ya gercekten oyle nısanlananlı mutsuzum üzülüyorum ıcımde
BURADA YAPILAN TEK AYIP AİLENE KARŞI KENDİLERİNİN SIKINTISINI AÇIKLAYIP MAZUR GÖSTERME ÇABASININ OLMAYIŞI...
Neye bu kadar üzülüyorsun anlamadım arkadaşım,insanların borçları varmış...Takı takılmamış,
Niye ailelerden böyle bir beklenti oluyor da oluyor anlamıyorum.
Altın ,bilezik,eşya,kat bekleniyor sonra kayınvalide kayınpeder GELİNLİK bekleyince ÖZEL HAYATIM oluyor.
EN İYİSİ BÖYLE OHHH BAŞIN DİK--RAHAT OLURSUN...ÇALIŞ AL EVİNİ ARABANI,DAYA DÖŞE GÖNLÜNCE...
EMEK VERİNCE HERŞEY DAHA KIYMETLİ DAHA ÖZEL.
KİMSENİN DE SENDEN BİR ŞEY BEKLEMEYE HAKKI OLMAZ,OLAMAZ...İŞTE BU KADAR...
Ne alayım diye sormuşsun ya...Beyaz eşyalarını al.Yatak odanı al,koltuk takımı ,bir masa 6 sandalye yeterli...Öyle vitrin di konsoldu ugraşma ,şimdilik para harcama derim.
Mutfak eşyası alacaksan herşeyden tek bir set yeter.Mesela set set tencere alanlar ,senelerce dolaplarda bekliyor onlar...
Herşeyin size yetecegi kadarını al,ve bir takımda misafir için bulundur...azı karar ,çoğu sadece hamallık...
not: ÇİÇEK ÇİKOLATA KIZ İSTEME ADABININ MADDİ DURUMLA BAĞLANTISI YOK...BU DA AYRI KONU...ONU SEN ÖLÇÜP BİÇECEKSİN ARTIK...
Mutluluklar.
valla aynen oyle yaa sankı gelınlıgı damatlıgı alacagım hadı oturalım ben masrafları odeyeyım dememı bekler gıbıler arıyor soruyorlar ama ıcraat yok . ınsan o kdr hızmet ettım hadı takı almadın bır hedıye ver en azondan guzel ıkı soz soyle hakkını helal et de boyle bı yere gelın gıtmek off yanı .. Ya ceyızlık seyler alıcagım ama oyle cook cok degıl abartılkı almayacagım bırseydıyemezler zaten durmadan borc odyeecegı z off off :)
"Altın ,bilezik,eşya,kat bekleniyor sonra kayınvalide kayınpeder GELİNLİK bekleyince ÖZEL HAYATIM oluyor."
Ee hiç bi'şey yapmasınlar ozaman bir anne-baba olarak. Bazı şeyler evladının mutluluğu için görev niteliğindedir. Çam sakızı da olsa yapılır bi'şey. Bu ailenin ben durumunun olmadığına inanmadım açıkcası ucuza kapatmaya çalışıyolar bu evlilik olayını. Kıza düğün bile yapılmıyo ee nişanlısı elini cebine atmazken kıza ne oluyo?
nişanlının kardeşi falan varsa ve yeni gelinlerine yaparlarsa siz evlendikten sonra yıllarca unutmazsın çok bozulursun ve içinde kalır başta nişanlına söyleseydin keşke bak 7 ay olmuş hala aynı şeyi düşünüyosun
Borçlar bigün biter sıkma canını..Bizde ödüyoruz çok zorlamıyor..Ama çok iyi düşün evlilik bu başka bişeye benzemez..Değer vermiyorlarsa sana ilerde bu kocanla aranı açmaya kadar gider gelinlik beklerlerde sen yapmazsan..İyi gözlemle herseyi nişanlının sana davranışlarını falan,ailesini senden öndemi tutar falan bunlar çok önemli ve en çok kavgada bunlardan çıkıyor canımm..İnsan onun getirceği hediyede değil ama bekliyo işte napcaksın değer verilmesini istiyo..
merhaba hoş bulduk aklım karısık ne yapmalıyım bılmıyorum ya
ailenin yerinde olsaydım seni bu adamla nişanlamazdım ciddiyim..ilerde pişman olmandansa şimdi üzül kırıl ama olmaz bu iş..insanlarda istek yok belli oyalıyorlar sizi.
Bana ili güzel söz söyleyip bir çiçek getirselerdı bu kde gücenmez dımsadece kırgının para önemlı degıl onların çıkarını düşünmeleri kırıcı
Yazmıssınki kardeşinin oldu,çok güzel geçti ona ne yaptılar?Nasıl güzel geçti onlarınki?
eve tya oyle doıyolar boyle dıyolar bırde oyalıyorlar . nişanlıma ayrılalım dedım bır kac kez ayrılmayalım ayrılmam dıyor evlenınce duzelecek dıyor ne yapayım dıyore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?