Ne yapmaya çalışıyor sizce ?

çok fazla bel bağlama bu ilişkiye derim. çünkü seni pek umursuyor gibi görünmüyor.

Bu kadar ustune dusme. Olursa olur olmazsa olmaz, diger konunu okumadim ama burda yazdigina gore daha obur arkadasligin biteli cok az olmus. Bosver zaman ver biraz kendine.

anlayamadığım şu, neden hemen ''sevgili triplerine giriyorsun ki?'' sen sanki yıllardır birlikteymişsiniz gibi bi tavır alarak resmen trip atıp, onun üstüne güvensizlik edip onun da üstüne sinirlenmişsin. bu çok çok çok hatalı bu 1.. gelelim onun söylemine, bence son derece haklı, çünkü çocuga başta sen yansıtmışsın o izlenimi, o da karşılık vermiş ''alıştım'' diyerek. sanki önceki arkadaşına kızgınlığı bu çocuktan çıkarmışsın gibi geldi. kusura bakma ama, o seni bırakmadan sen onu bırak ki, en azından havalı olmuş olursun.

bazı erkkeler vardır, sürekli arar, ilgi gösterir sanarsın ki seviyodur, görüşürsünüz eğlenirsiniz ama iş orda biter ciddiyet namına hiçbirşey yoktur. buna benzettim ben

bazı erkkeler vardır, sürekli arar, ilgi gösterir sanarsın ki seviyodur, görüşürsünüz eğlenirsiniz ama iş orda biter ciddiyet namına hiçbirşey yoktur. buna benzettim ben

Bu erkek ilgi göstermiyor ki ama..

Canım sen bundan uzak dur. Senden hoşlanmış olsa mutlaka konuşurdu, devamlı muhabbet etmek isterdi, güzel sözler söylerdi vs.
Yok o var, yok şu var, şu oldu bu oldu hikaye.
Lütfen boşver gitsin. Her şey o kadar açık ki aslında. Görmeye çalış.
Senden hoşlanmamış.

Bi de eğer bir daha böyle bi şey yaşamaya başlarsan sık sık mesaj atma. Bırak da kendiliğinden gelişsin. Aceleci davranma. Ortada hiçbir şey yok. Tanıma aşaması çok önemlidir. Ağır olmak her zaman kazandırır.

Son düzenleme:

Canım sorun şu ki ben üstüne düşmedim ki hiç hatta bulusmadan sonra da mesaj atmazdım asla ilk ben. O beni hemen otobüsteyken aradı eve gidinc ehaber ver filan dedi bnde daha eve bile gitmeden arayınca hoşlandı diye düşündüm mesajıma cevap gelmeyince de sinirlendim. N eyapmaya calısıyor ya şimdi pat diye face imden de silmek istemiyorum ama içim içimi yiyor sürekli aklıma geliyor ilk kez başıma böyle birşey geliyor..

Bu arada diğer arkadaslığımın bittiği kişiyle sevgili değildik sadece arkadastık sevgili olmak istedi olamayaağı için arkadaslığımız bitmişti kızlar. Ve bu kişide pişman olmuş yeniden arkadas olalım en azında diyor istemiyorum pek.

Mutsuzum

Anlamanın tek bir yolu var cnm eğer 2. bir randevu isterse bilirsin ki hoşlanmış ama o zamana kadar o mesaj atmadan sen atma dayanamaz atarsan da bekle bugün olmazsa yarın mutlaka cvp verir diye düşünüyorum sinirlenme hemen sakinliğini korumaya çalış

kendi ayakları üzerinde durmayan ve sınav stresiyle boğuşan bi kişiden fazla bişe bekleme...üstelik haksızsın mesajına cevap beklemen normal ama trip atacak konumda değilsin henüz yanlış bi tavır olmuş...merakını anlıyorum, diğer arkadaşlar gibi kesinlikle senden hoşlanmadı diyemem amaa senin yapacağın başka bişe yok bu aşamada onun adımını bekliceksin...

Canım mesaj atmadan duramıyorsan sil numarasını o sana atınca cevap vermiş olursun

Hem bu kadar önemsersen dahada ilgisiz olcaktır bırak o arayıp sorsun o düşünsün acaba hoşlanmadı mı diye

Şimdiye kadar sen merak ettin bi anda ilgini kes zaten o nldu bu kıza neden mesaj atmadı diye döner emin ol

Ama çok üstüne düşen ben değildim ki sadece bulusmadan sonr ao gün cevap vermedi diye kızdım hiç mesaj atmıyorum ben 3 gündür.. O face te gördü slm verdi sonra cıktı pat diye. Şimdi de yazmıyor bende yazmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…