çeyiz al canım çünkü sen kullanıcaksın evinde..düğünden sonra bohça veriliyo onu hazırlama sende onlara olsun bitsin.gerçi sizde varmı bilmiyorum ama bizde vardı..evinin temel araçlarını al mesela ütü tost makinası elektrk spurgesi gibi..çok bişey yapmak istemiyosun önemsiz seyleri alıp yapma evlennce zamanla alırsın..çok asırı harcama para..önemsemiyolarsa sende evlendikten sonra önemsemezsin onları..en azından hiç bişey yapamıyosan bi çeyrek takar yani yakana onuda yapmamış pess dedim..hiç bişey yapmazlar evlendikten sonrada senden gelinlik bekler şimdi..
sng hoş geldin
Arkadaşlar sorular sormuş
sende dertleşmek istiyodun
cevaplar mısın
ne düşünüyosun peki şu aşamada ?
merhaba hoş bulduk aklım karısık ne yapmalıyım bılmıyorum ya
yanlış anlama da evlenme konusunda kararlı mısın?
Okurken benim gözüm korktu.
Bi'kere evleniyosun ne nişan yapılmış, ne düğün yapılacak.
Senin damat tarafı hadi düğünü yapamıyo da gelirken bir çikolata da mı alamıyo? Olay durumlarının olmaması değil bence, çok zordalarsa elleri bollaşınca bu işlere girişseydiniz keşke.
Nikah için bile hala onay bekliyomuş
Bile bile lades demek olur seninki geleceğin şimdiden göz kırpıyo aslında.
merhaba hoş bulduk aklım karısık ne yapmalıyım bılmıyorum ya
eevt haklısın .....................................konu sahibi nerdesin :44:
Iki konu açmak yasak, diğerini yanlış yere açmışsın zaten
sesime gel
Evlenmeyi bir daha düşünsen? Düğünü yapana kadar bekleyelim de böyle saçma şey mi olur?
O kadar gelip bir çikolata çiçek bir tebrik bile yoksa evlenince neler olur bilmiyorum. bu kadar vurdumduymaz olunmaz.O kadar borcu siz öderken altı üstü nikah yapılacakken neden ailesinden gün vermeilerini bekliyorsunuz ki ? Zaten herşeyi siz yapıyorsunuz. Onlar yine misafir gibi gelip gidecektir. Bana saçma geldi...[/QU
bende bu konuda cok üzgünüm ,hiç kırılacagımı dusunmezler anlamazlar hele nısanlım saygı imiş aılesınden oınay beklemesı ne alaka ya zaten bız odeyecegız bız yapıyoz su gun dusunuyoruz der bıter allahım ölecegım yaa ..
Nişanlına söylemedin mi hiç
Aaa çiçek bile yoktu ailecek şok olduk , kimse düşünmüyosa bile senin özenmen lazım demedin mi
Aile enteresan ama nişanlında enteresan
Hiç tv de mi izlememiş elini kolunu sallaya sallaya gelmiş
ailesine de laf soyletmyıyo ınsan bı uzulur yaa.. nişanlıma kötu bır nısan yaptım uzdum der bırseyler yapar bu da odun yanıı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?