- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 118
- 40
- Konu Sahibi ebrarrarba
-
Yok ben aşk kadınıyım ama iyi bir insan olursa hayatımda zamanla severim dige düşünüyorum.Öncelikle aşk olmalı ama merhametli ,iyi bir insan da olmalı.
Benim mantığıma ters gelen,dokunurken içimin almadığı ama süper iyi bir adamla evlenemem.Mantık ve aşk aynı anda olmalı ki o harika adam evlenince kurbağaya dönecek zaten.
Yatacaksın adamla,nasıl için alacak.
Hepsi olmazsa olmaz.
Ha dersin ki aşkla,sevişmekle zaten işim yok,yaş olmuş 70 ok.
Merhametli ,statüne uygun,seviyorsan zaten teniyle de sıkıntı yaşamamışsındır,kaldı ki 1 yıldır berabersin.Yok ben aşk kadınıyım ama iyi bir insan olursa hayatımda zamanla severim dige düşünüyorum.
Şuan hayatımdaki adamı seviyorum ama öyle körü körüne bağlı değilim.çekip gitse belki çok üzülmem
Tam aşk değil ona karşı hislerim.
Yaklaşık bir sene olacak tanışalı bi iki kere ayrıldık üzüldüm bi eksiklik hissettim Ama neyapacağımı bilmiyorum
Aynen hep bir şeyler eksik.bazen düşünüyorum aşık değilim çıkartıyım hayatımdan diyorum bazen kzıylrum kendime huy olarak muhteşem biri ne istiyorsun daha diyorum kararsızımHepsi bir arada neden olmuyo en iyi erkeklere neden aşık olamiyoruz biz bayanlar anlamıyorum. ....hemen acele etme annenle tanıştır belki adamı tanidiktan sonra fikri değişecek
Yaşadığım şehirde değil ülke dışında kendisi öyle çok ta görüşemiyoruz yanyana gelince güzel vakit geçirigorjz ama bilmiyorum işteMerhametli ,statüne uygun,seviyorsan zaten teniyle de sıkıntı yaşamamışsındır,kaldı ki 1 yıldır berabersin.
Yaşanır bu adamla hayat diyorsan,umarım hakkında hayırlısı olur.
Tabiki üzebiliriz herşey insanlar için acıda mutlulukta üzmezden kastım ilk evliliğimde dayak şiddet vardı bu şeyleri yapmaz diye düşünüorumBu adam beni el üstünde tutar hiç üzmez gibi net konuşanları anlamıyorum. Çok şükür huzurlu bir evliliğim var ama ben eşim beni üzmez demiyorum. Evlilik bu üzüledebiliriz. Bunu kabullenebildiğimiz sürece daha sağlıklı ilişkiler kuracağımıza inanıyorum.
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur, bence tipe bakmayın karakter kesinlikle daha önemli.Tabiki üzebiliriz herşey insanlar için acıda mutlulukta üzmezden kastım ilk evliliğimde dayak şiddet vardı bu şeyleri yapmaz diye düşünüorum
Çok teşekkürler.İnşallah hakkınızda hayırlısı olur, bence tipe bakmayın karakter kesinlikle daha önemli.
Haklısınız aşk sevgi zamanla bitebiliyor zaten.Bence dediğin biri gibiyse evlen aşik olunca da kısa sürüyoruz biliyoruz en azından huyu güzel olursa e maddi sikinti da olmazsa gül gibi geçinirsiniz seversin yani..
Evet karışık.bunu düşündüm ama devlete gitsem dinlemiyorlar bile ilaç veriyolar ilaçlık bir şeyimin olduğunu ben düşünmüyorum özel deseniz çok pahalı maddi gücüm yok okadarSizin kafaniz cok karisik ,belli ,bir psikiytatradan destek alin cunku bu sekilde iyi bir anne de olamazsiniz ,es olarak da verim alamazsiniz
Senin de kafan karışık,o zaman o meşhur söz tekrar edilir.Yaşadığım şehirde değil ülke dışında kendisi öyle çok ta görüşemiyoruz yanyana gelince güzel vakit geçirigorjz ama bilmiyorum işte
:)Senin de kafan karışık,o zaman o meşhur söz tekrar edilir.
Anneler demişse vardır bir bildiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?