• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya calisiyo

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
kizlar merhaba eski konularimi okuyanlar bilir anneme gelisimin bu ucuncu gunu bu sabah sans eseri esimin bana kapatttim dedigi twitteriyla karsilastik fotograf degismis evli yazisi silinmis ve kizlar var cok asagilandigimi hissettim uc gunde unuttu benim eski evimde hala esyalarim var sizce hemen gidip onlari alip davami acmaliyim bosanmak icin

eşinle bir konuş sor bakalım neyin nesi eski konunu bilmediğim için yorum yapamayacağım ama belki bi açıklaması vardır emin misin bu üç gün içinde açtığına. Gerçi önceden açmış olsa da pek bir şey farketmez.

kizlar merhaba eski konularimi okuyanlar bilir anneme gelisimin bu ucuncu gunu bu sabah sans eseri esimin bana kapatttim dedigi twitteriyla karsilastik fotograf degismis evli yazisi silinmis ve kizlar var cok asagilandigimi hissettim uc gunde unuttu benim eski evimde hala esyalarim var sizce hemen gidip onlari alip davami acmaliyim bosanmak icin

neden ayrıldınız, bence bu anlattığında bişey yok, twitter facebook gibi değil hatta ben evli yazan hiç görmedim bile, kaç takipcisi var ki, bence kıskançlık yapmışsın, bu arada eski konularını hiç bilmiyorum

Eski konularınızı bilmiyorum boşanmak üzere mi ayrılmıştınız?

önce al karşına konuş..sonuca göre hareket et..

sen ayrilmak istiyormusun istemiyormusun yoksa bir ders verme cabasindamisin once onu sole

Eski konularını okudum 19 yaşında evlenmişsin sana okul sözü vermişler okula götürmemişler dayak yemişsin aşşağılanmışsın ve şuanda eşinin twitterınımı taktın .. Canım güzel evladım kaç kurtul babanın güvenli kanatları altında kal boşan okuluna git insan gibi yaşa zamanı gelince kendi ailene denk sana saygı duyan düzgün bir adamlada evlenirsin .. Allahım böyle pislik hriflerden evlatlarımızı koru

Ayrılmayı dünden kabul etmiş belli yapacak bir şey yok ya da sizi kızdırmaya mı çalışıyor?o_O

Sizi sevseydi siz annenizin evndeyken facede twiterde fink atmazdi,annenizin kapisinda ne yapsamda karimi alip eve gotursem diye dusunurdu bence..iyi dusnmek istiyorum yinede.biraz daha bekleyin bakalim,belki ciddi olmadiginizi dusunuyordur,blof filan yaptiginizi saniyordur.bakarsiniz internette maceralari devam ediyor,bu kez alin karsiniza bir konisun,bu isin sonunun nereye gittigini anlatin.

eski konularina baktimda aslinda bu evlilige babanin karsi oldugunu
Ama daha sonra ikna edip evlendikten sonra da okucani esininde zaten seni bole kandirdigini daha sonra dan okutmadigini daha senen olmadanda siddet uygulamis
Kv de sana baski yapiyormus ikinci konundada saygisizca konusmalar gecmis aranizda
Canim onda bunda evliligini kaldirmasi falan zoruna gitmesini anliyorum ama
Bence sen canini kurtarmissin haberi yok birak gitsin varligi sana daha cok zarar verir

twitterda evli yazısı olmuyo ki nasıl yapmış eşin?

peşinizi düşüp ayrılmam diye diretecegine bırakın oyle yapsın,
ustelik geri donme niyetriniz var sa nasıl biri oldugunu bir kez daha gormus oldugunuz boylece.

genceciksiniz...
o sorunlu adamdan da, evliliten de yol yakınken kurtulun.

Back
X