ne yapmaya çalışıyor ? (lar)

Iyi de kiradasınız yeni evlisiniz

Maaşlar toplam 10000 değil ise nasıl Ankara'da eski evi satmadan ev alacaksınız ki

Yatırım için ev alırken peşinat olur bir de o ev kiraya verilir kredinin bir kısmı da öyle ödenir

Anneden kira almayacaksınız eski evin kirası ile yeninin kredisi ödenmez

Yarın öbür gün çocuğunuz olur ya da bir tişört beğenirsiniz eşiniz kıs harcama der siz de oturmadığım ev için neden kısıyorum der üzülürsünüz

Çoğumuz kredi ile ev aldık sıktık da ama içinde oturduk vs fedakarlık daha az battı

Şimdi siz 10 tllik tişört bile alamıyorum Kv alt katta eski evde oturmasın diye psikolojisine girmem diyorsanız he deyin ama ben şahsen sinir olurdum bu duruma

Iyi de kiradasınız yeni evlisiniz

Maaşlar toplam 10000 değil ise nasıl Ankara'da eski evi satmadan ev alacaksınız ki

Yatırım için ev alırken peşinat olur bir de o ev kiraya verilir kredinin bir kısmı da öyle ödenir

Anneden kira almayacaksınız eski evin kirası ile yeninin kredisi ödenmez

Yarın öbür gün çocuğunuz olur ya da bir tişört beğenirsiniz eşiniz kıs harcama der siz de oturmadığım ev için neden kısıyorum der üzülürsünüz

Çoğumuz kredi ile ev aldık sıktık da ama içinde oturduk vs fedakarlık daha az battı

Şimdi siz 10 tllik tişört bile alamıyorum Kv alt katta eski evde oturmasın diye psikolojisine girmem diyorsanız he deyin ama ben şahsen sinir olurdum bu duruma

evet haklısınız bunlar düşündürüyor beni .düğündeki takıları düşünüyor kafasınca heralde . 50 bine yakın bir paramız var. borç istesinler verelim ama ev mantıksız geliyor bana

Eşim ve ben memuruz .Eşim ayar vermeyi seven bir insan ve kendi istekleri doğrultusunda istediklerini sözleriyle yönlendirmeyi çok iyi beceriyor(du ) ama ben tavrımı koymaya başladım .daha 6-7 aylık evliyiz. eşimin ailesinin 2-3 yıldır evi değiştirme planları yapıyordu. ankarada yaşıyorlar . biz evlendik ve bursada çalışıyoruz burda yaşıyoruz.eşim geçen kafasında düşünmüş olduğu bir plandan bahsetti. eşimin ailesi ankarada keçiörende yaşıyor ve bina eski en alt katta yaşıyorlar.kayınvalidem söylenip duruyor bıktım altta yaşamaktan diye ev almayı düşünüyolar orayı satıp .eşim onlara yeni bir ev alalım ev bizim üstümüze olsun eski evi sattırmayalım o ev çok değerlenecek keçiören ilerde çok büyüyecek metro yapıldı açılacak falan filan diyor. tamam eski evleri değerlenecek olabilir ,yatırım amaçlı ev düşündüğümüzden tayin çıkacak sürekli çünkü çok mantıksız gelmiyor . ama bir uyanıklık çıkar sezmelimiyim emin olamıyorum. rahatsız ediyor bir şeyler beni .bir fikir verebilir misiniz ?

valla burda sizin nerdeyse hiçbir karınız olmuyor. siz kayınvalidenlere ev alacaksınız orayı ödeyeceksiniz. ordan kira almayacaksınız. afedersiniz eşek gibi ödeyeceksiniz (mübalağ için söylüyorum hakaret amaçlı değil) o ev değerlenecek de kaç yıl sonra değerlenecek. kendinize bir ev alma imkanınız varsa alın ev kirasıyla da taksitlerinizi ödeyin. değerlenir değerlenmez orası Allahın bileceği iş.

Hiç bulaşmayın. Ev almak gibi bir niyetiniz varsa oturacağınız bir ev alın. Eşiniz Ankara'ya gidebilmek için yapıyor llabilir. Tayin vakti geldiğinde orada zaten evimiz var oraya taşınalım diyebilir. Birde eski evin fiyatı artar ama o arada yenisinin fiyatı daha çok artar. Böyle küçük şark kurnazlıklarının peşinde huzursuz olmayın.

ben hiç yorum yapmadım sadece dinledim ve ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalıştım. şimdi ev bakıyorlar ara ara ama çok pahalı geliyor alamıyorlar bakmaya devam edecekler. ben şu anda bu konuyu açmalı ve fikirlerimi belirtmeli miyim yoksa zamanı gelince konu tekrar açılınca fikirlerimi söylemeli miyim ? sizce hangisi doğru olur.

alacaksanız evi kendinize alın bursadan
ya da ev alma durumunuz varsa daha uygun fiyata alın kendınız kiraya verin
annesinin oturacagı ev için neden senelerce kredi ödeyeceksınız kı
bir de ılerde ank ya gtsenız , kadına çık denılmez
siz mi o kötu evde yasayacaksınız

ben hiç yorum yapmadım sadece dinledim ve ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalıştım. şimdi ev bakıyorlar ara ara ama çok pahalı geliyor alamıyorlar bakmaya devam edecekler. ben şu anda bu konuyu açmalı ve fikirlerimi belirtmeli miyim yoksa zamanı gelince konu tekrar açılınca fikirlerimi söylemeli miyim ? sizce hangisi doğru olur.
Yoo bence konunun açılmasını beklemeyin belki Eşiniz sizden ses çıkmayınca annesiyle konusurda biz alacağız size ev der sonra sıkıntı olmasın. Siz açın konuyu ben düşündüm de aklıma yatmadi tayin çıksa annenlere çık mi diyeceğiz ev degerlenecekte ne zaman belli değil deyin bursa dan alalım içinde otururken oderiz çok sıkıntıya düşmeyiz deyin bence erken davranin yani ;)

Tayin diyorsunuz ya çok açık etmeyeceksiniz mesleği söyleseniz zira zorunlu tayin yoksa alın ev oturun bir yerde

Ya da en uzun nerede kalacaksanız alın ev sonra onu kiraya verin gittiğiniz yerde kirada oturun

Bizim sitede evler 220-250 civarında nilüfer de hangi ilçe 300-400 villa mı baktınız

Ankara merkezde de ucuz değildir ki

keçiörendeki evlerin fiyatından haberiniz var mı acaba??uçtu fiyatlar. o kadar para bayılıp kv mi oturtmazdım ben olsam. paranız çoksa arsa alın yada alacağınız eve kendiniz oturun

BİR DE ŞU GELDİ AKLIMA

DAHA YENİ EVLİSİNİZ KV EVİNİN YENİLENMESİ İÇİN EŞİNİZ EVLENMEYİ Mİ BEKLEMİŞ

BEKARKEN DEĞİŞTİRSELERMİŞ MADEM

sizin eviniz yokken, onun ailesine ev almak çok mantıklı değil gibi ama.O zaman sizinkilere de ev alın.Siz hep ev alın.ilk baş kendi evini bir garantiye alsa da sonra ailelere uzansa eşiniz daha iyi olmaz mı?

Tayin diyorsunuz ya çok açık etmeyeceksiniz mesleği söyleseniz zira zorunlu tayin yoksa alın ev oturun bir yerde

Ya da en uzun nerede kalacaksanız alın ev sonra onu kiraya verin gittiğiniz yerde kirada oturun

Bizim sitede evler 220-250 civarında nilüfer de hangi ilçe 300-400 villa mı baktınız

Ankara merkezde de ucuz değildir ki
memurz ama yükselmek için bir yıl içinde sınava girecek eşim müdür yardımcılığı için.yükselmek istiyorsak bende birkça yıl sonra gireceğim aynı sınava . tayin olmak zorundayız .

Ama işte ne sıklıkta

Iki yılda bir mi 5 yılda mı siz istemediler gönderirler mi

Tayinler illerde mi bölge sistemi var mı

Eşinize makul konuşma içîn zemin hazırlayıp onun da aklını ev bulmaya başlamadan çekmek lazım

Yani orda yepyeni evde kv oturacak.sen ankaraya gidince begenilmeyen eski evde oturacaksin. Buna rağmen yeni evin parasini odeyeceksin. .. böyle dimi doğru anladım. ...

Bence hiç kalkışma. Oturmayacağın evi neden alasin yatırım diye. Hayır alınır hadi kiraya verilir bir gelir olur en azından. Ama eşinin ailesinden kira almayacaginiza göre. .....Ne gerek var ki. Ankaraya taşınınca da sen oturmayacaksan içinde

Keçiörendeki evin kirasını siz mi alacaksınız bu durumda? Alalım derseniz paragöz konumuna düşebilirsiniz. Zor bir durum. Diğer türlü size haksızlık. Bence hiç girmeyin böyle bir işe. Aile arasında para konusu ara bozar.

evet haklısınız bunlar düşündürüyor beni .düğündeki takıları düşünüyor kafasınca heralde . 50 bine yakın bir paramız var. borç istesinler verelim ama ev mantıksız geliyor bana
Bu kafada olmayın derim. Borç isterlerse ve verirseniz o paranın geri geleceğini mi düşünüyorsunuz? Kk forumlarını bir gezin derim.

Back
X