Ne yapmam lazım?

Ev hanımı değilim, sürekli bilgisayarın başında olamıyorum.. 1-2 saatlik arada maşallah olmayan kalmamış..
Bunlara da benim yetişmem gerekmiyor dimi? Benim konunla alakası olmayan yorumlara da cevap vermeye kalkarsam işim var..

Bi tuhaf oldu burası iyice.. Derdim var dedim, daha çok dertlendim. Teşekkürler..

Bu senin konun ama...
İnsanlar senin için yazıyorlar.
Bu ne bencillik! Yok yazamam yok bilmem ne...
Nasıl bir afra tafra bu... :20:

Ev hanımı değilim, sürekli bilgisayarın başında olamıyorum.. 1-2 saatlik arada maşallah olmayan kalmamış..
Bunlara da benim yetişmem gerekmiyor dimi? Benim konunla alakası olmayan yorumlara da cevap vermeye kalkarsam işim var..

Bi tuhaf oldu burası iyice.. Derdim var dedim, daha çok dertlendim. Teşekkürler..

pek tabii ...ev hanımı da olsa insanların işleri güçleri var ..:6:

ama mesela ,işim çıktı yazamadım,cevap veremedim gibi kelimeler kullanmış olsan

hani anlayacağız ne kadar bizimle ilgilendiğini...o açıdan söylemiştim..:10:

konu sahibi olarak , sorulara bile cevap vermiyorken bunu senden istemek de

biraz densizce bir yaklaşım oldu kendi adıma...:42:

Son mesajlara bakın bakalım benim için yazılan ne var?

Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla, gibi bir pay cıkarabilirsiniz. Bohcalardan konuştuk, ailelerden beklentilerimizden vs vs.

bence siz kullanabilecekseniz yani eşinizin alacağı bileziği takacaksanız ona aldırın. takmak istemiyorsanız babanıza da aldırmanız gerekmez sonuçta kiralamak bile bir para :s eşiniz alınca da bozdururken değer kaybedecek ..

bence siz kullanabilecekseniz yani eşinizin alacağı bileziği takacaksanız ona aldırın. takmak istemiyorsanız babanıza da aldırmanız gerekmez sonuçta kiralamak bile bir para :s eşiniz alınca da bozdururken değer kaybedecek ..

ben takamıcam zaten, borçlara gidecek.. hepsi bozdurulcak..

canım bilezikleri bozdurma yapma bunu sakın. bak bende nişanlıyım bizde hemen çeyrekler bozdurup paralarıda ekleyip borç ödücez. amam velakin bileziklere dokundurtmam dedim. yapma nişanlınla konuş bunu. altın evlenirken takılan altın kadının teminatıdır. bu konuda yıllardır hukuk burosunda çalışan biri olarak tavsiyem bileziklerine dokundurtma

o sana nasıl söylüyorsa sende ona öyle söyle o sana söylerken çekinmiyor sen niye çekiniyorsun :19::19::19:

Back
X