- 2 Nisan 2011
- 1.883
- 7
- 158
- Konu Sahibi nazlihilal
-
Bazen o tarz arkadaşlık sitelerine istem dışı üye olunabiliyor, geçenlerde aynı sorunu biz de erkek arkadaşımla yaşadık ynja hesabı açılmış facebooktaki bilgileri kullanılarak ama o açmadığı için hesabı sildik biz de. Önce erkek arkadaşınla konuşmalısın bence bu konuyu, o tarz sitelerin birçoğu da sahte siteler. Paralı üyelik için geliyor birçok mesaj ve mesajların çoğu da otomatik olarak yollanıyor. O yüzden hemen erkek arkadaşına kızma bence, dediğim gibi bi konuşmayı denesen, ağzını yoklasan olmaz mı?
eğer sevgiline anlatıp, sormazsan oralara neden üye olduğunu bilemezsin.
sor bence sevgiline, bakalım ne dicek.
resminide komuş diyosunuz ozaman isteyerek üye olmuş bence herşeyi sormalısın.konusmadanda anlayamassın
Evet ama çok eski fotoğrafları var belliki eskiden üye olmuş.
Evet konuşmam lazım ama kendimi suçlu gibi hissediyorum ondan gizli girip üyeliğini iptal ettim ama suçlu değilim değil mi?benim yerimde kim olsa bunu yapardı öyle değil mi
tabii ki suçlu değilsin ama yine de dediğimiz gibi konuşmadan bişeyler öğrenemezsin ki, ama o tarz siteler diğer sitelerden yanlış bağlantılara tıkladığında fotoğraf çalıp açıyor üyelik gerçekten..
bence arkadaşına bişey söyleme ve bir bayan ismiyle kendine yeni msn al arkadaşını ekle bakalım napıcak...
Slm,
Muhtemelen erkek arkadaşın online sohbet edip çıkıyordur.Büyütecek bir şey yok sana eskisi gibi aşıksa.
Anlık sıkıntıdan kaynaklanıyordur.
Canını sıkma tamam
bence söyle derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?