- 14 Haziran 2016
- 253
- 180
- 23
- 38
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
Unutulmamuş ona eminim ama keşke bana da böyle bir adım atsalardi üstüne üstlük susmuyormussun çocuklarını götürme kocani tak koluna git barışın da mesafeyi koruduktan sonra oh mis ama gitmesen sen suçlu olursun ve onlar öne geçerlerEvet haklisiniz, esim icin sustun diyemen hic susmam cunku ama unutmaya calistim bazen unutulmuyor iste
Anneniz bu konuyu actiginda kapatin uygun bi dille.. Sizi esinizin ailesine karsi iyice sogutmasi hic dogru degil..Evet haklisiniz hemde cok. Surekli dolduruyor beni ve ben yasadigim haksizliklari unutmakta daha da cok zorlaniyorum
Anneniz bu konuyu actiginda kapatin uygun bi dille.. Sizi esinizin ailesine karsi iyice sogutmasi hic dogru degil..
Esinizin annesi aynisini yapsa nasil cildirirdiniz degil mi?
Unutulmamuş ona eminim ama keşke bana da böyle bir adım atsalardi üstüne üstlük susmuyormussun çocuklarını götürme kocani tak koluna git barışın da mesafeyi koruduktan sonra oh mis ama gitmesen sen suçlu olursun ve onlar öne geçerler
Valla zaten onların mantığını anlamadım gitti kaynana senin de kızın var görümce sen de gideceksin başka kapıya ne diyim ki allaha haval edecez yine de yolun açık olsun hersey istediğin gibi olsunEvet haklisiniz sanirim konusmaya gidicem esimin hatiri icin. Cok tskler cnm. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Nedir bu ailelerden cektigimiz?
Yaşadıklarınızı gözden geçirin ve kalbinizin sesini dinleyin .Ortada affedilemeyecek hesaplar varsa mesafenizi koruyun derim.Eşinizle konuşup ortak karar vermenizde fayda var.
Dedigim gibi, siz onlarla bi sekilde idareten de olsa gorusmek durumunda kalacaksiniz surekli.. Anneniz gorusmeyebilir.. Esinizin hatrini one surun ve sizi boyle huzursuz ettigini anlatinCok haklisiniz sinirden delirirdim sanirim. Annemde kaynanamla tartisma yasaydi 3,5 sene once ve konusmuyorlar hala annemde ordan dolu hala. Beni anlamasi lazim ama onlar annemin dunuru ama benim esimin ailesi ve surekli herseyi sicak tutup onume koyuyor. Malesef
Dedigim gibi, siz onlarla bi sekilde idareten de olsa gorusmek durumunda kalacaksiniz surekli.. Anneniz gorusmeyebilir.. Esinizin hatrini one surun ve sizi boyle huzursuz ettigini anlatin
Gitme bosver bu zamana kadar nerdelermisti dugunde el aleme rezil olmamak icin cagiriyorlar dugunden sonra ayni hamam ayni tas olurmerhaba kizlar,
Eski konumda yazmistim, esimin ailesi ile onlarin 7 senede yaptiklari yuzunden gorusmuyoruz. Ve 2 ay sonra bugun kardesi bana yazdi bi kac ay sonra dugunu var ve niye boyleyiz konusalim hep beraber herkez icindekini doksun falanfilan diye. Aklim okadar karistiki, esimin ailesi gosterisi cok sever herkez bizi iyi gorsin bilsin havalarindalar.
Aklima gelen acaba dugun icin simdiden yolmu yapiyorlar? Hani dugune gelicegimiZden emin olmakmi istiyorlar hani onun icinmi gorumcem oyle seyler yazdi? Benmi kotu kalpliyim kizlar anneme anlatinc annem hemen onlar seni kandiriyo dalga geciyo dugun icin yapiolar elaleme rezil olmasinlar diye falan diyor.
Esin gitsin sen gitme konusmaya diyo dugune yanliz gonder falan diyor ama daha 4 ay falan var galiba dugune.
Yani iki aydir cit yok ama simdi neden birden boyle anlasmaya calisiyorlarda bir araya gelip konusmak istiyorlar kizlar aklim cok karisik. Esim icin bunu yapmak isterim ama kendimi essek yerine konmus hissederim diye korkuyorum cunku cok haksizliklar yaptilar bana ve bize.
Akil verin kizlar lutfen.
AynenEsimi
Benim olmadigim bi ortama ozellikle ailesinin bulundugu ortama tek gondermezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?