• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmam, nasıl davranmam gerekiyor hiç bilmiyorum :((

sabaeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2012
248
0
66
İzmir
merhaba kızlar

bir topik açtım ama çıktı mı çıkmadı mı bilmediğim için tekrar yazıyorum. nişanlıyım ve nişanlım benden önce bir evlilik geçirmiş. ben bu kompleksleri tam bir kenara atmışken ve tam artık tamam birtek ben varım ve eskiye dair hiç birşey yok demişken başıma öyle birşey geldi ki ne yapacağımı şaşırdım.

geçen hafta yıllık iznimi kullanarak nişanlımın olduğu şehire gittim. otelde kalmak istiyordum ama kayınvalidem herhalde nişanlımın zoruyla beni illa ki eve çağırdı. neyse ben de kabul ettim. orada kalacağım son gece nişanlımla film izleyelim dedik. onun bir işi vardı ve çıkmıştı ben de ona birşeyler hazırlamak istediğimden markete gidip mısır meşrubat falan alacaktım. kayınpederim bana bende seninle geleceğim dedi. neyse gittik orada nişanlımın eski eşini gördüm. karşılaşmak istemedim çünkü üzüleceğimi biliyordum. hele ki benden güzelse ne yaparım ne düşünürüm diye korktum (ama gözlerini çok kıskandım deniz mavisiydi)... herneyse karşılaşmamak için ordan çıktım burdan girdim neyse babam gördü ve görür görmez: ARZUU diye bağırdı kız yanımıza geldi neyse bunlar konuşuyorlardı ben bozuntuya vermedim hiç baba dedim ben alışverişimi bitireyim tam gidiyordum kız bana demez mi mutluluklar dilerim canım diye. sahte bir gülümsemeyle kafamı salladım teşekkür ederim diye. ama rahatsız olduğumu göstermedim. babam dedi dur beraber gideriz anlamıyor resmen yaa... neyse babam dedi bu kıza özledik seni falan diye kız da bende seni SİZİ özledim BABACIM. babacım diyor yaaa... neyse konuşmaya devam ettiler babam sonunda dedi ki: kızım şu anda misafirimiz var biliyorsun (memnuniyetsiz bir şekilde beni göstererek) ama misafirimiz gittikten sonra seni kahve içmeye bekleriz hanım da özlemiştir dedi. kız da tamam dedi... ben tabii sinirlendim hemen karşı otelde oda ayırttım topladım eşyalarımı tabii annesi ile babası ne oldu niye gidiyorsun falan diyor anlamamış gibi. neyse gittim nişanlım eve gitmiş eşyalarımı topladığımı gittiğimi görmüş sormuş ne oldu falan diye babası da demiş ki bizi beğenmedi herhalde ki gitti. allahım yaa... neyseki nişanlım beni tanıyor ve buna inanmadı... neyse aradı yanıma geldi işte seksen yaşında adam boşver ne dediğini ne yaptığını bilmiyor ben konuşurum falan dedi ama o da doğru bulmadı bütün bunları... nişanlımın o kadınla görüşmediğini biliyorum ama işte bütün bunlar beni çok üzdü... haftaya annemler ziyarete gidecekler ben de gideceğim 2 günlüğüne (cumartesi pazar) nasıl davranacağımı onlara nasıl bakacağımı bilmiyorum... utanması gereken onlarken hiç birşey olmamış gibi davranacaklarını biliyorum... kızlar yardım edin nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım...

biraz uzun oldu ama okuyanlar ve yorum yazanlara şimdiden teşekkürler

ne kadar ayıp ya...tama selam sabah edersin ama uzun uzadıya konuşmak ne ki yanında.pes.valla annenlerle yapacağaın ziyaret konusunda ne diyeceğimi bilemiyorum.zira ilacım olsa kendi başıma süreceğim:32:

ne kadar ayıp ya...tama selam sabah edersin ama uzun uzadıya konuşmak ne ki yanında.pes.valla annenlerle yapacağaın ziyaret konusunda ne diyeceğimi bilemiyorum.zira ilacım olsa kendi başıma süreceğim:32:

valla ben de bilemiyorum tatlım... sıkılıyorum dün akşam hiç uyuyamadım bunu düşünmekten... yani bir de eve davet ediyorlar ben gittikten sonra gelsinmiş... ne bu ya... çok çok ayıp... ama işte annemleri de üzmek istemiyorum... yani ben orda ters davranırsam üzülecekler bak işte kızımızı üzüyorlar falan diye... ona da hiç birşey anlatmadım... valla umarım herşey yolunda gider... yorumun için teşekkürler canım

nişanlınız ailesiyle mi yaşıyor?

çok sinir bozucu bir durum gerçekten:26:

evet tatlım eski eşinden ayrıldıktan sonra ailesiyle yaşamaya başlamış... kendi evini de kiraya vermiş... çok zor ve sinir bozucu gerçekten

nişanlınız ordayken eski karısı gidiyo mudur acaba

çok kıskanç biriymiş. boşanmışsın işin ne senin orda...bi de mutluluklar diliyor :19:

evlenince aynı şehirde oturmazsınız umarım

adam sana nisbet yapmış sanki madem çok iyiymiş niye engel olmamışlar oğullarıyla ayrılmalarına hayret bişey ayy benim başıma gelse bende senin yaptıklarını yaparım soğuk kanlı ol canım önemli olan nişanlının sana olan tavrı çok kafaya takma

nişanlınız ordayken eski karısı gidiyo mudur acaba

çok kıskanç biriymiş. boşanmışsın işin ne senin orda...bi de mutluluklar diliyor :19:

evlenince aynı şehirde oturmazsınız umarım

evet kıskanıyor bizi birlikte olduğumuz için... nişanlım ordayken hiç gitmediğini söyledi nişanlım gerçi yokken de gitmedi diyor ama bilmiyorum işte...
evlenince mecburen aynı şehirde kalacağız çünkü nişanlımın işi orda ve ben de orda iş buldum... ev var yani kira derdimiz olmayacak en azından... bir de benim annemleri yaşadığı şehire de çok yakın şu anda ben annemden de nişanlımdan da ayrı şehirde tek başıma yaşıyorum... yani işim zor galiba... onun sorun olmasından korkuyorum... ama şimdilik bu annemlerle yapacağım ziyareti kurtarmam gerekiyor... ne yapsam acaba diye düşünüyorum...

80 yaşındaki bir insanın daha olgun olması gerekmez mi?

sevmediğiniz,hoşlanmadığınız bir eski komşu değil bu,eski eş!

gerçekten çok düşüncesizmiş....

adam sana nisbet yapmış sanki madem çok iyiymiş niye engel olmamışlar oğullarıyla ayrılmalarına hayret bişey ayy benim başıma gelse bende senin yaptıklarını yaparım soğuk kanlı ol canım önemli olan nişanlının sana olan tavrı çok kafaya takma

olmaz olurlarmı hiç... dava da kızın lehine konuşmuşlar yani hiç bir sorun yok bizim oğlan biraz yaramazdır falan diye... ondan dolayı nişanlım da çok fazla muhatap olmuyor onlarla... sadece bir geliri daha olsun diye ve biraz para biriktirebilmek için evini kiraya verdi ve onlarla yaşıyor... aslında yakın zamanda eski evine geri dönmeyi düşünüyor çünkü ailesi benimle olan ilişkisine saygı duymuyor... benim yanımda sürekli ondan bahsediliyor... hele görümcem bana geçen gün arzu diye seslendi ben de ben arzu değilim ay kusura bakma dilim sürçtü falan dedi ama sinir oluyorum yaaa.... kafamı o kıza takmıyorum konuşsam konuşurum yani bana bir laf söylese cevabını vermeyi bilirim ama onun seviyesine inmek istemiyorum ondan dolayı boşveriyorum... ama nişanlımın ailesiyle ömür boyu muhatap olacağım o benim canımı sıkıyor... soğuk kanlı oluyorum duymamış gibi davranıyorum ama arsızla işte konuşuyorlar da konuşuyorlar...

80 yaşındaki bir insanın daha olgun olması gerekmez mi?

sevmediğiniz,hoşlanmadığınız bir eski komşu değil bu,eski eş!

gerçekten çok düşüncesizmiş....

öyle tatlım da işte ne yapabilirim ki... babası sonuçta ömür boyu muhatap olacağım insanlar...
çok düşüncesiz ve sinir bozucular

tatlımmmmmmmmm sonuna kadar sinir olup delirmekte haklısın ama burada önemli olan nişanlının tutumuydu ondada bir problem olmadığı için hiçç dert etme.Anlaşılan ayrılmalarından pek hoşnut olmamış anne ve babası hatta bu yüzden sana suçun olmadığı halde garezine davranışları olmuş ve olabilir .hem nişanlının dediğine bakılırsa 80 yaşındaymışş aman tatloşum neyini dert ediyorsun.sende onların garezinee nişanlınla samimi ol iyi ol gerisi boş anlamsızz boşverrrrrrrrrrrrr

merhaba kızlar

bir topik açtım ama çıktı mı çıkmadı mı bilmediğim için tekrar yazıyorum. nişanlıyım ve nişanlım benden önce bir evlilik geçirmiş. ben bu kompleksleri tam bir kenara atmışken ve tam artık tamam birtek ben varım ve eskiye dair hiç birşey yok demişken başıma öyle birşey geldi ki ne yapacağımı şaşırdım.

geçen hafta yıllık iznimi kullanarak nişanlımın olduğu şehire gittim. otelde kalmak istiyordum ama kayınvalidem herhalde nişanlımın zoruyla beni illa ki eve çağırdı. neyse ben de kabul ettim. orada kalacağım son gece nişanlımla film izleyelim dedik. onun bir işi vardı ve çıkmıştı ben de ona birşeyler hazırlamak istediğimden markete gidip mısır meşrubat falan alacaktım. kayınpederim bana bende seninle geleceğim dedi. neyse gittik orada nişanlımın eski eşini gördüm. karşılaşmak istemedim çünkü üzüleceğimi biliyordum. hele ki benden güzelse ne yaparım ne düşünürüm diye korktum (ama gözlerini çok kıskandım deniz mavisiydi)... herneyse karşılaşmamak için ordan çıktım burdan girdim neyse babam gördü ve görür görmez: ARZUU diye bağırdı kız yanımıza geldi neyse bunlar konuşuyorlardı ben bozuntuya vermedim hiç baba dedim ben alışverişimi bitireyim tam gidiyordum kız bana demez mi mutluluklar dilerim canım diye. sahte bir gülümsemeyle kafamı salladım teşekkür ederim diye. ama rahatsız olduğumu göstermedim. babam dedi dur beraber gideriz anlamıyor resmen yaa... neyse babam dedi bu kıza özledik seni falan diye kız da bende seni SİZİ özledim BABACIM. babacım diyor yaaa... neyse konuşmaya devam ettiler babam sonunda dedi ki: kızım şu anda misafirimiz var biliyorsun (memnuniyetsiz bir şekilde beni göstererek) ama misafirimiz gittikten sonra seni kahve içmeye bekleriz hanım da özlemiştir dedi. kız da tamam dedi... ben tabii sinirlendim hemen karşı otelde oda ayırttım topladım eşyalarımı tabii annesi ile babası ne oldu niye gidiyorsun falan diyor anlamamış gibi. neyse gittim nişanlım eve gitmiş eşyalarımı topladığımı gittiğimi görmüş sormuş ne oldu falan diye babası da demiş ki bizi beğenmedi herhalde ki gitti. allahım yaa... neyseki nişanlım beni tanıyor ve buna inanmadı... neyse aradı yanıma geldi işte seksen yaşında adam boşver ne dediğini ne yaptığını bilmiyor ben konuşurum falan dedi ama o da doğru bulmadı bütün bunları... nişanlımın o kadınla görüşmediğini biliyorum ama işte bütün bunlar beni çok üzdü... haftaya annemler ziyarete gidecekler ben de gideceğim 2 günlüğüne (cumartesi pazar) nasıl davranacağımı onlara nasıl bakacağımı bilmiyorum... utanması gereken onlarken hiç birşey olmamış gibi davranacaklarını biliyorum... kızlar yardım edin nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım...

biraz uzun oldu ama okuyanlar ve yorum yazanlara şimdiden teşekkürler

bacım sen karsıdaki otelden yer ayırtıp edebinle gitmişsin lakin ben senin kadar edepli olamazdım sakın yanlıs anlama da .. babacım da ne demk ( eski eşi dedi ya) ama sana sımdıden sabırlar diliyorummm

tatlımmmmmmmmm sonuna kadar sinir olup delirmekte haklısın ama burada önemli olan nişanlının tutumuydu ondada bir problem olmadığı için hiçç dert etme.Anlaşılan ayrılmalarından pek hoşnut olmamış anne ve babası hatta bu yüzden sana suçun olmadığı halde garezine davranışları olmuş ve olabilir .hem nişanlının dediğine bakılırsa 80 yaşındaymışş aman tatloşum neyini dert ediyorsun.sende onların garezinee nişanlınla samimi ol iyi ol gerisi boş anlamsızz boşverrrrrrrrrrrrr

haklısın canım ama aklıma geldikçe deliriyorum yaa... eve bile çağırdı kahve içmek için... hem de ben gittikten sonra gelsinmiş... yemin ederim sıkıldım... nişanlım bana çok değer veriyor ve beni üzecek hiç bir şey yapmaz buna eminim zaten herşeyde beni arar... şuraya gidiyorum şunu yapıyorum falan diye... ama ya babası nişanlıma söylemeden o kızı çağırırsa ve evde karşılaşırlarsa... gerçi öyle yaparlarsa oğullarından neleri duyacaklarını çok iyi biliyorlar ama ne bileyim işte... aman aslında doğru söylüyorsun boşvermek lazım ama boşveremiyorum işte... moralimi bozuyor bu durum

bacım sen karsıdaki otelden yer ayırtıp edebinle gitmişsin lakin ben senin kadar edepli olamazdım sakın yanlıs anlama da .. babacım da ne demk ( eski eşi dedi ya) ama sana sımdıden sabırlar diliyorummm

sağol tatlım bende sabır diliyorum kendime... ben de kendimi zor tuttum ama işte sevdiğim adamın babası ne yaparsa yapsın saygı duymak gerek... ondan dolayı sustum ama yine karşılaşacağız... offf sinirlerim bozuldu yaaa

sağol tatlım bende sabır diliyorum kendime... ben de kendimi zor tuttum ama işte sevdiğim adamın babası ne yaparsa yapsın saygı duymak gerek... ondan dolayı sustum ama yine karşılaşacağız... offf sinirlerim bozuldu yaaa

ahh hayatım noldu bılıyor musun .. ben evlendıkten 5 ay sonra yaptım düğünümü maddi koşullardan dolayı .. düşün dugunumde hamıle ımısım :) dugunden ertesi gun ben kaynanamın yanına gıttım .. dugun de kım vardı kım yoktu derken kocamın delikanlılık zamanlarında sevdıgı bı kız varmıs adı da zehra imiş... konu ondan acıldı kaynanamda demesin mi COK IYI KIZDI VALLA COK SEVERDIM ONU Bİ HURMET BI SAYGILIYDI BANA .. ANAM SOK OLDUM .. SUSTUM SUSTUM BI GUN GELDİ CATTT DIYE YUZUNE VURDUM :1: amannnnn cahille ugrasmak zor

haklısın canım ama aklıma geldikçe deliriyorum yaa... eve bile çağırdı kahve içmek için... hem de ben gittikten sonra gelsinmiş... yemin ederim sıkıldım... nişanlım bana çok değer veriyor ve beni üzecek hiç bir şey yapmaz buna eminim zaten herşeyde beni arar... şuraya gidiyorum şunu yapıyorum falan diye... ama ya babası nişanlıma söylemeden o kızı çağırırsa ve evde karşılaşırlarsa... gerçi öyle yaparlarsa oğullarından neleri duyacaklarını çok iyi biliyorlar ama ne bileyim işte... aman aslında doğru söylüyorsun boşvermek lazım ama boşveremiyorum işte... moralimi bozuyor bu durum

hiçç dert etmeee yaa düşünmee haklısın çok can sıkıcı ama bence nişanlın sana değer veriyorsa gerisi boş.keşke kahve içmeye çağardığında aa ne hoşş baba ben varkende çağırsaydınnız bu kızdan neden vazgeçemediğinizi merak ettim doğrusu derdimm ve kaale bile almazdım :)

cok sınır bozucu bır durum gercekten .
eger ozel olmazsa ayrılık sebeplerı nedır ?
yanı aıleyle bu kadar samımıyetlerı sasırttı benı o yuzden sordum

ahh hayatım noldu bılıyor musun .. ben evlendıkten 5 ay sonra yaptım düğünümü maddi koşullardan dolayı .. düşün dugunumde hamıle ımısım :) dugunden ertesi gun ben kaynanamın yanına gıttım .. dugun de kım vardı kım yoktu derken kocamın delikanlılık zamanlarında sevdıgı bı kız varmıs adı da zehra imiş... konu ondan acıldı kaynanamda demesin mi COK IYI KIZDI VALLA COK SEVERDIM ONU Bİ HURMET BI SAYGILIYDI BANA .. ANAM SOK OLDUM .. SUSTUM SUSTUM BI GUN GELDİ CATTT DIYE YUZUNE VURDUM :1: amannnnn cahille ugrasmak zor

gerçekten :)) ben işte yapamıyorum bunu... yani yüzüne vurma falan... çok istiyorum ama olmuyor :))... ama anlamadığım şey neden kaynanalar ve kayınpederler ellerinde olan ile mutlu olmuyorlar... yani neden sürekli aynı sorun... gelin olacak kişiyi istemiyorlar ama ondan öncekiler melek gibiydi... allahım yaaa... düşünüyorum düşünüyorum içinden çıkamıyorum bu durumun... yani cevap vermek istemiyorum ama yüzlerine bakıp ta hiç birşey olmamış gibi de davranamam... ayrıca şöyle bir ayrıntıyı atlamışım ben bile hala kayınpederime baba demem mehmet bey derim... ve sizli bizli konuşurum saygımdan... bu hemen yılışık şey... baba demeler sen demeler of ya gıcık oldum resmen... bir de pişkin pişkin mutluluklar diliyor... neyse ki çocuk yok arada

cok sınır bozucu bır durum gercekten .
eger ozel olmazsa ayrılık sebeplerı nedır ?
yanı aıleyle bu kadar samımıyetlerı sasırttı benı o yuzden sordum

ya ayrılık sebepleri benim nişanlımın işleri o zaman kötüye gitmiş... biraz sıkıntı çekmişler bu kız da burnundan getirmiş nişanlımın... yani destek olacağına köstek olmuş... ama şimdi işleri iyi ya ondan laf sokuyor... böyle sinir krizleri geçirmiş... zaten diyor erkek gibi kız dı yani çok iticiymiş davranışları falan... işte herkesle seviyesiz ilişkileri varmış... evliyken kızın bekar kız arkadaşları geliyormuş geç saatlere kadar kalıyorlarmış nişanlımda odada kalmak zorunda kalıyormuş ve bu haftanın çoğu akşamı tekrarlanıyormuş... misafirliğe gidiyormuş nişanlım eve gelince yokmuş yemek hazır değilmiş temizlik yapılmamış falan... aslında küçük şeyler ama sürekli olunca sıkılır insan... ve kız çalışmıyormuş... nişanlımda soğumuş ondan... ben nişanlımla onlar ayrıldıktan 2 sene sonra tanıştım ve 2 senedir birlikteyiz... yani çok ta özel bir mesele değil...

Back
X