Evlenmeyi bir daha düşünsen? Düğünü yapana kadar bekleyelim de böyle saçma şey mi olur?
O kadar gelip bir çikolata çiçek bir tebrik bile yoksa evlenince neler olur bilmiyorum. bu kadar vurdumduymaz olunmaz.O kadar borcu siz öderken altı üstü nikah yapılacakken neden ailesinden gün vermeilerini bekliyorsunuz ki ? Zaten herşeyi siz yapıyorsunuz. Onlar yine misafir gibi gelip gidecektir. Bana saçma geldi...[/QU
bende bu konuda cok üzgünüm ,hiç kırılacagımı dusunmezler anlamazlar hele nısanlım saygı imiş aılesınden oınay beklemesı ne alaka ya zaten bız odeyecegız bız yapıyoz su gun dusunuyoruz der bıter allahım ölecegım yaa ..
Canım artılarını düşün eksilerini düşün öyle devam et yada ayrıl. Aile çok önemli... Evlenmeden bir daha düşün. Ailenin nişan için geldiğinde yapmadıları söylemedikleri sana ve ailene de saygısızlık bir de bu pencereden bakmanı tavsiye ederim... Hiç mi usul erkan bilmiyorlar?
adamlar güne gelmiş teyzeler misali yemiş içimiş kalkmışlar bu ne ya?
ayrıca nişanlın hiçbir şey yapamayacaksa neden evleniyor?
bu aile ile ömür geçer mi sence? bence geçmez.
ailem de çok kırıldı yaa .. ne bılım bu işi çözemedım 7 ay oldu hala sındıremedım nısan ışını ... durumları cok kotu degıl sadece borcları varmış . 7 ay oldgu hala borcları bıtmıyormu . üç kurus a kıyamıyoruz demıyorlarda
ailesine de laf soyletmyıyo ınsan bı uzulur yaa.. nişanlıma kötu bır nısan yaptım uzdum der bırseyler yapar bu da odun yanıı ...
ailem de çok kırıldı yaa .. ne bılım bu işi çözemedım 7 ay oldu hala sındıremedım nısan ışını ... durumları cok kotu degıl sadece borcları varmış . 7 ay oldgu hala borcları bıtmıyormu . üç kurus a kıyamıyoruz demıyorlarda
Ooo paşaya bak
Hem suçlu hem güçlüler
Bak nişan olunca değişti diyosun bi de nikah olsa ne bileyim ne olur
İyi düşün derim
sevıyorum sevmesıne de ne yapacagım yaa
Canım artılarını düşün eksilerini düşün öyle devam et yada ayrıl. Aile çok önemli... Evlenmeden bir daha düşün. Ailenin nişan için geldiğinde yapmadıları söylemedikleri sana ve ailene de saygısızlık bir de bu pencereden bakmanı tavsiye ederim... Hiç mi usul erkan bilmiyorlar?
cidden yanı ınsan hıc mı gormez etmez hıc mı dugune nısana gıtmedın demıı ????????? çok sacmalar ya . evlenmem ıcın tek neden sevıyor olmam
O seni seviyo mu sence ?
cidden yanı ınsan hıc mı gormez etmez hıc mı dugune nısana gıtmedın demıı ????????? çok sacmalar ya . evlenmem ıcın tek neden sevıyor olmam
seviyorsunda bu olaylar dağ gibi büyüyüp sevgini tüketince ne yapacaksın ?
Seviyorsun ayrılırsın acı çeker sonra kurtulur unutursun....
ailenin yerinde olsaydım seni bu adamla nişanlamazdım ciddiyim..ilerde pişman olmandansa şimdi üzül kırıl ama olmaz bu iş..insanlarda istek yok belli oyalıyorlar sizi.
seviyorsunda bu olaylar dağ gibi büyüyüp sevgini tüketince ne yapacaksın ?
Seviyorsun ayrılırsın acı çeker sonra kurtulur unutursun....
ayrılmayıda beceremıyorum klı nasıl olacak ne yapacagım konusuyorum yıne aynı nısanlım yıne aynı
eve tya oyle doıyolar boyle dıyolar bırde oyalıyorlar . nişanlıma ayrılalım dedım bır kac kez ayrılmayalım ayrılmam dıyor evlenınce duzelecek dıyor ne yapayım dıyore
sevdıgını dusunuyorum ama ılgısız ısyerındne alamaya gelme yok kıskan ma yok merak yok .. n eyaptıgımı bılmıyor cok sacma
İçinde ukte kalacak bunlar.
İnsanların durumları olmayabilir ama tatlı dilli olurlar gönlünü hoş ederler bunlarda fasa fiso olarak rafa kaldırılır. Ama senin durumunda o da yok. Bence bi'süre bekle son pişmanlık pek çare değil, içinde huzursuzluğun varsa böylesi bi'önemli kararda beklemen lazım.
ayrılmayıda beceremıyorum klı nasıl olacak ne yapacagım konusuyorum yıne aynı nısanlım yıne aynı
Çok basit. Ailene kararını söyleyeceksin. nişanlına nişanı attığını söyleyeceksin.Sonra tüm iletişim kurma çabalarını yanıtsız bırakacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?