• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum :(

siirdelisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
407
64
73
Kızlar eski konumu bilenler bilir bundan 2 ay önce aldatıldığımı öğrenmiştim o günden sonra bayramda yani bana mesaj attı çünkü onun bulunduğu yere bayram için gitmiştik eski konu tekrar açıldı ben ağzıma geleni saydırdım oda bana seni aldatmadım inanmıyorsan git konuş o kızla dedi.Kızın numarası hala varmış onda sözde bende bana birde bunu mu söylüyorsun diye azarlamıştım rehber direk çıkmıyor bende silmeyi unutuyorum ayağı yaptı sonra sildi banada sildiğinin fotoğraflarını attı ne kadar doğru bilmiyorum.Neyse bu benim bulunduğum şehre geldi bir iş için bana görüşelim dedi ben görüşmedim tekrar söyledi görüşeceğimiz zaman görüşme olmadı bir şekilde düğüne mi ne gidecekmiş neyse bununla tekrar sosyal medyadan ekleştik bir kızı kıskandım ve tekrar saydırdım kızı silip engelledi bana seni seviyorum ben dedi ama ben inanmadım.Arada ben yazıyorum ben yazınca konuşuyor ama onun haricinde hiç o yazmıyor bazen muhabbeti çok uzatmıyor ve hatta geçen nerdesin nereye gidiceksin diye sordum(yaşadığı şehri değiştircek) bana söylemedi boşver diyip durdu anlamadım ne yapmaya çalışıyor lütfen yargılamadan cevap veriniz..

hala beraber değiliz bana inanmıyorsan gidip o kızla konuşabilirsin demesi kafamı karıştırmıştı

Neden uzatıyorsun?
Elinin altında bulundurmaya çalışıyor sadece.
Bunu görmek neden bu kadar zor bazı kızlar için? =(
Ya merak ediyorum benden bir çıkarı olmayacak asla neden bunu yapsınki şuanda çok kızla konuşabilir istese ki konuşmadığınıda düşünmüyorum bu arada çocuk uzaktan akrabam

baştan sona hatalısınız

madem inanmıyorsunuz daha neyin konuşmasını yapıyorsunuz

aldatış ayrılmışın sosyal medyada başka kızı kıskanmışın bu neye arkadaşım

oyun gibi o silmiş ama inanamaşınız daha neyin aşkı sevgisi sevgilisi

böyle bir şey yok

siz o adama bu fırsatı verip daha da adama inanamkatan bahsediyorsunuz allah aşkına ne yapıyorsunuz...

bence yaptıklarınıza baın ve kendinize gelin

Asil , Sen Ne Yapmaya Calisiyosun.

Adamin yaptigi ve yatiklari belli .
Seni aldatmis .
Simdide oyaliyor .

Ama senin ne yaptigin belirsiz , evli insanlar bile sirf aldatiliyor diye eslerine resti cekiyorlar.

Sen ne evlisin nede nisanli. Oyle bile olsa seni aldatanla isin ne hala anliyamadim?

baştan sona hatalısınız

madem inanmıyorsunuz daha neyin konuşmasını yapıyorsunuz

aldatış ayrılmışın sosyal medyada başka kızı kıskanmışın bu neye arkadaşım

oyun gibi o silmiş ama inanamaşınız daha neyin aşkı sevgisi sevgilisi

böyle bir şey yok

siz o adama bu fırsatı verip daha da adama inanamkatan bahsediyorsunuz allah aşkına ne yapıyorsunuz...

bence yaptıklarınıza baın ve kendinize gelin
Konuşmayı yapan ben değildim o istedi hala kendini haklı bulması o an çok canımı sıkmıştı ve tartıştık baya hatta sonra inanmıyorsan git kızla konuş dedi aldatılmayı öğrenmemde telinde eski sevgilisinin nosunun olmasıydı

Hırsız hırsızlık yapsa ben yaptım der mi?
Kaldı ki , bu adam sevgilin boşver be canım inan bu kadar kafa yormaya değmez.
Ben de aldatıldım eşim tarafından üstelik bebeğim 4 aylıktı ben bile sildiysem bu adamı sen hayli hayli silersin.
Biliyorum canım bilmiyorum değil ama ne yapmaya çalışmasına anlam veremedim bana vicdan mı yaptırmaya çalışıyor anlamıyorum

Asil , Sen Ne Yapmaya Calisiyosun.

Adamin yaptigi ve yatiklari belli .
Seni aldatmis .
Simdide oyaliyor .

Ama senin ne yaptigin belirsiz , evli insanlar bile sirf aldatiliyor diye eslerine resti cekiyorlar.

Sen ne evlisin nede nisanli. Oyle bile olsa seni aldatanla isin ne hala anliyamadim?
Anlayamadınız herhalde ben yorumlarda bahsettim aldatılma şeklini oda bunu yapmadım git sor diyor..

Kızlar eski konumu bilenler bilir bundan 2 ay önce aldatıldığımı öğrenmiştim o günden sonra bayramda yani bana mesaj attı çünkü onun bulunduğu yere bayram için gitmiştik eski konu tekrar açıldı ben ağzıma geleni saydırdım oda bana seni aldatmadım inanmıyorsan git konuş o kızla dedi.Kızın numarası hala varmış onda sözde bende bana birde bunu mu söylüyorsun diye azarlamıştım rehber direk çıkmıyor bende silmeyi unutuyorum ayağı yaptı sonra sildi banada sildiğinin fotoğraflarını attı ne kadar doğru bilmiyorum.Neyse bu benim bulunduğum şehre geldi bir iş için bana görüşelim dedi ben görüşmedim tekrar söyledi görüşeceğimiz zaman görüşme olmadı bir şekilde düğüne mi ne gidecekmiş neyse bununla tekrar sosyal medyadan ekleştik bir kızı kıskandım ve tekrar saydırdım kızı silip engelledi bana seni seviyorum ben dedi ama ben inanmadım.Arada ben yazıyorum ben yazınca konuşuyor ama onun haricinde hiç o yazmıyor bazen muhabbeti çok uzatmıyor ve hatta geçen nerdesin nereye gidiceksin diye sordum(yaşadığı şehri değiştircek) bana söylemedi boşver diyip durdu anlamadım ne yapmaya çalışıyor lütfen yargılamadan cevap veriniz..
sildiğinin resmini atmak çözüm mü Allah aşkına yazmıştır bir yere sonra geri kaydeder tele. Zor bir şey mi?
Azıcık analitik düşünün lütfen.

belkide ah almak istemedi inandırayımda aldatmadıgıma sonra yoluma bakayım diye düşünüyor olabilir :D yoksa cok sacma sevse pişman olsa sallayamaz böyle kii aldatmıs zaten neyine konusyorsn :KK43:

sildiğinin resmini atmak çözüm mü Allah aşkına yazmıştır bir yere sonra geri kaydeder tele. Zor bir şey mi?
Azıcık analitik düşünün lütfen.
Biliyorum bunu bende düşündüm ve söyledim hatta dalga gecercesine sabah evden cıkmak nasip olmasınki sildim dedi sence gecerli bir sebep mi bu

belkide ah almak istemedi inandırayımda aldatmadıgıma sonra yoluma bakayım diye düşünüyor olabilir :D yoksa cok sacma sevse pişman olsa sallayamaz böyle kii aldatmıs zaten neyine konusyorsn :KK43:
Senin dediğin gibi olabilir ama bosuna ugrasmasın ben her gun beddua ediyorum ona eger birgun ilahi adalet olursa göreceğim insallah

Back
X