesini çıkaramamış , vazgeçmeyin okulunuzdan seviyorsa beklersiniz birbirinizi nasılsa[/QUO
Ona da süpriz oldu haberi yoktu babasının böyle yaptığından. Gitmemeye ikna etti ancak

Size böyle diyorsa bence tekmeyi basın gitsin ağzı açık nedir ya
Okuyun okulunuza odaklanın aptal insanlarla ve saçmalıklariyla boşa vakit harcamayın.... naçizane abla tavsiyesi

Hiç kendinizden taviz vermeyin pişman olursunuz.
Yarına çıkacağımızın bile garantisi yokken bu kişiyle evlenip evlenmeyeceğiniz bile meçhulken henüz hiç bir şeyiniz olmayan birisi için bu fedakarlığı yapmayın. Hani eşiniz olur eş tayini ister başka bi şehire gider fedakarlık gösterirsiniz çocuğunuz olur tamam ama bunun için çok erken.
Eş için bile eğitim hakkınızdan çalışma hakkınızdan vazgeçmeyin
Vazgeçmenizi isteyen insanlarla olmayın ki böyle bir sorun da Olmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…