- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
bu mesajınızı okuyana kadar konuşun diyecektim sizi almaya gelmesi hesap vermesi hala bir şeyler olduğunu gösterir
ilk mesajınızda sevgilimin bazı davranışlarını sizinkine benzetmiştim ama ben kırılırım feleğin şaşar lafları çok acımasızca. Tamam insan kavgalıyken fark etmese bile sonradan üzdüm diye vicdan azabı çeker yahu üzülür sizinkin de o da yok anlaşılan.Benimde 5 yıllık bir ilişkim var son dönemde o kadar boka sarmıştı ki asla birbirimizi anlamıyorduk yıpranmaktan kimsenin tahammülü kalmamıştı. Şimdi kavgalarda yeni bir yöntem bulduk baktık anlamıyoruz hemen susuyoruz sakin olunca konuşmayı deniyoruz bakalım nolcak.
Gercekten ilginç bişey...Hem almaya geliyor, hesap veriyor hem de sonra bitmiş bir ilişkinin içindeyiz diyor...o gun hastasın diye yardım etmek istedim, başkası olsa yapmazdı dedi...Sanki ne yaptıysam kendisine...Madem sadece vefa duygusuydu, ertesi gun neden nasıl oldun diye aradın...
Ben zaten konuştum daha bugün konuşmaya çalıştım..Dedim ki bak seni arıyorum soruyorum rahatsız ediyorsa aramayayım boyle sürekli falan dedim..Ama adam her zamanki net seyler soylemedi...Açıyorum işte açamasam da dönüyorum dedi...Hep yuvarlak cevaplar sonra da işim var diye kapattı....Bir de dedim zaman verelim biraz, zaten zaman verdik hep zaman vere vere bu haldeyiz dedi yine bi sonuca ulaştıramadım, işim var şimdi gitmem lazım azar yemek istemiyorum dedi gitti...
Ve evet kendisi kızınca laflarında ve tavırlarında son derece acımasızdır...akrep gibi sokar...akrep burcu..
Şimdi burdaki arkadasların tavsiyesiyle artık aramamaya karar verdim
Son düzenleme: