Ne yapmamlıyım lütfen yardımcı olurmusunuz.. .. :) :(

evet ya bende senın gıbı dusunuyorum ya halden anladı demezler bunca zaman demedıklerı gıbı

Bence sakın çeyiz yapma, beraber yapın.. Siz nasıl sorumluluğunuzu bilip eşya taksitlerine yardım ediyorsanız, oda mecbur o çeyize yardım etmeye.. Sıkıntıyı siz daha fazla çekmeyin, eşit olsun herşey.. Eşyalarıda beraber kullanıcaksınız o çeyizi de nasıl olsa dimi..

ve ayrıca lütfen duygusal hareket etme, mantığınla hareket et.. Bana pek iyi gelemdi yazdıklarınız çünkü sanırım nişanlınız siiz pek sahiplenmiyor.. İlerde ailesi size çok müdahale eder gibime geliyor.. Kıskançlık söz konusu kesin var..
Nişanlısınızda düşüncesiz biriymiş bence.. Çünkü nişan için kız ewine geliniyorsa çiçeğiydi çikolatasıydı alınması lazım hiç mi duymamış çevresinden ya... nişan bohçada buna dahil.. bir gönülsüzlük var ortada.. siz bence bir takım şeylerden emin olmadan bencede o nikah tarihini almayın..

Nişanda çiçek ve çikolata getirmeyerek sizi ve ailenizi denemişler yoksa bunun maddiyatla ilgisi yok ve görmüşler tepki vermiyorsunuz düğünde yapmayalım eşyayı da ödersiniz diye devamı gelmiş, üzgünüm ama gelmeye de devam eder. Bence bundan sonra isteklerinizi, hislerinizi net bir şekilde dile getirin ve bakın bakalım ne tepkiyle karşılaşacaksınız, ona göre de karar verin derim.

ailesının den daha onay alamadıgından nıkah gunu alamıyoruz. aslından artık nıkah gunu alalım dıyesımde gelmıyor .. dun telefonda konusuyoruz ıste nıkahda takılan takılar eşyaların borcunu öderiz diyor. sonra konusuyoruz konuyoruz demez mı bırdım 3 bın borc kaldı v.s şaşırdım bana neden soylemedın bunca zaman dedım . evlılık borcları bır yandan bırde onlar hıoc bırsey yapmadıgı halde onların evının borcunuda mı odeyecegız kaç kardeşiler tek benım nısanlım mı var .. ya da o aılede herkes akıllı nısanlımı mı kullanıyorlar toptan yaa deli olacagım

Yahu neden deli oluyosun boşu boşuna ben anlamıyorum ki..
Bak güzelim gerçekten daha şimdiden sorunlar varsa ilerisini düşünemiyorum bile..
Sen daha yeni glin olacaksın ve neden düğünde takılan altınlarını alıyorlar ki bırak izin werme senin düğünümü beklemişler..
Saf mı görüyorlar bunlar sizi.. Allah aşkına gözünü aç yalvarırım sana; çekmek zorunda değilsin we hiç kimse vazgeçilmez değildir bunu unutma.. Ezdirme kendini, ve nişanlın gerçekten aptalmış.. (kızma böyle konuşuyorum diye) inan terrübelerime dayanaraktan böyle konuşuyorum..
İleride ne olacağı ortada aç gözünü tatlım, daha ewlenmeden bi mücadelenin içine girmişssin, o neden böyle bu neden böyle..
Nişanlın seni zerre kadar düşündüğünden emin misin_?
Bence de artık sakın sorma nişanlına nikah günü ne zaman alıcaz diye, gittiği yere kadar gitsin. Ama gitmiyorsa da uğraşma...
Sen zaten elinden geleni yapmaya çalışıyorsun, kaybederse o kaybedecek sen değil...

merhaba cok haklısın gerçekten kattıolıyorum bende sıızn gıbı dusunuyorum .bunlar gerçekten kullanacak yiyecek ınsan arıyorlarmış ilk basta şaıktım sevıyordum zamanla bunları yedremedım kendıme gerçekleir az da olsa görüyorum sımdı . herkes akıllı sankı ben aptalım ya odesın maasıyla borclarını bunuda mı dusunecegım dogru dıyorsun ...... saol ya dun dusundum ıyıce en ıyı ol ayrılık bıze evlensemde hep dusunecegım nısanlım bunu yaptı aılesı bunuyaptı . dügün olmuyor nıkah oluyor bır de takılarımı alacaklar bunlara ragmen ne sacmalık ahh.. GALIBA EN DOGRUSU SIMDIDEN YOLLARIMIZI AYRIRMAK . dün konustum anlattım sakın bir şekilde bayramdan sonraya kdr sabret evlenelım gececek .hiç bir şey dusundugun gibi olmayaycak eee esya borcları ıcın nıye bnm takılar alınacak cok sacma vçook

24 yaşında gencecik,çalışan kızı bulmuşlar düğünü de borçları da sana yıkmaya çalışıyorlar...annen ne iyi bir kadınmış öyle nasıl bozmamış bu işi...diyeceğim de diyemiyorum...anladın sen onu......

10 kardeşler mi dedin yanlış mı anladım? Kardeşlerden evli olan vardır illa ki? Onlar nasıl evlenmiş, nasıl yaşıyorlar?

ya kardeşilerin cogu evlı sadece bir tane kucuk 15 yasında ınsan var 5 kız 5 erkek nısanlım dahıl bu aielnın bır safıda benım nısanlım herhalde herseyı ondan mı beklıyorlar yanı herkes ın yerı yuvası ayrı evleri var kırada bile ama bıze gelınce para yok borç çok

bakın ben de 25 yaşındayım ve eşimden ayrıldım 1 sene önce..
Kimse vazgeçilmez değil..
Merhametimizden yararlanmalarına izin vermeyin okadar söylüyorum size,
yoksa hep sizden gider yıpranan siz olursunuz.......

bende bu siteye bunu yazmammın tek sebeı yakınınla konusamıyorsun bunları ya evlenmenı co ıstıyor ya ayrılmanı sebeı ben olmayım dıyerek ıcınden gecenı soylemıyor bu yuzden buraya anlattım ılerıde mutlku olmak ıcın evlenmke ıstıyorum yanı bunca zamna zaten aılem baktım . sıkıntılar cektım evlnedıkten sonra da aynı derdı cekıp mutsuzluk ıstemıyorum sorun borclarda degıl , borç olsun odenır fakat 7 aydır nısanlıyız bır gel ısyerımden almaya yada bır telefonla arayıp merak et onemse . her gun arıyor merhaba nasılsın ıyımısın ıyı geceler . sıkıldım bunlardan telefonla konusup anlasmaktan zor zoar konusuyoruz o da ne zaman yok musaıot degılım yok cnm xıkkın ya sımdı konusamam vs. dun soyluyroum ayrılalım dıyorum ayrılmak falan yok dıyor ıyı duusn dıyoorr .

ya acıkcası benım annem rahatasız bır kadın sağlıgı ıyı degıl , ilk nısanlanırken de aıleme dedım kı ben sevıyorum . kabul edın dedım ben uzulmeyım dıye bırsey demedıler ama nısandan sonra onlarda uzuldu delı oldu onların telefonu acmadı birşey demedıler . onlar cagırdı gıtmedıler . nısanlımın aılesıde geleyım zıyarete dıye yada baska bır sey ıcın cabalamadı nısandan sonra bır ıkı kez aradılar aradan bır bucuk ay gectıkten sonra babamdan kırgın aıleye bu yuzden

Bu yaşadıkların sadece, daha evlenmeden öncesi...
şuanda içine attıkların,evlendikten sonra sana dağ olur,şişersin..
bu kadar kişi sana hak vermiş,nikah olursa bile bile lades demiş olursun.
birde dünyaya bir kere geliyoruz,acı çekmek,üzülmek için mi?

Sorma ya kardeşi 2 ay oldu evleneli bize gelince sıkıntı okuyor zaten onlarınkı çok güzel oldu çok gücendim ya

sanırım biraz cazgır olmak lazım sende söyleseydin keşke set isterim şunu bunu isterim diye bazen susunca seni sessiz sakin sanıp masraf yapmadan kaçmaya çalışırlar bence eğer kararlıysan evlenmekte düğün için altın kemer isterim de kalın kelepçe isterim de yani bişeyler iste en azından herşeyi siz yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…