- 7 Ocak 2018
- 1.639
- 2.795
- 133
- Konu Sahibi Nezormusbu
Yap o zaman be guzelim hem de donmeyeceksineO kadar haklısın ki. Kendisi zaten konuşmayı bitirmek istiyordu ama bunu benim yapmamı istiyordu bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap o zaman be guzelim hem de donmeyeceksineO kadar haklısın ki. Kendisi zaten konuşmayı bitirmek istiyordu ama bunu benim yapmamı istiyordu bence
Zoruma gidiyor bu kadar umursamaz olması. O kadar zaman geçirdik böyle olmamalı en azından bi cevap vermeliydi. Onu pişman etmek istiyorum ama yapamamYap o zaman be guzelim hem de donmeyeceksine
bence yine de bir mesaj yazın ki iyice parmağında oynatsın sizi, yeterince size acı çektirememiş çünkü bence![]()
Siz ona mecbur değilsiniz bırakın artık su dengesizi...Bende bunları ona söyledim ama bu dediklerime cevap bile vermiyor sen kafanda bitirmişsin diyor ancak. Dün gece 3 kere aradım sabah bana dönmedi kalktığını biliyorum işe gitti. Zaten öğlen cevap verdi ama o kadar yazıya bir cümle sadece. Gecenin köründe arıyorum umursamıyor bile başıma bit şey gelmiş olsa haberi olmayacak
Dünyada bi o erkek diye kalmadı kuyruğuna bi düğüm atın ne duruyorsunuzZoruma gidiyor bu kadar umursamaz olması. O kadar zaman geçirdik böyle olmamalı en azından bi cevap vermeliydi. Onu pişman etmek istiyorum ama yapamam
umursamamak ona en guzel ceza olurZoruma gidiyor bu kadar umursamaz olması. O kadar zaman geçirdik böyle olmamalı en azından bi cevap vermeliydi. Onu pişman etmek istiyorum ama yapamam
Onu umursamasamadığımın farkına bile varmayacakumursamamak ona en guzel ceza olur
Ellerime sağlık iyi yaptım deseydin.sürekli sen benim numaramı mı sildin diyip durdu
Aslında keşke böyle davranmayıp soğukkanlı olsaydın direkt sadece konuşmak istemediğimi söyleseydim ya da hiçbi şey demeden onun gibi yazmamaya başlasaydım öyle daha cok değerli olurdumEllerime sağlık iyi yaptım deseydin.
İki dk düşündüğüne değmez inan bana.Aslında keşke böyle davranmayıp soğukkanlı olsaydın direkt sadece konuşmak istemediğimi söyleseydim ya da hiçbi şey demeden onun gibi yazmamaya başlasaydım öyle daha cok değerli olurdum
Sildim her yerden ama engellemedim. Eğer engellersem zırt pırt engeli açıp bakarım som görülmesi ne diyenumarasını tamamen silin engelleyin her yerden
ve kafanızdan da silin en önemlisi bu
dengesiz tutarsız davranışlar bundan sonra lütfen net olun
şuanda da bakıyorsunuz dimi son gürülmesineSildim her yerden ama engellemedim. Eğer engellersem zırt pırt engeli açıp bakarım som görülmesi ne diye
Yok bakmıyorum ana onu düşünüyorum hep neden böyle yaptı diyeşuanda da bakıyorsunuz dimi son gürülmesine
neden size değer vermeyen bir erkek müsveddesi için neden bu çaba
eminim ki güzel bir kadınsınızdır kuzum başka adam mı kalmadı
neden bu ısrar
belli adamın adam olmadığı
kim bilir aynı anda kaç kadını idare ediyordur
o güzelim vaktinizi bu şahıs için harcamaya değer mi
lütfen önünüze bakın
onu da kendi haline bırakın ne hali varsa görsün
siz de başka şeylere odaklanın, değerinizin farkına varın
neden böyle yaptığının ne önemi varYok bakmıyorum ana onu düşünüyorum hep neden böyle yaptı diye
Ben de istemiyorum düşünmek ama ha deyince olmuyorneden böyle yaptığının ne önemi var
belki sizi beğenmiyor
belki aradığı başka bir heyecan
belki kendisi karaktersiz vs. vs. vs.
sonucu değiştiriyor mu hayır
lütfen sizde şu takıntınızdan kurtulun kendinize yazık
İstemiyormuş zaten silmiş o da numaramıZaten numarasını silip bir tavır sergilemişsiniz sonradan tekrar tekrar neden yazıyorsunuz? Zaten sizinle olmayı çok isteseydi eğer ya dur bir dakika konuşalım beni yanlış anladın vs. diyip sizi ikna etmeye çalışırdı saatlerce yalvarırdı.Belli ki o da istemiyor şuan.Bence kendinizi tutun birdaha yazmayın.Onun çok umrumda değil zira.