Evli değilim ama zaten bu durumları anlamak için evli olmaya gerek yok...
Az çok çevreden dosttan bilir herkes bu durumları....
Herkes yuva kurmak ister...
İster ama istediği yuvadan çok milletin dediklerini diyeceklerini düşünür...
Madem durumunuz yok düğün yapmayın. Amaç evlenip sevdiğinle mutlu olmak değil mi?
Düğünsüz istemem hevesim var diyorsan evinin önünde yap...Daha az masraf olsun.
Ama siz daha evlenmeden eşimin ailesi bir şey yapmadı benim ailem borç içinde muhabbetine girmişsin...
Ve bu muhabbet senin hayatın boyunca devam edicek... Zaten eşimin ailesi hiç bir şey yapmadı takıcakları bileziği bile eşim aldı taktı benim ailem borç içinde kaldı sonra birde düğün yaptık derler vs vs vs bunun gibi lafları hep söyliceksin.... Söylemem deme bu durumda olan herkesten duyuyorum bu lafları...
Madem durumunuz yok her şeyiniz tam olmasın....
Millete bak herşeyimiz var imajını yaratmayın...
Şimdi bu söze kızıcaksınız belki ama düşünceleriniz böyle zira böyle olmasaydı babanızın bir bileziği nasıl takacağı konusuna bu kadar takılmazdınız... Ailece takılmışınız bu duruma... Zira kardeşinin öne sürdüğü öneriden bile belli bu..
Ayrıca eşiniz için birikim yapmamış diyorsunuz.. Siz birikim yaptınız mı?
Az çok çevreden dosttan bilir herkes bu durumları....
Herkes yuva kurmak ister...
İster ama istediği yuvadan çok milletin dediklerini diyeceklerini düşünür...
Madem durumunuz yok düğün yapmayın. Amaç evlenip sevdiğinle mutlu olmak değil mi?
Düğünsüz istemem hevesim var diyorsan evinin önünde yap...Daha az masraf olsun.
Ama siz daha evlenmeden eşimin ailesi bir şey yapmadı benim ailem borç içinde muhabbetine girmişsin...
Ve bu muhabbet senin hayatın boyunca devam edicek... Zaten eşimin ailesi hiç bir şey yapmadı takıcakları bileziği bile eşim aldı taktı benim ailem borç içinde kaldı sonra birde düğün yaptık derler vs vs vs bunun gibi lafları hep söyliceksin.... Söylemem deme bu durumda olan herkesten duyuyorum bu lafları...
Madem durumunuz yok her şeyiniz tam olmasın....
Millete bak herşeyimiz var imajını yaratmayın...
Şimdi bu söze kızıcaksınız belki ama düşünceleriniz böyle zira böyle olmasaydı babanızın bir bileziği nasıl takacağı konusuna bu kadar takılmazdınız... Ailece takılmışınız bu duruma... Zira kardeşinin öne sürdüğü öneriden bile belli bu..
Ayrıca eşiniz için birikim yapmamış diyorsunuz.. Siz birikim yaptınız mı?