Ne yapmamlıyım lütfen yardımcı olurmusunuz.. .. :) :(

adamlar güne gelmiş teyzeler misali yemiş içimiş kalkmışlar bu ne ya?

ayrıca nişanlın hiçbir şey yapamayacaksa neden evleniyor?

bu aile ile ömür geçer mi sence? bence geçmez.

ailem de çok kırıldı yaa .. ne bılım bu işi çözemedım 7 ay oldu hala sındıremedım nısan ışını ... durumları cok kotu degıl sadece borcları varmış . 7 ay oldgu hala borcları bıtmıyormu . üç kurus a kıyamıyoruz demıyorlarda

İçinde ukte kalacak bunlar.
İnsanların durumları olmayabilir ama tatlı dilli olurlar gönlünü hoş ederler bunlarda fasa fiso olarak rafa kaldırılır. Ama senin durumunda o da yok. Bence bi'süre bekle son pişmanlık pek çare değil, içinde huzursuzluğun varsa böylesi bi'önemli kararda beklemen lazım.

Bi çikolata da mı alamıyolar
Büyük bişey olsa anlar insan da
Buna önemsememek denir

ailesine de laf soyletmyıyo ınsan bı uzulur yaa.. nişanlıma kötu bır nısan yaptım uzdum der bırseyler yapar bu da odun yanıı ...

Ooo neresinden tutarsan tut elinde kalıyor.
Ailesine hiç laf söyletmiyorda sende onun ailesi olacaksın. Ah erkekler...Odunluğunda bir ölçüsü olmalı.

Ben ufakta olsa düğün istiyorum hayatımda bi'kere olacak bi'şey ailem düğünsüz onay vermiyo de eliniz biraz rahatlayınca yapalım de. Öyle erkek tarafının her dediğine de kafa sallamayın yahu baksana bi'hakkını helal et bile diyememişler.

Madem bir çiçek bir çikolata alamayacak kadar durumları kötü evlilik işini bekletselerdi nişan işine hiç girmeselerdi hemen.

ailenin yerinde olsaydım seni bu adamla nişanlamazdım ciddiyim..ilerde pişman olmandansa şimdi üzül kırıl ama olmaz bu iş..insanlarda istek yok belli oyalıyorlar sizi.

Son düzenleyen: Moderatör:
ailenin yerinde olsaydım seni bu adamla nişanlamazdım ciddiyim..ilerde pişman olmandansa şimdi üzül kırıl ama olmaz bu iş..insanlarda istek yok belli oyalıyorlar sizi.

eve tya oyle doıyolar boyle dıyolar bırde oyalıyorlar . nişanlıma ayrılalım dedım bır kac kez ayrılmayalım ayrılmam dıyor evlenınce duzelecek dıyor ne yapayım dıyore

eve tya oyle doıyolar boyle dıyolar bırde oyalıyorlar . nişanlıma ayrılalım dedım bır kac kez ayrılmayalım ayrılmam dıyor evlenınce duzelecek dıyor ne yapayım dıyore

Kanmayın hiç bir şey düzelmeyecek. Adam/ailesi böyle hayırlı işte bu kadar duyarsızken devamını siz hayal edebilirsiniz elbette.

Canım bu ne ya? Çiçek yok, çikolata yok, takı yok? Yüzük taktılar değil mi? Nişan olduğundan eminsin yani?

Çok mu seviyorsun bu adamı? Hadi ailesi yapmamış, o bu kadarcık şeyi düşünüp, senin gönlünü hoş tutmaya çalışamaz mıydı?

Yaşın kaç ki senin? Ne bileyim, biraz ağırdan alsan en azından...Onlar sana hakkettiğin değeri göstermiyorsa, sen de çok hevesli gözükmesen... Düğün için acele etmeyelim de, hem bu arada çeyizlerini yavaş yavaş alırsın, hemde bu aileyi de , nişanlını da daha iyi tanıma fırsatın olur.

sevdıgını dusunuyorum ama ılgısız ısyerındne alamaya gelme yok kıskan ma yok merak yok .. n eyaptıgımı bılmıyor cok sacma

Sözlenme fikri kimden çıktı
Niye böyle gönülsüzler, silah zoruyla gelmiş gibi ?

ya tşk ederım ..gerçekten beklemelıyım mutsuz bır evlılık sureklı aılem dıyen bır erkek le evlılık ıstemıyorum bana haksızlık yapıldıgını gormuyor .çalışıyorsam bile benımde kendıme göre ıhtıyaclarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…