ne yapmamı önerirsiniz

haklısın biraz beklemekte yarar var

doğru söylüyosun denenmişin denemesi olmaz ama bu sefer daha iyi olucak gibi geldi bana aynen dediğin gibi oluyo kaçan kovalanıyo ama benim kovalamaya halim yok

zaten canım sen kovalamayacaksın, sen kaçacaksınki o kovalasın. eşinin sana yönelmesi can sıkıntısı gibi geldi bana. seninle konuştu kafası dağıldı, şimdi başka bir uğraş bulduysa arka plana atmaya başlamıştır. gerçekten tekrar evlenmek isteseydi bence ilkinden daha dikkatli, daha ilgili olması gerekirdi. sonuçta kırılan bir kalbi onarmak daha çok özen ister. değil mi?

Belki burdan söylemesi kolay ama uzak durmaya çalışın derim. Gerçekten sizi istese, çok pişman olsa, ayrılığınız için üzülse etrafınızda pervane olması gerekmez miydi? Siz kendinizi geri çekin, istiyorsa zaten çabalayacaktır. Kendinizi değersiz kılmayın lütfen.

sen kendini geri çek arama sorma onsuz da çok mutlu olduğunu hissettir bırak o senin peşine düşsün o seni kovalasın sen kaç canım:34:
ayrıca neden boşandınız sence düzeldi mi :44:yani denenmişi tekrar denemek bana mantıklı gelmiyor:50:
mutlu olacağından emin değilsen tamamen uzak dur derim:19:

sizi kullanmaya çalışıyor olmasın ,aranızda cinsellik var mı ?
sonuçta eski eşiniz sadece flörtse durum evet beklemek ve olacakalrı görmekde yarar var ama işin içine cinsellik girdiyse evlilik gecikiyorsa başka açıdan bakmanızı tavsiye ederim.

henüz yüzyüze görüşmedik ve cinsellikle ilgili hiç bişey konuşmadık

zaten canım sen kovalamayacaksın, sen kaçacaksınki o kovalasın. eşinin sana yönelmesi can sıkıntısı gibi geldi bana. seninle konuştu kafası dağıldı, şimdi başka bir uğraş bulduysa arka plana atmaya başlamıştır. gerçekten tekrar evlenmek isteseydi bence ilkinden daha dikkatli, daha ilgili olması gerekirdi. sonuçta kırılan bir kalbi onarmak daha çok özen ister. değil mi?

haklısın ama ben kaçarsam o kovalarmış gibi gelmiyo bana

sen kendini geri çek arama sorma onsuz da çok mutlu olduğunu hissettir bırak o senin peşine düşsün o seni kovalasın sen kaç canım:34:
ayrıca neden boşandınız sence düzeldi mi :44:yani denenmişi tekrar denemek bana mantıklı gelmiyor:50:
mutlu olacağından emin değilsen tamamen uzak dur derim:19:

sürekli kavga ediyoduk bi gece kavga ettik ve boşanma kararı almıştık ve tek celsede boşanmıştık çok saçma bi sebepten dolayı boşandık hatta neden boşandığımızı ikimizde bilmiyoruz

Aynen katiliyorum.

Adam vazgecmis gibi gorunuyor. Kismet o durumlarda kullanilir genelde.

hiç bilmiyorum bi kaç gündür evlilikle ilgili hiç konuşmadık onunla

merhaba kızlar eski eşimle tekrar barışp evlenmeye karar vermiştik hemen evlilik gibi bi düşüncemiz yoktu sonradan kısmet filan demeye başladı evlenir miyiz evlenmez miyiz bilemem herşey nasip kısmet ben senden ayrıldıktan sonra çok kötü oldum eskisi gibi değilim ben karar veremiyorum hiç bişeye kimseye güvenemiyorum filan demeye başladı bana hiç bişeyini anlatmıyo doğru düzgün konuşmuyo ben mesaj atmadan facetten bişey yazmıyo bugünde girdi 2 kelime bişey yazdı sonra hiç bişey demeden çıktı facetten sizce ne yapmaya çalışıyo neden en baştan şöyle yaparız böyle yaparız diye planlar yaptık sonradan neden böyle nasip kısmet demeye başladı anlam veremiyorum sizce ne yapmam gerekiyo ve eski eşim ne yapmaya çalışıyo

ilk baş zarf atıp, senin tepkilerini ölçmüş..

şimdide kaçan kovalanır hesabına getiriyor işi..
merak uyandırmak için elinden geleni yapıyor işte..

o yazana ve msj atana kadar sende yazma, bakalım o zaman ne yapacak.

bırak o evlenmek için koşsun peşinde beklemee facelerin başında başka bir uğraş bul kendine aklını başka şeylerle oyala yada aklın yine evliikte olsun evliliğini planla nerde olsun ne giyim ama konuşma eski eşinle o arasın seni o görüşelim desin. sakın evlenmeden birlikte olma tenha bir evde buluşma. seni kullanıp atmasın sonra üzülme. niyeti ciddiyse arar planlar ve sonuca ulaştırı yok değil kafası karışmışsa emin değilse üzerinde düşünmenin bir anlamı yok önüne bakarsın.

şimdi o zaman sen geri dönmesini ve tekrar evlenmeyi gerçekten istemişsin o zaman. şimdi bişey soracağım sana, sevdiğini özlediğinimi farkettin yoksa onun ilgisi hoşunamı gitti. bence çok istediğin için değilde mantıklı geldiği için tekrar denemek istiyorsun gibi. haddimi aştıysam kusura bakma :)

ilk baş zarf atıp, senin tepkilerini ölçmüş..

şimdide kaçan kovalanır hesabına getiriyor işi..
merak uyandırmak için elinden geleni yapıyor işte..

o yazana ve msj atana kadar sende yazma, bakalım o zaman ne yapacak.

bende şimdi onu düşünüyodum çok doğru söylüyosun bundan sonra o mesaj atmadan mesaj atmıcam

bırak o evlenmek için koşsun peşinde beklemee facelerin başında başka bir uğraş bul kendine aklını başka şeylerle oyala yada aklın yine evliikte olsun evliliğini planla nerde olsun ne giyim ama konuşma eski eşinle o arasın seni o görüşelim desin. sakın evlenmeden birlikte olma tenha bir evde buluşma. seni kullanıp atmasın sonra üzülme. niyeti ciddiyse arar planlar ve sonuca ulaştırı yok değil kafası karışmışsa emin değilse üzerinde düşünmenin bir anlamı yok önüne bakarsın.

yok evlenmeden birlikte olmak gibi bi düşüncem yok

şimdi o zaman sen geri dönmesini ve tekrar evlenmeyi gerçekten istemişsin o zaman. şimdi bişey soracağım sana, sevdiğini özlediğinimi farkettin yoksa onun ilgisi hoşunamı gitti. bence çok istediğin için değilde mantıklı geldiği için tekrar denemek istiyorsun gibi. haddimi aştıysam kusura bakma :)

yoo hadidini aşmıyosun gayet mantıklı bi soru sormuşsun hem ilgisi hoşuma gitmişti hemde bana mantıklı gelmişti bie şimdi yeni birini tanımak vs çok uzun gibi geldi bana üstelik ilk başlarda ilgiliydi şimdi eski ilgisi yok belkide ben üstüne fazla düştüğüm için bu kadar ters tepti ve geri çekildi

yeniden evlenmeye kesin niyetiniz olduğunun farkına varmış.

kıymetli olmak için yan çiziyo.

aklınızda soru işareti yoksa, mutlu olacağınıza inanıyorsanız, onun bu özgüvenini yıkın :34:

ona bağlılığınızı belli etmeyin, ilgilenmeyin, onsuz da mutlu olduğunuzu bilsin ( ya da öyle sansın )

aslında diğer arkadaşların da önerdiği şeyler...

haklısın bundan sonra bende öyle yapıcam hiç ilgilenmicem mesaj filan yazmıcam o yazmadan az önce son mesajımı gönderdim bundan sonra ister yazsın isterse yazmasın onsuz nasıl 3 sene geçirdiysem şimdiden sonrada onsuz yapabilirim belki bazı şeyler değişmiştir diye tekrar görüşmek konuşmak istedim belki herşey farklı olur diye düşünüyodum fakat herşey daha kötü olmuş ne kadar değer verdiğimi gösterdiysem mesaj attıysam o kadar geri tepti kendini bişey sanmaya başladı

haklısın bundan sonra bende öyle yapıcam hiç ilgilenmicem mesaj filan yazmıcam o yazmadan az önce son mesajımı gönderdim bundan sonra ister yazsın isterse yazmasın onsuz nasıl 3 sene geçirdiysem şimdiden sonrada onsuz yapabilirim belki bazı şeyler değişmiştir diye tekrar görüşmek konuşmak istedim belki herşey farklı olur diye düşünüyodum fakat herşey daha kötü olmuş ne kadar değer verdiğimi gösterdiysem mesaj attıysam o kadar geri tepti kendini bişey sanmaya başladı

:44: keşke onu da yapmasaymışsın, neyse belki de iyi olmuştur.

görüşmek için üzerine düşeni yapmış oldun.

artık hayırlısı için dua et

:44: keşke onu da yapmasaymışsın, neyse belki de iyi olmuştur.

görüşmek için üzerine düşeni yapmış oldun.

artık hayırlısı için dua et

neyse sonuç olarak ben elimden geleni yaptım ama kendisi kaçmaya başladı hayırlısı neyse o olsun diyip mesaj atmıcam artık gerçi o da henüz mesaj atmış değil

Back
X