- 28 Ağustos 2014
- 407
- 64
- 73
- Konu Sahibi siirdelisii
-
Neden okulum olmasınki siz kendi hayatınızı sadece okul ve iş diye mi yaşıyorsunuz? elbetteki farklı konularlada yasayacagızcanım ya senin okulun falan yok mu? tek düşüneceğin şey teli silip silmediği belli olmayan olgunlaşmamış bir erkek mi?
şuanda çıkmıyoruz onunla ben ona söyledim seninle asla birdahası olmayacak sen baska kisiye ben baska kisiye diye hatta oda buna cok koydu
25.5Kac yasinad bu adam canim?
Ornek olarak gecen ameliyat oldu orda gecmıs olsun dedım suc mu sımdı?hem inanmadıgını söylüyorsun hem de konuşmaları başlatan kişisin..bu ne perhiz bu ne lahana yaHu..ezip gecmesini öğrenin artık, eyvallah etmeyin Allahaşkına..araman sorman hata bence..
onunla birdaha olmayacagı sevmedigim anlamına gelmiyor bundan ötürü olabilir mi?O zaman neden kıskanıyorsun hala?
Evet ayrıca surda yazan cogu gereksiz yorumdan daha olgun ve daha düzgün bir cevap yazdıgınız icinde size ayrıca tesekkur ederımonun sizin peşinizde konuşurken siz onun peşinde koşuyorsunuz ve adamın egosunu yükseltiyorsunuz, o da bu sebeple sizinle konuşmaya devam ediyor. benim aklıma başka bir açıklama gelmedi malesef
evet sildiriyorumvede kızları sildiriyorsun. değilmi ama
Valla ben hala onu severken onunda bunu biliyorken bu şekilde olmasına tabikide tepki gösteririm onun bende hala ekli olmasının sebebi asktan dolayı değil uzaktan AKRABAM ondan dolayıdır. yoksa yabancı biri olsa elbetteki tutmam facede ama cok fazla tanıdıgımız var
vede kızları sildiriyorsun. değilmi ama
Evet ayrıca surda yazan cogu gereksiz yorumdan daha olgun ve daha düzgün bir cevap yazdıgınız icinde size ayrıca tesekkur ederım
Dalga gectigini o an dusunmuyorum belki sizin dediginiz gibi genel olarak dalga gecmistir buna kesin yargı yapamam ama o an eminimki dalga gecmedi..Su kafa yorma meselesine gelince elimde değil inanın yani kafam o kadar cok onunla doluki,ben onu cok temiz sevdim hicbir erkege kafamı kaldırıp bile bakmadım onun haketmemesi bunları bana cok koydu yani cok zaman dusunuyorum ben ne gunah isledimde bu kadar agır bi seyle karsı karsıya kaldımçok koydu..bence gülmüştür sana öyle gelmiş yani sen öyle hissetmişindir
ve yaşın çok küçük boş ver uyma bu adama ve ablalarını gel dinle
daha neler olucak neler yaşıyacaksın bu adama kafa yorman bile hatta ve sende hata üstüne hata yapma
yargılanacak kısmı biliyon yani...yorumsuz çıkarın tepenize şahsiyetsiz erkekleri.Kızlar eski konumu bilenler bilir bundan 2 ay önce aldatıldığımı öğrenmiştim o günden sonra bayramda yani bana mesaj attı çünkü onun bulunduğu yere bayram için gitmiştik eski konu tekrar açıldı ben ağzıma geleni saydırdım oda bana seni aldatmadım inanmıyorsan git konuş o kızla dedi.Kızın numarası hala varmış onda sözde bende bana birde bunu mu söylüyorsun diye azarlamıştım rehber direk çıkmıyor bende silmeyi unutuyorum ayağı yaptı sonra sildi banada sildiğinin fotoğraflarını attı ne kadar doğru bilmiyorum.Neyse bu benim bulunduğum şehre geldi bir iş için bana görüşelim dedi ben görüşmedim tekrar söyledi görüşeceğimiz zaman görüşme olmadı bir şekilde düğüne mi ne gidecekmiş neyse bununla tekrar sosyal medyadan ekleştik bir kızı kıskandım ve tekrar saydırdım kızı silip engelledi bana seni seviyorum ben dedi ama ben inanmadım.Arada ben yazıyorum ben yazınca konuşuyor ama onun haricinde hiç o yazmıyor bazen muhabbeti çok uzatmıyor ve hatta geçen nerdesin nereye gidiceksin diye sordum(yaşadığı şehri değiştircek) bana söylemedi boşver diyip durdu anlamadım ne yapmaya çalışıyor lütfen yargılamadan cevap veriniz..
geri dönecek diye umsaydım onun bana geri dön demesinde hatta defalarca dönerdim yorum yaparken biraz genis caplı düşün derim ben sanageri dönecek diye umuyor, bu yüzden geçmiş olsun diye mesaj atıyor, nereye gideceksin diye konu açmaya çalışıyor.. çocuk da bununla dalga geçtikçe geçiyor, bunu söyleyince de bize atarlanıyor..
geri dönecek diye umsaydım onun bana geri dön demesinde hatta defalarca dönerdim yorum yaparken biraz genis caplı düşün derim ben sana
Yargılanacak kısmı biliyor değilim nedense su forumda klavyesi olan estigi gibi yazıyor.Hemde sert bir sekilde ve bu sekilde olanların hepsi hemen hemen her konuda bu tavırdalar.İnsanlar bir şey sorup yardım istiyor olmaları bazı kişilerin burda onlara hakaret edip asagılamaları hakkını vermez bilmem ne kadar anlatabildim ya da anladınız?yargılanacak kısmı biliyon yani...yorumsuz çıkarın tepenize şahsiyetsiz erkekleri.
Hiç muhatap olma, ararsa da aklımdaki üç noktalar ve soru işaretlerinin yerine nokta koydum artık de gitsinKızlar eski konumu bilenler bilir bundan 2 ay önce aldatıldığımı öğrenmiştim o günden sonra bayramda yani bana mesaj attı çünkü onun bulunduğu yere bayram için gitmiştik eski konu tekrar açıldı ben ağzıma geleni saydırdım oda bana seni aldatmadım inanmıyorsan git konuş o kızla dedi.Kızın numarası hala varmış onda sözde bende bana birde bunu mu söylüyorsun diye azarlamıştım rehber direk çıkmıyor bende silmeyi unutuyorum ayağı yaptı sonra sildi banada sildiğinin fotoğraflarını attı ne kadar doğru bilmiyorum.Neyse bu benim bulunduğum şehre geldi bir iş için bana görüşelim dedi ben görüşmedim tekrar söyledi görüşeceğimiz zaman görüşme olmadı bir şekilde düğüne mi ne gidecekmiş neyse bununla tekrar sosyal medyadan ekleştik bir kızı kıskandım ve tekrar saydırdım kızı silip engelledi bana seni seviyorum ben dedi ama ben inanmadım.Arada ben yazıyorum ben yazınca konuşuyor ama onun haricinde hiç o yazmıyor bazen muhabbeti çok uzatmıyor ve hatta geçen nerdesin nereye gidiceksin diye sordum(yaşadığı şehri değiştircek) bana söylemedi boşver diyip durdu anlamadım ne yapmaya çalışıyor lütfen yargılamadan cevap veriniz..
bu sekilde yorum yapsanız basımın ustunde yerı var ama sızınkısı daha cok yargılama oldusen şunu anlayamıyorsun, adam seninle dalga geçiyor, sana değer vermiyor, sorularına cevap vermiyor.. eğer sana geri dön diye yalvardıysa elinin altında durman içindir.. sence seven insan böyle mi davranır? sen de bunu düşün bakalım biraz
cok tesekkur ederımHiç muhatap olma, ararsa da aklımdaki üç noktalar ve soru işaretlerinin yerine nokta koydum artık de gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?