ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Fitnut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2016
14
0
86
:KK47: Herkese merhabalar her gelinin derdi olan kaynanamdan bahsedeceğim. Kayınvalidem sürekli sorun çıkarıyor ve insanlar sürekli o senin büyüğün e iyide birinin büyük olması onun hayatımıza sürekli karışmasını hoş karşılamamız gerektiğini mi gösteriyor her kişi bir bireyse herkesin yaşam alanı düzenide kendine değil mi? Kayınvalide olunca neden yetkili kişi mi atanıyor hayatımıza nedir bu saçmalık ya :stop: neyse geliyorum konuya öncelikle ben misafirlikten onun bunun evine gidip gelmekten hoşlanmıyorum özelikle çat kapı şeylerden hiç hoşlanmıyorum işim gereği sürekli telefonla konuşmak zorunda kaldığım için zamanla telefondanda sıkıldım arama yapıp herhangi biriyle konuşmakta beni çok sıkıyor sürekli kayınvalidemin gelip gitmiyosun aramıyosun demesinden artık bıktım bunu niye bu kadar dert ediyor anlamıyorum haftanın 6 günü 7ye kadar çalışıyorum bi pazarım var onu neden ona ayırmam gerekiyor? Nişanlıyız henüz geçen yıl nişanlımın babası vefat etti ne zaman görüşsek ben yanlız kalcam ben yanlız kalcam deyip duruyor yanlız kalmasın diye ona teklifte sundum zamanında kabul etmedi insan her gördüğünde hal hatır sormadan beni aramıyorsun gelmiyorsun der mi ya insanın inadına gidesi gelmiyor sanki beni çok arar sever bide beni aramıyosun diyor oğluna marka yerden hediye alır bana çarşı pzardan bugunde bi yere gidicez arabaya doğru geliyor ben arkadayım nişanlımla arkadaşı önde oturuyor ben öne oturcam diye 1 saat tribe girdi amacı ne ne yapmak istiyor çözemedim ama artık bunaldım

Tipik kv iste. Icine atma dusunduklerini soyle. Sen dusunecegine kv dusunsun. Bir pazarin oldugunu, yoruldugunu, yalniz kalmak istemiyorsa calisabilecegini vurgula. Avrupa'da ayakta duramaycak yaslilar calisiyor, bizimkiler 50'ye gelince elegi duvara asip geline sariyor.

Tipik kv iste. Icine atma dusunduklerini soyle. Sen dusunecegine kv dusunsun. Bir pazarin oldugunu, yoruldugunu, yalniz kalmak istemiyorsa calisabilecegini vurgula. Avrupa'da ayakta duramaycak yaslilar calisiyor, bizimkiler 50'ye gelince elegi duvara asip geline sariyor.
Bu 68 yaşında ama maşallah herkesten dinç dil pabuç heryere yeter vertigom var diye geziyordu doktor buldum benim vertigom yok demeye başladı beni başıma baya bela olacak sanırım çalıştığımı yorulduğumu telefondan hoşlanmadığımı da defalarca söyledim ama nafile

Daha nişanliyken bu kadar takarsaniz bir ömür hiç geçmez... He deyin geçin bildiğinizi okuyun...

Kronik kv vakası o hiç değişmeyecek sadece zamanla sen onun bu hallerine alışacaksın :süslü: boşver hiç takılma he de geç

Yalnız kalma korkusu, ilgi istiyor.
Yok mu kvniz gibi bir tanıdık kadın tanıştırın kanka olsunlar birlikte takılsınlar.

Sen bu kayinvalide olayini cozmeden evlenme ,
Sende trip at ,bir daha sana pazardan bisi alinca bana bunu mu layik gordun ,ogluna marka bana bunu mu aldin deyin ,
Aramiyorsun derse sende aramiyorsun ,beni bekleme hep deyin ,
Gelmiyorsun derse ,gelecek vaktim yok calisiyorum ,ev hanimi degilim ben diyin ,
İcinize atmasyin ,daha kotu oluyor sonra

Aşırı dik kafalı yaptığı muamele şu senin vaktin var bana gelmek istemiyosun e istemicem tabi ki iki dakika ağzına sahip olamıyosun . Bi gün vitrinde mobilya bakıyoruz dediği lafa bakın yatak olan koltuk bakın ben kalmaya gelcem ben daha kendim hayal kurmuyorum olmayan evin üzerine şimdiden planlara başlamış aynı şehirdeyiz ayrıca neden gelip kalacaksın ki :işsiz: hasta olursun bişey olur gel kal bir sürü sürüyle arkadaşı komşusu var yarısınında eşi ölmüş şimdi bile gidip onlarda kalıyor onlar gelip bunda kalıyor ama bu bana taktı nasıl baş ederim bilmiyorum :silah:

Evlenir evlenmez sana kapak atacak. Belli ki sizle yaşamaya niyeti var. Önce 3 günlüğüne sonra 3 aylığına gelir. Sonra da ebediyete kadar. Yanlız kalamam edasıyla birlik oturtacak oğlunu bu belli.

Evlenir evlenmez sana kapak atacak. Belli ki sizle yaşamaya niyeti var. Önce 3 günlüğüne sonra 3 aylığına gelir. Sonra da ebediyete kadar. Yanlız kalamam edasıyla birlik oturtacak oğlunu bu belli.
Evi 1+1 tutsam çözüm olur mu acaba her geldiğinde bişeylerden kavga çıkarıp huzursuzluk yaratmamda evliliğime bir süre sonra zarar verir yani düşündüklerim doğru bu kadın bana taktı bi oğlu daha var başka şehirde yanına ev arkdşı almış bunu istemiyor yakında atarım ben nişanı ya sabır :KK11:

Renginizi belli edin, ne düşünüyorsanız açık açık söyleyin.hem nişanlınızın tavrını da öğrenmiş olursunuz.nişanlınız bir şey diyor mu bu duruma?

Bide istemiyorum diye ben kötü olcam kötü gelin diyecekeler çünkü gelinsen senin hayatın olamaz :sopa:

Aşırı Sessiz boşver takılma bunlara vs alttan alttan annesini koruyor benim nişanlım aşırı saygılı bir adam gerçekten bugune kadar annesne rağmen ne dediysem o yönde gitti ama evlenince ya değişirse ? İnsan düşünmeden edemiyor kadın çünkü ayarsızın teki annemin yanında yapıyor bide bu yaptıklarını sonra bide annemi toparlamaya çalışıyorum

Evi 1+1 tutsam çözüm olur mu acaba her geldiğinde bişeylerden kavga çıkarıp huzursuzluk yaratmamda evliliğime bir süre sonra zarar verir yani düşündüklerim doğru bu kadın bana taktı bi oğlu daha var başka şehirde yanına ev arkdşı almış bunu istemiyor yakında atarım ben nişanı ya sabır :KK11:
Senin işin zor. Ablam da kv si ile oturuyordu. Biri yanında biri karnında bebişle babamın evine geldi. Herşeyine karışıyordu. Eşine şart koydu ya başka bi ev ya da hiç. Bakalım onların durumu ne olacak. Senin kv de ablamınkine çok benziyor. 1+1 çözüm değil. Baştan konuş nişanlınla.

Senin işin zor. Ablam da kv si ile oturuyordu. Biri yanında biri karnında bebişle babamın evine geldi. Herşeyine karışıyordu. Eşine şart koydu ya başka bi ev ya da hiç. Bakalım onların durumu ne olacak. Senin kv de ablamınkine çok benziyor. 1+1 çözüm değil. Baştan konuş nişanlınla.
Allah yardımcısı olsun iyi dayanmış bu zamana kadar ben çok sabırlı bir insan değilim bıraksam bu da herşeye karışıyor işte balayı bayrama denk getirdik çünkü izinler sıkıntı bayram burda olmanız lazım diyo o ara bir sinirle bağırdım ben buna sonrada yaşlı diye vicdanım el vermiyor ve ben birine bi kez bağırdıysam artık bunun gerisi gelir biliyorum Allah bunlara akıl bize de sabır versin :anne:

Back
X