Ne yapmamlıyım lütfen yardımcı olurmusunuz.. .. :) :(

Sözlenme fikri kimden çıktı
Niye böyle gönülsüzler, silah zoruyla gelmiş gibi ?

ya varya sözlenmeyı nısanlım dusundu hemen benı aılesıne acmıs bız gorusurken haberım yoktu sonra aılesı ne zaman gelelım ne zaman gelelım yuzugu takana kdr sık bogaz acele ettıler .sonrası durum boylee ...

Tamam düğüne para olmaz eyvallah öper başıma koyarım.

Ama sohbete gelir gibi bomboş gelmek, bir tebrik bile etmemek nedir Allah aşkına

Severek mi evleneceksin?

eve tya oyle doıyolar boyle dıyolar bırde oyalıyorlar . nişanlıma ayrılalım dedım bır kac kez ayrılmayalım ayrılmam dıyor evlenınce duzelecek dıyor ne yapayım dıyore

o da iyiymiş.evlenince düzelmezse çocuk olunca düzelecek der kesin

bayılıyorum şu mantığa ya daha nişanlıyken bu kadar ilgisiz olan nişanlın ve ailesi evlenince nasıl düzelecekmiş acaba? daha beter olmasın da

şimdi sevıyorum dıye yada nişan atmış olmayım dıye olaya devam edıosun ama dıyım sana tum borçları sen oduycen ustune usluk onlara da yardım edıcen gözun kesıo mu bunu :26:

24 yasındayım çok tartısıyoruz bu konular yuzunden .. nısanlım da dıyor evlenmemızı ben sendne cok ıstıyorum ama onlarıda kırmak ıstemıyorum dıyor fln fılan hep bahanesı var

Nişanlının yaşı büyük mü
O yüzden mi sıkıştırıyolar böyle

Bi adam akıllı düşünün elimizde kaç para var ne zaman müsait olunur
Bi de o kadar da değil çiçek kaç para ki bi çiçek al bari be adam

Kanma arkadaşım gönder yüzüğünü. Bu kadar umursamaz bir aile olur mu ya? Ayrıca onlar almıyorsa bile nişanlın almalıydı. Babam annemle nişanlanırken dedem de cimriliğinden bir şey almamış ama babam sahte de olsa -o zaman düzgün işi yokmuş- bir gerdanlık takımı almış. Annem hala saklar.

Ne demek kuru nikah? Diretmiyor musun ben istiyorum demiyor musun hem nişanlına hem ailesine?

O nişanlın da nişanlanınca bu kadar değiştiyse evlenince daha beter olur şaşarsın. Gittiğin her düğünde boğazında yumru olsun istemiyorsan düğün yaptır mutlaka.

Hem bu borç ne borcuymuş? Ev mi almışlar eşya mı düzmüşler? Öyle ortada birşey yoksa görünen muhtemelen seni bedavaya getirme çalışmalarıdır.

severek evlenıyorum .nısanlım bıraz cekıngen sakın bırısı bu yuzden olabılırmı bılmıyrum konusakn degıl

valla arkadaşım ailesinin ağzına bakıp nikah günü alamayan bir erkek nasıl olacakta nikahtan sonra düzelecek
bu insanlar seni içlerinde istemiyor belli çok gönülsüz oluyor bu iş
sakın değişir masallarına kanma gencecik kızsın onlara mı kaldın
kimse aşktan ölmez merak etme
bu gördüklerin sadece fragman içlerine girdiğinde çok daha fazla üzülebilirsin
burda o kadar çok konu var ki eşim ailesinin sözünden çıkmıyor şöyle böyle diye

E buldular calisan kizi ya da kazi mi deseydim bilemedim iyice dusun derim her nisanlanan evlenmek zorunda diye bir kural yok. Bak sevmekle olmaz sadece inan deger gormek onemli seven de deger verir seni bir kere bile is cikisi almamis insanin ici kipir kipir olur be adam

Ayrica genc kizsin sen yazik degil mi durum olmayabilir hadi anlarim ama senin de icine sinmeli dugunun dernegin niye olmasin durumu olmayan toparlanana kadar bekler sonra yapar hadi gectim bir kizin gonlunu alir ufak tefek bu acele niye bu durum beni korkuturdu acikcasi

Bir de evlenince duzelir demis ya hikaye

Son düzenleme:
eve tya oyle doıyolar boyle dıyolar bırde oyalıyorlar . nişanlıma ayrılalım dedım bır kac kez ayrılmayalım ayrılmam dıyor evlenınce duzelecek dıyor ne yapayım dıyore

nasil baslarsa oyle gidiyor,hatta eger bazi seyler icinde kaldiysa bunlar kafanda buyuyor,evlendikten sonra kafanda buyuyen seyler kavga olarak ortaya dokuluyor..
haddime degil evlen yada evlenme demek ama cok iyi dusun..

Bende sinir oldum okurken,hiçmi medeniyet görmemişler,hiçmi bilgileri yoktu bunların kız istemeye nasıl gidilir ne alınır öğrenip gelselermiş.Tekrar düşün bunu ileride aynı şeyleri yapar bunlar.

evet ev almıslar ama kendılerıne bıze faydalarımı var nısanlımın babası ılk nısanlandıktan bır ıkı ay sonra ev konusunu actı yaa kendı evlerı var ıstanbulda yok sız kendınızı toplayana kdr kırada kalın bende dedım ev varken ne kırası ımıs hem de asıl o zaman bız kendımızı nasıl toplayacagız borclar kıra elektrık su falan fılan derken ınsafsız bu babası yaa..şimdi verecegız evi diyorlarmıss..

he bırde aldıkları ev kendılerıne memlekette aldıkları ev ama kac tane evlerı var haal yok doymuyorlar

10 kardeşler mi dedin yanlış mı anladım? Kardeşlerden evli olan vardır illa ki? Onlar nasıl evlenmiş, nasıl yaşıyorlar?

Bildiğinnn cimri yahu bunlar hemde dikalası kusura bakma canım..evde mi kaldın sen bacım ne diye bunlara evet diyosun ki belli ki bunlardan ilerdede bi fayda görmezsin bunları akıl edemeyen (güyaaaaaa )nişanlında ilerde başlar kısıtlamalara cimriliklere ailen neden izin veriyoki böyle bişeye
ağır oldu belki ama inan okuyuca beynimden vuruldum

BURADA YAPILAN TEK AYIP AİLENE KARŞI KENDİLERİNİN SIKINTISINI AÇIKLAYIP MAZUR GÖSTERME ÇABASININ OLMAYIŞI...

Neye bu kadar üzülüyorsun anlamadım arkadaşım,insanların borçları varmış...Takı takılmamış,

Niye ailelerden böyle bir beklenti oluyor da oluyor anlamıyorum.

Altın ,bilezik,eşya,kat bekleniyor sonra kayınvalide kayınpeder GELİNLİK bekleyince ÖZEL HAYATIM oluyor.

EN İYİSİ BÖYLE OHHH BAŞIN DİK--RAHAT OLURSUN...ÇALIŞ AL EVİNİ ARABANI,DAYA DÖŞE GÖNLÜNCE...

EMEK VERİNCE HERŞEY DAHA KIYMETLİ DAHA ÖZEL.

KİMSENİN DE SENDEN BİR ŞEY BEKLEMEYE HAKKI OLMAZ,OLAMAZ...İŞTE BU KADAR...

Ne alayım diye sormuşsun ya...Beyaz eşyalarını al.Yatak odanı al,koltuk takımı ,bir masa 6 sandalye yeterli...Öyle vitrin di konsoldu ugraşma ,şimdilik para harcama derim.
Mutfak eşyası alacaksan herşeyden tek bir set yeter.Mesela set set tencere alanlar ,senelerce dolaplarda bekliyor onlar...
Herşeyin size yetecegi kadarını al,ve bir takımda misafir için bulundur...azı karar ,çoğu sadece hamallık...

not: ÇİÇEK ÇİKOLATA KIZ İSTEME ADABININ MADDİ DURUMLA BAĞLANTISI YOK...BU DA AYRI KONU...ONU SEN ÖLÇÜP BİÇECEKSİN ARTIK...

Mutluluklar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…