- 16 Haziran 2019
- 329
- 391
- 103
- 26
- Konu Sahibi Nezormusbu
Merhabalar. Ben önceden bir konu açmıştım internette biriyle tanıştım başlangıçta her şey güzelken sonra bir hafta boyunca benimle hiç konuşmadı diye. Çoğu kişi de beni yedekte tuttuğunu falan söylemişti. Ben de öyle düşündüğüm icin artık konuşmayacağım demiştim ama konuştuk ve öğrenci hayatından sonra birden iş hayatına girince bunalıma girdiğini falan söyledi, idare et biraz eskisi gibi olacak dedi barıştık. Barıştıktansonra bir süre yine her şey iyi devam etti ama yine eskisi gibi davranıyor. Hep haftaiçi yorulduğunu haftasonu benimle ilgileneceğini söylüyordu ama her seferinde bir şey oluyor benimle ilgilenmiyordu artık bende bıktım eteğimdeki bütün taşları döktüm. Dün akşam sürekli geç yazmasından bıktığımı falan söylerken yine hep geç yazıyordu bende numarasını sildim. Numarasını silince söylediklerime hiç cevap vermedi sürekli sen benim numaramı mı sildin diyip durdu ve hiç cevap vermemeye başladı ben işi var sandım bekledim ama meğer öyle değilmiş gecenin 3 ünde bile wpye girmiş mesajımı gördüğü halde cevap vermemiş. Öyle olunca bende sabah içimde ne varsa döktüm ama düşüncelerim hakkında hiçbir şey söylemiyor sadece sen numaramı sildin zaten kafanda bitirmişsin falan dedi. En sonunda yine gördüğü halde cevap vermemeye başladı bende kendine iyi bak o zaman dedim yine gördü cevap vermedi.
Bana düzgünce istemiyorum seninle konuşmayı dese bu kadar üzülmem ama böyle karmaşık davranması beni cok üzüyor ne yapacağım amacı ne onun
Bana düzgünce istemiyorum seninle konuşmayı dese bu kadar üzülmem ama böyle karmaşık davranması beni cok üzüyor ne yapacağım amacı ne onun