Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu 68 yaşında ama maşallah herkesten dinç dil pabuç heryere yeter vertigom var diye geziyordu doktor buldum benim vertigom yok demeye başladı beni başıma baya bela olacak sanırım çalıştığımı yorulduğumu telefondan hoşlanmadığımı da defalarca söyledim ama nafileTipik kv iste. Icine atma dusunduklerini soyle. Sen dusunecegine kv dusunsun. Bir pazarin oldugunu, yoruldugunu, yalniz kalmak istemiyorsa calisabilecegini vurgula. Avrupa'da ayakta duramaycak yaslilar calisiyor, bizimkiler 50'ye gelince elegi duvara asip geline sariyor.
Evi 1+1 tutsam çözüm olur mu acaba her geldiğinde bişeylerden kavga çıkarıp huzursuzluk yaratmamda evliliğime bir süre sonra zarar verir yani düşündüklerim doğru bu kadın bana taktı bi oğlu daha var başka şehirde yanına ev arkdşı almış bunu istemiyor yakında atarım ben nişanı ya sabırEvlenir evlenmez sana kapak atacak. Belli ki sizle yaşamaya niyeti var. Önce 3 günlüğüne sonra 3 aylığına gelir. Sonra da ebediyete kadar. Yanlız kalamam edasıyla birlik oturtacak oğlunu bu belli.
Senin işin zor. Ablam da kv si ile oturuyordu. Biri yanında biri karnında bebişle babamın evine geldi. Herşeyine karışıyordu. Eşine şart koydu ya başka bi ev ya da hiç. Bakalım onların durumu ne olacak. Senin kv de ablamınkine çok benziyor. 1+1 çözüm değil. Baştan konuş nişanlınla.Evi 1+1 tutsam çözüm olur mu acaba her geldiğinde bişeylerden kavga çıkarıp huzursuzluk yaratmamda evliliğime bir süre sonra zarar verir yani düşündüklerim doğru bu kadın bana taktı bi oğlu daha var başka şehirde yanına ev arkdşı almış bunu istemiyor yakında atarım ben nişanı ya sabır![]()
Allah yardımcısı olsun iyi dayanmış bu zamana kadar ben çok sabırlı bir insan değilim bıraksam bu da herşeye karışıyor işte balayı bayrama denk getirdik çünkü izinler sıkıntı bayram burda olmanız lazım diyo o ara bir sinirle bağırdım ben buna sonrada yaşlı diye vicdanım el vermiyor ve ben birine bi kez bağırdıysam artık bunun gerisi gelir biliyorum Allah bunlara akıl bize de sabır versinSenin işin zor. Ablam da kv si ile oturuyordu. Biri yanında biri karnında bebişle babamın evine geldi. Herşeyine karışıyordu. Eşine şart koydu ya başka bi ev ya da hiç. Bakalım onların durumu ne olacak. Senin kv de ablamınkine çok benziyor. 1+1 çözüm değil. Baştan konuş nişanlınla.