kizlar ben ve nisanlim 9 yildir birlikteyiz ve iki bucuk yildir nisanliyiz . yurt disinsa yasiyoruz.ama onumuzdeki yil turkiyeye donmeyi dusunuyoruz.yazinda dugun yapmayi planliyorduk.bunun icin gecen yazdan biz kina icin onlarda dugun icin yer tuttuk.ama kinayi bizde dugun gibi yapacagimizdan dolayi otel tuttuk yani biz kiz tarafi olarak tum masraflari ustlenecegiz.onlarda oturduklari sehirdeki en guzel mekanlardan birini tuttular cunku mekan sahibi tanidik ve guvenilir.ben nikah ve dugun ayni yerde olsun hayal etmistim hep ama gecen hafta nisanlimin babasi telefon etti ve ailevi davalardan oturu nikahi sadece cekirdek aile uyeleri katilacak sekilde kucultelim yada erteleyin dava sonucunu bekleyelim dedi.ama tabi benim hayalim bu olmadigindan dolayi baya uzuldum.ve insanlara neden nikaha kimseyi cagiramayacagimizi aciklamak istemediklerinden dolayi bizi zor durumda birakacak bir durum olustu.ve dun tekrar konusuldugunda babasi durumunun musait olmadigini dugunu erteleme durumumuzu degerlendirmemizi istedi.yada nisanlimin dusuncesi olarak kucuk bir dugun yapmak fikri.bu arada daha yeni ailesi kendi evini satip daha buyuk bir eve cikti.kendilerinde iki araba var.anne baba durumlari iyi.yani baskalarina gore luks yasiyorlar.oyle soyleyeyim.ve ben kavga etmekten baska cozum bulamiyorum.onlara gore dokuz sene beklemisim uc ay daha sabir gostermem gerekiyormus.benim aileme gore de zaten bu kadar beklenilmis bunun olacagi belliymis kendilerini bu duruma gore ayarlayamalari gerekiyormus.ne yapayim siz soyleyin.annem diyor sen herseye evet dedikce bu boyle olmaz diyor hep biz mi alttan alcaz diyor.nisanlimin ailesi de (zamaninda biz nisan yapmamistik dedem vefat etmisti sadece soz kesmistik.) zamaninda siz nisan yapmadiniz o zaman bizde ona mi tavir yapsaydik falan filan diyor iste.:) ay ben anlatirken yoruldum.