Ne yapmam lazım :'(

nazlihilal

AnneOldumBen
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
1.883
7
158
Sanırım sevgilim arkadaşlık sitelerine giriyor :S msnsine giriyorum kaç aydır.Ve girdiğimden haberi yok çünkü şifreyi kendi vermedi.2 tanesine üye oldugunu gördüm ve bi tanesini iptal ettim diğeri iptal edilmedi onunda şifresini değiştirdim.Sanırım girmiş çünkü şifre değişmiş.Ama gelen mesajların hiçbirini okumamış cevap vermemiş.Hiç arkadaşı da yok.napmaya çalışıyor çözemedim ve ona bu durumu söylesem mi onu da bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum yardımm. :'(

Bazen o tarz arkadaşlık sitelerine istem dışı üye olunabiliyor, geçenlerde aynı sorunu biz de erkek arkadaşımla yaşadık ynja hesabı açılmış facebooktaki bilgileri kullanılarak ama o açmadığı için hesabı sildik biz de. Önce erkek arkadaşınla konuşmalısın bence bu konuyu, o tarz sitelerin birçoğu da sahte siteler. Paralı üyelik için geliyor birçok mesaj ve mesajların çoğu da otomatik olarak yollanıyor. O yüzden hemen erkek arkadaşına kızma bence, dediğim gibi bi konuşmayı denesen, ağzını yoklasan olmaz mı?

Kendi olmuş gibi ama cok eskiden olmuş sanırım biz başlamadan önce.Cunku fotograflarını flnda koymuş ama cok esk fotoları. Bi tanesi partneralem.com biride partneralem.net net olanı iptal ettim ama diğeri iptal edilmiyor:S

Site ismi vermekle dogru mu yanlış mı ettim ama eğer yanlışsa siliyim isimleri.

Son düzenleme:

Nasıl yoklayım ama ne söyleyim bilemiyorum of

eğer sevgiline anlatıp, sormazsan oralara neden üye olduğunu bilemezsin.
sor bence sevgiline, bakalım ne dicek.

resminide komuş diyosunuz ozaman isteyerek üye olmuş bence herşeyi sormalısın.konusmadanda anlayamassın

eğer sevgiline anlatıp, sormazsan oralara neden üye olduğunu bilemezsin.
sor bence sevgiline, bakalım ne dicek.

resminide komuş diyosunuz ozaman isteyerek üye olmuş bence herşeyi sormalısın.konusmadanda anlayamassın

Evet ama çok eski fotoğrafları var belliki eskiden üye olmuş.

Evet konuşmam lazım ama kendimi suçlu gibi hissediyorum ondan gizli girip üyeliğini iptal ettim ama suçlu değilim değil mi? benim yerimde kim olsa bunu yapardı öyle değil mi

tabii ki suçlu değilsin ama yine de dediğimiz gibi konuşmadan bişeyler öğrenemezsin ki, ama o tarz siteler diğer sitelerden yanlış bağlantılara tıkladığında fotoğraf çalıp açıyor üyelik gerçekten..

bence arkadaşına bişey söyleme ve bir bayan ismiyle kendine yeni msn al arkadaşını ekle bakalım napıcak...

Slm,
Muhtemelen erkek arkadaşın online sohbet edip çıkıyordur.Büyütecek bir şey yok sana eskisi gibi aşıksa.
Anlık sıkıntıdan kaynaklanıyordur.
Canını sıkma tamam

Son düzenleme:
bence arkadaşına bişey söyleme ve bir bayan ismiyle kendine yeni msn al arkadaşını ekle bakalım napıcak...

Kabul etmez biliyorum biz başladıgımızda msnsini nosunu her şeyini değiştirdi.Tanımadıgını kabul etmez.

Slm,
Muhtemelen erkek arkadaşın online sohbet edip çıkıyordur.Büyütecek bir şey yok sana eskisi gibi aşıksa.
Anlık sıkıntıdan kaynaklanıyordur.
Canını sıkma tamam

o sitede öyle bi bölüm var mı bilmiyorum çünkü msj atmak için paralı üyelik gerekiyormuş.

bence söyle derim

Bende söylemeyi düşünüyorum, yüzyüze geldiğimizde.

bence cekinmeden yuz yuze konusun..ben de benzer bir olay yasamistim cok cekindim gizlice baktigim icin ve yaptigimin ayip oldugunu dusundum ama hataymis sormaliymisim..siz sorun ona uyeligi var mi diye..insallah yoktur..ve iciniz rahat devam edersiniz...

Bu yuzden bi 50 kez tartışma cıkarttıgım için cok iyi biliyorum artık onlarn hepsi spam tarzı şeyler..sevgilimn mynet üyelignden kopyalanmştı mesela o partnerim gibi bi cok sitede üyeligibi bulmştum maharet gibi bide ona söylemştim yakalamış gibi.. oysaki o sitelerden sadece mail falan gelio ve cvp vermek sohbet etmek falan hep ücretli.. yani sadece cekmek para kopartmak için yoksa sevgilinin oralarda takıldıgı falan yokturr... eger anladıgm sorun buysa hiç dert etme sevgiline söyleme bile emin ol spam onlar..

Bence sevgilinle konusmalısın bizimde basımıza gelmişti bu durum ben sevgilime sormustum öyle bir şey olmadığını söyledi ve konu kapanmıstı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…