• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum :(

Yargılanacak kısmı biliyor değilim nedense su forumda klavyesi olan estigi gibi yazıyor.Hemde sert bir sekilde ve bu sekilde olanların hepsi hemen hemen her konuda bu tavırdalar.İnsanlar bir şey sorup yardım istiyor olmaları bazı kişilerin burda onlara hakaret edip asagılamaları hakkını vermez bilmem ne kadar anlatabildim ya da anladınız?
ben anlarımda sen anlar mısın bilemem tamam aramaya devam et hoşça kal.

bu sekilde yorum yapsanız basımın ustunde yerı var ama sızınkısı daha cok yargılama oldu

evet tabi ki yargılıyorum.. aldatılan 19 yaşında ki bir hemcinsimin o adama "geçmiş olsun" demesini yargılıyorum mesela, ya da fb daki kızları sildirecek kadar gururunu ayaklar altına alıyor olmasını yargılıyorum, ne yaptığı kabak gibi ortadayken hala "ne yapmaya çalışıyor" diye sormasını da yargılıyorum.. burada gayet normal yorum yaparken senin "gereksiz" demeni de yargılıyorum.. :KK66:

ortada bir hakaret yok, kimse de kolay kolay etmez burada.. ha sen hakaret olarak görüyorsan mesajlarımızın sol altında KİB var, bas o zaman.. :KK66:

evet tabi ki yargılıyorum.. aldatılan 19 yaşında ki bir hemcinsimin o adama "geçmiş olsun" demesini yargılıyorum mesela, ya da fb daki kızları sildirecek kadar gururunu ayaklar altına alıyor olmasını yargılıyorum, ne yaptığı kabak gibi ortadayken hala "ne yapmaya çalışıyor" diye sormasını da yargılıyorum.. burada gayet normal yorum yaparken senin "gereksiz" demeni de yargılıyorum.. :KK66:

ortada bir hakaret yok, kimse de kolay kolay etmez burada.. ha sen hakaret olarak görüyorsan mesajlarımızın sol altında KİB var, bas o zaman.. :KK66:
bumudur budur..:KK9::KK9:

bak kardeşim akraban dahi olsa senin canını acıtıyor ve için yanıyorsa silicek hatta engeli basıcaksın

ve onun ne yaptığını takip etmiyecek bide kıskanmayacaksın

sevdiysen maalesef kraktersiz birini sevmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyacaksın ve bu zamanla geçicek

bu böyle nereye kadar gidicek ona inanmıyorsun ama seviyorsun onu silmiyorsun

yaşın küçük belki daha net olamıyorsun ama kendini o adamın kandırmasına izin verme

herşeyden önce kendini kendin kandırma kararlı ol ve sil o adamı her yerden
Emin olun su saatten sonra hicbir sekilde muhatap olmayacagım ve kendimde biraz o seyi gördüğüm an sileceğim bir kere sildim deli gibi onu merk ediyordum takipten cıkarsam ise yarar mı acaba sonucta naptıgını görmicem

altına ozellıkle not dusup yargılamayın yazmısken yargılamanız benım ıcın elbettekı gereksız olur senin icini beni ilgilendirmez..gerisine yorum yapmıcam cunku harbiden sıktın senin tavsıyenede yorumunada ıhtıyacım yok kendımı okumak ıcın ve cevap yazmak ıcın yoramıycam

altına ozellıkle not dusup yargılamayın yazmısken yargılamanız benım ıcın elbettekı gereksız olur senin icini beni ilgilendirmez..gerisine yorum yapmıcam cunku harbiden sıktın senin tavsıyenede yorumunada ıhtıyacım yok kendımı okumak ıcın ve cevap yazmak ıcın yoramıycam

hı hı evet.. bu mesajdan bunu anladıysan sana kolay gelsin..

Neden okulum olmasınki siz kendi hayatınızı sadece okul ve iş diye mi yaşıyorsunuz? elbetteki farklı konularlada yasayacagız
Elbette her şey okul ve iş değildir ama o yaşlarda aşık olursun da bir şeye benzer ama uzakta polemiklerle dolu bir aşkın sana getirisinin olup olmayacağını bilecek yaşta olmalısın bence.

ARKADASLAR NEDEN SU FORUMDA HERKES BİR YARGILAMA YA DA BEN COK BİLİYORUM HAVASINDA EMINIM HEMEN HEMEN BİR COGUNUZUN KONUSUNA YORUM YAPMISIMDIR AMA HİCBİRİNİZE YARGILAYICI BİR SEKİLDE YAKLASMADIM.SİZE SORU SORAN BİR İNSAN SİZDEN YARGILAMA BEKLEMEZ EDEPLİ BİR SEKİLDE CEVAP BEKLER.SUNU DUSUNUN KİMSENİN NE YASADIGINI BİLEMEZSİNİZ OLAYLARI DETAYLI BİLMEDEN YUZEYSEL ANLATILIRKEN YARGILAMA YAPMADAN CEVAP VERİNİZ SADECE BENİM KONUM İCİN DEGİL TUM KONULAR İCİN BÖYLE.O İNSAN DERDİ VARKEN SİZE YAZIYOR DAHA COK KAFASINI MESGUL ETMEYIN YARDIM EDECEKSINIZ EDIN ETMEYECEKSENIZ BOS LAF KALABALIGI YAPIP SURAYI ISGAL ETMEYIN ARTIK İLLALLAH ETTIRDINIZ.MİLLETİN KIZLIGINI BOZMASINDAN TUTUN AİLEVİ PROBLEMLERİNE KADAR HER SEYI YARGILAMA HAKKINI KENDİNİZDE NASIL BULUYORSUNUZ?

Elbette her şey okul ve iş değildir ama o yaşlarda aşık olursun da bir şeye benzer ama uzakta polemiklerle dolu bir aşkın sana getirisinin olup olmayacağını bilecek yaşta olmalısın bence.
uzaktanda olsa bazı seyleri yakındakilere göre fazla yasadık aman bunuda cinsellik anlamında anlamayında.polemik olan kısım ayrılıktan sonraki kısımdı bu herkeste olur öyle dğeil mi

ARKADASLAR NEDEN SU FORUMDA HERKES BİR YARGILAMA YA DA BEN COK BİLİYORUM HAVASINDA EMINIM HEMEN HEMEN BİR COGUNUZUN KONUSUNA YORUM YAPMISIMDIR AMA HİCBİRİNİZE YARGILAYICI BİR SEKİLDE YAKLASMADIM.SİZE SORU SORAN BİR İNSAN SİZDEN YARGILAMA BEKLEMEZ EDEPLİ BİR SEKİLDE CEVAP BEKLER.SUNU DUSUNUN KİMSENİN NE YASADIGINI BİLEMEZSİNİZ OLAYLARI DETAYLI BİLMEDEN YUZEYSEL ANLATILIRKEN YARGILAMA YAPMADAN CEVAP VERİNİZ SADECE BENİM KONUM İCİN DEGİL TUM KONULAR İCİN BÖYLE.O İNSAN DERDİ VARKEN SİZE YAZIYOR DAHA COK KAFASINI MESGUL ETMEYIN YARDIM EDECEKSINIZ EDIN ETMEYECEKSENIZ BOS LAF KALABALIGI YAPIP SURAYI ISGAL ETMEYIN ARTIK İLLALLAH ETTIRDINIZ.MİLLETİN KIZLIGINI BOZMASINDAN TUTUN AİLEVİ PROBLEMLERİNE KADAR HER SEYI YARGILAMA HAKKINI KENDİNİZDE NASIL BULUYORSUNUZ?

Neden yaptiginiz yanlis pat diye soylenince biz suçlu oluyoruz biz de onu anlamiyoruz vallahi.

kusura bakmayın bazıları anlayamıyor malesef ben bu sıteye azarlanmak ıcın gırmıyorum eger oyleyse yetkılısınız benı banlayın lutfen
ban yetkim yok.
size yazanlar yaşı büyük ablalarınız. yargı olarak bakmayın. siz uyarıyorlar aslında. doğruyu yapmanız için.

Neden yaptiginiz yanlis pat diye soylenince biz suçlu oluyoruz biz de onu anlamiyoruz vallahi.
yapılan yanlıs ıse uygun bir dille anlatmak var bunu yorumlarda tesekkur ettıgım kısıler gıbı mesela ben kimsenin sen söylesin böylesin demesini cekemem kusura bakma buna onayda veremem.dili olan konusuru burda bazıları cok guzel yapıyor.hatalıysak bir konuda insan gibi söyleyin yargılamak sizlere dusmez

uzaktanda olsa bazı seyleri yakındakilere göre fazla yasadık aman bunuda cinsellik anlamında anlamayında.polemik olan kısım ayrılıktan sonraki kısımdı bu herkeste olur öyle dğeil mi
Polemik herkeste mi olur tartışılır da yani sildim, silmedim noktasına gelen bir ilişki adam olmaz bundan sonra. Ben bunu bilirim.

ban yetkim yok.
size yazanlar yaşı büyük ablalarınız. yargı olarak bakmayın. siz uyarıyorlar aslında. doğruyu yapmanız için.
yasları buyuk olduklarını bılıyorum hayır bu bır uyarı degıl yargı.uyarı yapanlara tesekkurumu ılettım ben zaten

Polemik herkeste mi olur tartışılır da yani sildim, silmedim noktasına gelen bir ilişki adam olmaz bundan sonra. Ben bunu bilirim.
genel olarak ılıskılerde olur ve bızde genelın ıcındeyız ılıskıyı kurtarmak gıbı bır amacım yok tekrar olmayacagını bılıyorum bıldıgım ıcınde ona donmedım zaten..sadece ınsan gıbı gecmıs olsun dedım ve bırkac soru sordum cunku bız cıkmadan oncedende bu meselelerı adam gıbı konusan ıkı arkadastık

yapılan yanlıs ıse uygun bir dille anlatmak var bunu yorumlarda tesekkur ettıgım kısıler gıbı mesela ben kimsenin sen söylesin böylesin demesini cekemem kusura bakma buna onayda veremem.dili olan konusuru burda bazıları cok guzel yapıyor.hatalıysak bir konuda insan gibi söyleyin yargılamak sizlere dusmez

Bence kimse yargilamadi sadece yaptigin seylerin nasil gorundugunu yazdi, yaptiklarinin seni ne konumuna düşürdüğünü yazdi...

Emin ol o seni aldatan adam burada yazilanlardan daha fazlasni düşünüyordur hakkında bu yaptiklarinin ardından...

Ayrıca kendini sadece burada ki yorumlara karsi savunma seni hic yerine koyan adama karsi da Savun kesinlikle daha mutlu olursun...

Back
X