Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmen seni sinir etmek için nispet yapıyorlar ellerine ne geçecekse artık.Sen gene seviyeni iyi korumuşsun![]()
ya ayrılık sebepleri benim nişanlımın işleri o zaman kötüye gitmiş... biraz sıkıntı çekmişler bu kız da burnundan getirmiş nişanlımın... yani destek olacağına köstek olmuş... ama şimdi işleri iyi ya ondan laf sokuyor... böyle sinir krizleri geçirmiş... zaten diyor erkek gibi kız dı yani çok iticiymiş davranışları falan... işte herkesle seviyesiz ilişkileri varmış... evliyken kızın bekar kız arkadaşları geliyormuş geç saatlere kadar kalıyorlarmış nişanlımda odada kalmak zorunda kalıyormuş ve bu haftanın çoğu akşamı tekrarlanıyormuş... misafirliğe gidiyormuş nişanlım eve gelince yokmuş yemek hazır değilmiş temizlik yapılmamış falan... aslında küçük şeyler ama sürekli olunca sıkılır insan... ve kız çalışmıyormuş... nişanlımda soğumuş ondan... ben nişanlımla onlar ayrıldıktan 2 sene sonra tanıştım ve 2 senedir birlikteyiz... yani çok ta özel bir mesele değil...
anladım cnm .hem calısmıyor hem de evınde de bır yemek yapmaktan acız bırıymıs demek kı .
boyle bırımaden nısanlınız aılesı ıle nasıl bu kadar canım cıcımler sasırdım dogrusu .
anlattıgına gore pek haıyrlı bır gelın degılmıs,nısanlının aılesının bu kıza karsı canım cıcım tutumu da nıspet gıbı olmus
Ne kadar ayip ama yaa. Ben olsam beni istemiyorlar diye dusunup ariza cikarirdim:)
Saka bir yana cok ama cok ayip etmisler.
Birde daha nisanliyken niye baba diyorsunuz?
Nisanlinin daha once evli olmasini ve ailesinin hala ona bu kadar samimi davranmasini nasil karsiliyorsun bilemedim.
Senin adina uzuldum.
Ailenle haftasonu gitme konusunda emin misin peki?
Bu tarz konuları neden konuşmuyorsunuz?
Tamam büyüktür, kayınpederdir falan ama bu bir sorun olduğunda susulmasını gerektirmez. Eve gidince sormanız lazımdı. Siz hala görüşüyor musunuz çok şaşırdım, bunlar boşanmış insanlar siz eve mi çağırıyorsunuz ne ilginç gibi belirtebilirdiniz düşüncenizi. Cevaplarınıza göre de şimdiden bir yön çizerdiniz kendinize.
Ben olsam şu durumu anneme anlatırdım ve ona göre nasıl davranılması gerektiğini konuşurdum.
Uzuldum canim senin adina.
Eminimki nisanlinin daha onceki evliligini kabullenmek cok zor olmali. Dirayetli cikmissin sen.
Ben eski sevgiliyi bile kabullenemezdim.
Baba ve anne dememene de sevindim. Civik civik olmaya gerek yok bence.
O kiz boyle cevredinde etrafinizda oldugu surece huzurunuz kalmaz.
Hani bu ses cikarilmayacak bir konu da degilki.
Ben biraz cazgir gelin oldugumden herhalde ariza cikarttim diyebiliyorum kolay kolay![]()
Sanirim bu yuzden de esimin ailesi hicbir seyimize karismadi buguna kadar. Gorumcem haric tabi:))
Her neyse Icinde tutup biriktirirsen sana daha cok zarari olur. Bence bir cozum bulmalisin.
Herkesin kaldirabilecegi bir durum degil cunku. Birde deveyi iten sevilmezmis unutma.
Cokta iyi huylu olma dermisimAslinda demek istedigim bu degil ama herseyi alttan alma.
Yoksa uzulen sen olursun. Heleki bu kadar ciddi bir mevzuda.
Nisanlina da ailesine de bu konuda kesin tavrini koy.
Tamam sevmek guzel ama sorunlar varken huzur olmadigindan hicbir ise yaramiyor.
Daha sonra arkaya donup baktiginda kendine uzulursun. Bence bu konuyu hallet oncelikle.
Ailenden de sakinma derim. Ilerde daha ciddi sorunlar olursa nelerden kaynaklandigini bilsinler.
Nisanlilik sureci heleki evlilik zamani cok ama cok zor. Rabbim yardimcin olsun.
30 yaşıma kadar susmanın erdem olduğunu düşünürdüm ve öyle davranırdım..
30'umdan sonra artık susmanın mümkün olmadığını ve insanlara gerektiğinde hakettiği şekilde uyarmak gerektiğini anladım..
Konuşmak, üslubumuzu bozarak tartışmak anlamında değil, sadece düşüncelerini söyleyeceksin ki, sana nasıl davranmaları gerektiğini öğrensinler..
Çok klişe olacak ama,
Sizi sevmek zorunda değiller..SAYGI göstermeleri gerekiyor, ki saygı görsünler..
Aksi takdirde lütfen hak etmedikleri değeri göstermeyin..
Nişanlınız sizi anlıyormuş bu güzel.. Gerisi çok da mühim değil...
Ailenizle gittiğinizde de (bence gitmemelisiniz) mesafeyi daha da açın..
Sebebini sorarlarsa kırıldığınızı söylersiniz...
haklısın canım ama aklıma geldikçe deliriyorum yaa... eve bile çağırdı kahve içmek için... hem de ben gittikten sonra gelsinmiş... yemin ederim sıkıldım... nişanlım bana çok değer veriyor ve beni üzecek hiç bir şey yapmaz buna eminim zaten herşeyde beni arar... şuraya gidiyorum şunu yapıyorum falan diye... ama ya babası nişanlıma söylemeden o kızı çağırırsa ve evde karşılaşırlarsa... gerçi öyle yaparlarsa oğullarından neleri duyacaklarını çok iyi biliyorlar ama ne bileyim işte... aman aslında doğru söylüyorsun boşvermek lazım ama boşveremiyorum işte... moralimi bozuyor bu durum
bende 2.evliliğimi hiç evlenmemiş biriyle yapmak uzereyım hiç böyle bişi yaşanamaz bizde
yaşansada nişanlım asla kabul etmez
cok ayıp bılmıyorum gorgumu , gelenekmı genıslıkmı ama eve gıtmesı dogru degıl
tabii ki de doğru değil... nişanlım kabul etmiyor zaten onlar kendi kafalarına göre davranıyorlar... belki de hiç gelmiyordur ama bana gıcıklık olsun diye ben üzüleyim diye öyle birşey söylemişlerdir bilemiyorum... ama yaptıkları ayıp çünkü onların evine gitmeyi ben istemedim kayınvalidem çok ısrar etti ben de belki bir şekilde ısınırız birbirimize diye düşünürken neler geldi başıma... yani bana saygı göstereceklerine bunları yapıyorlar... benim o kadınla konuşmam şartmıydı yani konuşmadım gerçi ama bana mutluluklar diliyor... yani akıl almaz birşey... demekki kadın da hala unutamamış ki kıskanıyor ve laf sokuyor böylece... bunlar ayrılalı 4 yıl olmuş... yani canımı çok sıkıyorlar... peki sana birşey soracağım sen 2. evliliğini yapmak üzeresin dedin hiç eski eşine dair aklında kalan birşey varmı... kötü anlamda sormuyorum yanlış anlama ama nişanlımı anlayabilmek için soruyorum... cevap vermek istemezsen saygı duyarım
nişanlınız sıze anlattıgı kadarıyla gelın hanımdan memnun olmamaları gerekır
halbukı hıc oyle bı durum yok bu davranıslarda cunku evladını mutsuz edenı aılelerde sevmez dıye dusunuyorum
sızı sevıyolarmı* neden gıcıklık yapmak ıstesın koskoca 80 yasındakı ınsanlar anlayamadım
eskı esıme daır bısıler kaldımı bızım evlılıgımız evlılı olamadı bıraz konularıma bakarsan cok adice bittiğini anlarsın özlem yok tabı boyle olmasaydı ama oldu yanı yapcak bısey yok kadın için boşanmak zor cunku bırde ben yenı dogum yapmıstım falan fılan
.. ve ıyıde oldu
omur boyu aglayarak yasayamazdım mutlu olmaya hakkım var benımde
kısacası ben ne desem senı kesmeyecek cunku cok farklı benımkı ama eskı esını sevdıgını ozlem duydugunu sanmıyorum
eskı esı evlenmısmı?
yada bılmıyorum ama senın acından can sıkıcı bısey sen dırek nısanlını katmadan dırek onlarla konusabılırsın sonucta rahatsızlık duydugunu dıle getır
ay çok çirkin gerçekten...
valla ben bile sinirlendim okurken....
ben olsam hayatta gülemem bidaha yüzlerine..
sen böyle yapma tabi....:)
sakin ol ama mesafeni koru.....