Ne yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum :(

canım ya senin okulun falan yok mu? tek düşüneceğin şey teli silip silmediği belli olmayan olgunlaşmamış bir erkek mi?
Neden okulum olmasınki siz kendi hayatınızı sadece okul ve iş diye mi yaşıyorsunuz? elbetteki farklı konularlada yasayacagız

şuanda çıkmıyoruz onunla ben ona söyledim seninle asla birdahası olmayacak sen baska kisiye ben baska kisiye diye hatta oda buna cok koydu

çok koydu..bence gülmüştür sana öyle gelmiş yani sen öyle hissetmişindir

ve yaşın çok küçük boş ver uyma bu adama ve ablalarını gel dinle

daha neler olucak neler yaşıyacaksın bu adama kafa yorman bile hatta ve sende hata üstüne hata yapma

onun sizin peşinizde konuşurken siz onun peşinde koşuyorsunuz ve adamın egosunu yükseltiyorsunuz, o da bu sebeple sizinle konuşmaya devam ediyor. benim aklıma başka bir açıklama gelmedi malesef

hem inanmadıgını söylüyorsun hem de konuşmaları başlatan kişisin..bu ne perhiz bu ne lahana yaHu..ezip gecmesini öğrenin artık, eyvallah etmeyin Allahaşkına..araman sorman hata bence..
Ornek olarak gecen ameliyat oldu orda gecmıs olsun dedım suc mu sımdı?

onun sizin peşinizde konuşurken siz onun peşinde koşuyorsunuz ve adamın egosunu yükseltiyorsunuz, o da bu sebeple sizinle konuşmaya devam ediyor. benim aklıma başka bir açıklama gelmedi malesef
Evet ayrıca surda yazan cogu gereksiz yorumdan daha olgun ve daha düzgün bir cevap yazdıgınız icinde size ayrıca tesekkur ederım

bak kardeşim akraban dahi olsa senin canını acıtıyor ve için yanıyorsa silicek hatta engeli basıcaksın

ve onun ne yaptığını takip etmiyecek bide kıskanmayacaksın

sevdiysen maalesef kraktersiz birini sevmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyacaksın ve bu zamanla geçicek

bu böyle nereye kadar gidicek ona inanmıyorsun ama seviyorsun onu silmiyorsun

yaşın küçük belki daha net olamıyorsun ama kendini o adamın kandırmasına izin verme

herşeyden önce kendini kendin kandırma kararlı ol ve sil o adamı her yerden

vede kızları sildiriyorsun. değilmi ama

geri dönecek diye umuyor, bu yüzden geçmiş olsun diye mesaj atıyor, nereye gideceksin diye konu açmaya çalışıyor.. çocuk da bununla dalga geçtikçe geçiyor, bunu söyleyince de bize atarlanıyor..

Evet ayrıca surda yazan cogu gereksiz yorumdan daha olgun ve daha düzgün bir cevap yazdıgınız icinde size ayrıca tesekkur ederım

diğer yorumları okumadım ama tahminimce herkes aynı şeyi demeye çalışmıştır. boşuna kafanızı yoruyorsunuz o adamla, hiç aramayın sormayın, ona da kendisini şişirmesi için musade vermeyin. bırakın ne hali varsa görsün.

Dalga gectigini o an dusunmuyorum belki sizin dediginiz gibi genel olarak dalga gecmistir buna kesin yargı yapamam ama o an eminimki dalga gecmedi..Su kafa yorma meselesine gelince elimde değil inanın yani kafam o kadar cok onunla doluki,ben onu cok temiz sevdim hicbir erkege kafamı kaldırıp bile bakmadım onun haketmemesi bunları bana cok koydu yani cok zaman dusunuyorum ben ne gunah isledimde bu kadar agır bi seyle karsı karsıya kaldım

yargılanacak kısmı biliyon yani...yorumsuz çıkarın tepenize şahsiyetsiz erkekleri.

geri dönecek diye umuyor, bu yüzden geçmiş olsun diye mesaj atıyor, nereye gideceksin diye konu açmaya çalışıyor.. çocuk da bununla dalga geçtikçe geçiyor, bunu söyleyince de bize atarlanıyor..
geri dönecek diye umsaydım onun bana geri dön demesinde hatta defalarca dönerdim yorum yaparken biraz genis caplı düşün derim ben sana

geri dönecek diye umsaydım onun bana geri dön demesinde hatta defalarca dönerdim yorum yaparken biraz genis caplı düşün derim ben sana

sen şunu anlayamıyorsun, adam seninle dalga geçiyor, sana değer vermiyor, sorularına cevap vermiyor.. eğer sana geri dön diye yalvardıysa elinin altında durman içindir.. sence seven insan böyle mi davranır? sen de bunu düşün bakalım biraz

yargılanacak kısmı biliyon yani...yorumsuz çıkarın tepenize şahsiyetsiz erkekleri.
Yargılanacak kısmı biliyor değilim nedense su forumda klavyesi olan estigi gibi yazıyor.Hemde sert bir sekilde ve bu sekilde olanların hepsi hemen hemen her konuda bu tavırdalar.İnsanlar bir şey sorup yardım istiyor olmaları bazı kişilerin burda onlara hakaret edip asagılamaları hakkını vermez bilmem ne kadar anlatabildim ya da anladınız?

Hiç muhatap olma, ararsa da aklımdaki üç noktalar ve soru işaretlerinin yerine nokta koydum artık de gitsin

suc diye bi sey yok ama umursama degmez yani..bi de sunu dusun senin basina bi is gelse o seni arar sorar mi? insallah senin ilgini hakeden biri cikar karsina..

bu sekilde yorum yapsanız basımın ustunde yerı var ama sızınkısı daha cok yargılama oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…