bundan 2 sene önce biri ile tanıştım sürekli konuşuyoruz ama ne yapmaya çalışıyo bazen anlamıyorum bana kız ayarla diyo tamam diyorum kızları gösteriyorum hep birşey buluyo olmaz diyo bana sürekli lakap takıyo kızıyorum deme diyorum öyle daha anlamlı oluyo benim için diyo tamam diyorum bende ne diyim başka bundan iki ay önce gene bi kız buldum gene olmaz dedi 1 hafta sonrada içmiş gecenin bir yarısı evlen benle yazmış valla ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum artık lütfen yardım edin
bundan 2 sene önce biri ile tanıştım sürekli konuşuyoruz ama ne yapmaya çalışıyo bazen anlamıyorum bana kız ayarla diyo tamam diyorum kızları gösteriyorum hep birşey buluyo olmaz diyo bana sürekli lakap takıyo kızıyorum deme diyorum öyle daha anlamlı oluyo benim için diyo tamam diyorum bende ne diyim başka bundan iki ay önce gene bi kız buldum gene olmaz dedi 1 hafta sonrada içmiş gecenin bir yarısı evlen benle yazmış valla ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum artık lütfen yardım edin
Bu nasıl bir ilişki. Asla seninle bu tarz muhabbetler yapmasına izin vermemelisin diyeceğim ama sen üzerne kız bulup foto mu atıyorsun. İkinizi de anlamadım ben kusura bakma..
hayır öyle degil benim arkadaşlarımı yanımda felan gördüğünde ayarla felan diyo bende söylüyodum ilk sene ama şimdi öyle degil kıza söyleyemiyorum bile korkuyorum kabul eder diye bende bi bahane buluyorum geçiştiriyorum
Bağışlayın ama,sıradan bir arkadaşlık,sıradan bir ilişki.Çocuksu davranışlar. Ben, böyle arkadaşlıklarım olmasını istemem.Her şeyde biraz kalite lütfen. Ne demek gecenin bir yarısı sarhoş halde evlenme teklif etmek. Hiç mi medeni cesareti yok. Adam açıkça kafa buluyor. Bayanlar böyle şeylere izin vermemeli. Arkadaşlık da,şaka da, samimiyet de güzeldir ama cılkını çıkartmamak lazım değil mi?