Ne yapmaya çalışıyor?

bu mesajınızı okuyana kadar konuşun diyecektim sizi almaya gelmesi hesap vermesi hala bir şeyler olduğunu gösterir
ilk mesajınızda sevgilimin bazı davranışlarını sizinkine benzetmiştim ama ben kırılırım feleğin şaşar lafları çok acımasızca. Tamam insan kavgalıyken fark etmese bile sonradan üzdüm diye vicdan azabı çeker yahu üzülür sizinkin de o da yok anlaşılan.Benimde 5 yıllık bir ilişkim var son dönemde o kadar boka sarmıştı ki asla birbirimizi anlamıyorduk yıpranmaktan kimsenin tahammülü kalmamıştı. Şimdi kavgalarda yeni bir yöntem bulduk baktık anlamıyoruz hemen susuyoruz sakin olunca konuşmayı deniyoruz bakalım nolcak.

Gercekten ilginç bişey...Hem almaya geliyor, hesap veriyor hem de sonra bitmiş bir ilişkinin içindeyiz diyor...o gun hastasın diye yardım etmek istedim, başkası olsa yapmazdı dedi...Sanki ne yaptıysam kendisine...Madem sadece vefa duygusuydu, ertesi gun neden nasıl oldun diye aradın...

Ben zaten konuştum daha bugün konuşmaya çalıştım..Dedim ki bak seni arıyorum soruyorum rahatsız ediyorsa aramayayım boyle sürekli falan dedim..Ama adam her zamanki net seyler soylemedi...Açıyorum işte açamasam da dönüyorum dedi...Hep yuvarlak cevaplar sonra da işim var diye kapattı....Bir de dedim zaman verelim biraz, zaten zaman verdik hep zaman vere vere bu haldeyiz dedi yine bi sonuca ulaştıramadım, işim var şimdi gitmem lazım azar yemek istemiyorum dedi gitti...

Ve evet kendisi kızınca laflarında ve tavırlarında son derece acımasızdır...akrep gibi sokar...akrep burcu..

Şimdi burdaki arkadasların tavsiyesiyle artık aramamaya karar verdim

Son düzenleme:
Arkadaş orda zaten kinaye yapmış

anladım zaten onu.
benim demek istediğim:
tek tarafla mücadele etmekle ilişki dewam etmiyor,kurtulmuyor.
benim. de 5 yıllık ilişkim 2 ay önce bitti.
sizin erkek arkadaşınızla benzer özellikleri vardı.

ben de çok emek verdim hep ben iyileştirmeye çalıştım onun hakkını da yiyemem ama benim emek daha fazlaydı.

en son yine elimden gelenini yaptim istemedi artık olmaz dedi. kendime aileme haksızlık ettim ailemden bile vazgeçecektim nerdeyse gerçekten değmiyor.

ben de umudum umudum kalmasin diye çok kırıcı şeyler söyledim benden ñefret etsin ki umudum, hayalim kalmasın . böyle mutlu olcagimi düşündüm. senden hızla soğuyorum hatta nefret etmeye kadar getirdin isi dedi engelledi.

şuan rahatım aklıma geliyor ama özlem yok,hayal yok.
çok şükür çok şükür Allah'a ki iyiyim mutluyum insaAllah hep böyle dewam eder

benim de bir nevi içimi dökmek oldu kusura bakmayın.

herkes aşk acısı ayrılık acısız yaşadı ama herkes atlattı.

Sanki yasadıklarımı biliyor gibi konuşmuşsun...
Ben kırılırım ama bunun bir özrü veya tesellisi olmaz...Kendi kendimi tamir ederim..

Anlasın artık kırgınlığını yılmışlığını diye susarsın belli bi noktada bazen ama susman da suç olur bu sefer söyledin lafını çekildin kenara oh ne iyiymiş denir....Ağlarsın üzüntünden artık telefonda ama ağlayacaksan kapat denir...Gözyaşının zerre etkisi yoktur...Kırıldım dersin, ben bir kırılırım feleğin şaşar denir...Suçladığında, hata bulduğunda kendini savunmaya, açıklamaya çalışırsın, bana hikaye anlatma denir...Sadece kendi doğrusuna inanır, diğer açıklamaların hikayedir, bana nağme yapma der...
Yaşadığım için biliyorum. Yarım saat aynı masada oturup, yüzüme bakmayan, hiç yokmuşum gibi sigara içmeye kalkıp giden, kafasına göre takılan bir adam düşün. Haksız olduğunu asla kabul etmeyen, haklı olduğum halde özür dilemişim ama neden geç özür dilemişim, beyefendi trip atar iki gün mesaj bile atmaz. Yine ben giderim.
Hiç unutmam birgün ; bütün hafta özledim, bugün arkadaşlarınla buluşma beraber vakit geçirelim demiştim, o da karşılığında, beni arkadaşlarımdan ayırmaya çalışıyorsun deyip bir hafta konuşmamıştı. :)
Nasıl? Tanıdık geldi mi :)

Merhabalar, sizden bir konuda tavsiye istiyorum. Aklım durmuş durumda. Okuyup vakit ayıranlara şimdiden teşekkür.

Benim bi sevgilim var 5 yıldır. İlişkimiz sürekli stabil gitmedi. Ben haksızlığa gelemiyorum, o da çok ince naif biri değil..Olayları anlatmaya kalksam konu çok uzar. Özetle küsme huyu olan biri. Ayrıca hatasını kolay kolay kabul etmeyen, edip özür dilese de ama sen de şunu yapmıştın diyen biri...Narsistik özellikler gösterir kendisi biraz...Ben de haksızlığa gelemeyen, biraz da bir olayın üstüne fazla giden biriyim yani hatasını görsün isterim ama o da kavgaya dönüşür..

Şimdi sorum şu; biz birkaç ay once tartıstık ve ben kendimi o kadar dil döküp anlatmaya çalıştım ama hakaret tarzı sozler soyleyince yine çok kötü hissettim ve bitsin dedim...1 ay sonra beni aradı ama arararamaz hemen atlamak ta istemedim..Kendisi gurur abidesi olduğu için sadece nasılsın iyi misin vs seklinde arar boyle durumlarda, aslında amac barismaktır ama asla acikca bunu dile getirmez...Bu sefer biraz uğraşsın istedim..Sonra tekrar bi mesajlaşma oldu falan ve ben aradım barıştık...Barıştıktan sonra bi gün 2dk sonra seni arayacağım dedi öğle arasıydı (genelde öğlenleri konusuruz) ben de o zaman yemeğe geç gideyim aramanı bekliyorum dedim..Aradan 15dk gecti arayan yok, aradım, işyerindeki arkadası yanına gelmiş bişeyler anlatacakmış beraber yemeğe çıkmışlar...bari haber verseydin dedim...Önce tabi kabul etmedi ama sonra evt vermeliydim dedi..Ben de kızdım senin için baskaları hep oncelikli dedim, eski yaptıklarından falan dem vurdum..Böyle olunca da yürümüyor hep sinir harbindeyiz diye yine iletişimi kesti...Üstelik benim ondan ayrılırkenki kullandıgım kelimelerle bana bitti dedi...

Şimdi ben arıyorum, arayınca konusuyor ama soguk. Kendiliğinden aramıyor..Msj yazınca cvp vermiyor. Ben onun bulunduğu şehre bir işim için gittim, bir de ağır griptim. Ona msj attım oraya geliyorum hastayım vs diye..Hiç cvp vermedi ama vardıgımda otogarda beni bekliyordu..Ama mesafeli durusundan da taviz vermiyordu..Ben sıcak davrandım ama buz gibiydi..
Döndüğümde yine konustum o da yürümüyor, hep aynı tartısmalar oluyor dedi. Ben de arıyorum yine, hastalıgın nası oldu vs diye soruyor ediyor ama yine de soguk...

Ne yapmalıyım sizce? Nasıl davranmalıyım? O ne yapmaya çalışıyor? İntikam mı, cepte tutma mı ? Ayrılık varsa telefonumu bile açmaması lazım..Anlayamıyorum yorumunuzu bekliyorum
Uzak dur derim narsistlerle başa cıkmak cok zor yer bitirir seni.
ilk aylarınız seneleriniz mükkemmelden ötesiydi deymi?
cok iyi cok mükkemeldi sana deymi?
Onlar cok tehlikeli insanlar gercekten hasta insanlar bana göre kişilik bozukluğu başka bişey değil.

Yaşadığım için biliyorum. Yarım saat aynı masada oturup, yüzüme bakmayan, hiç yokmuşum gibi sigara içmeye kalkıp giden, kafasına göre takılan bir adam düşün. Haksız olduğunu asla kabul etmeyen, haklı olduğum halde özür dilemişim ama neden geç özür dilemişim, beyefendi trip atar iki gün mesaj bile atmaz. Yine ben giderim.
Hiç unutmam birgün ; bütün hafta özledim, bugün arkadaşlarınla buluşma beraber vakit geçirelim demiştim, o da karşılığında, beni arkadaşlarımdan ayırmaya çalışıyorsun deyip bir hafta konuşmamıştı. :)
Cok tanıdık geliyor coook

anladım zaten onu.
benim demek istediğim:
tek tarafla mücadele etmekle ilişki dewam etmiyor,kurtulmuyor.
benim. de 5 yıllık ilişkim 2 ay önce bitti.
sizin erkek arkadaşınızla benzer özellikleri vardı.

ben de çok emek verdim hep ben iyileştirmeye çalıştım onun hakkını da yiyemem ama benim emek daha fazlaydı.

en son yine elimden gelenini yaptim istemedi artık olmaz dedi. kendime aileme haksızlık ettim ailemden bile vazgeçecektim nerdeyse gerçekten değmiyor.

ben de umudum umudum kalmasin diye çok kırıcı şeyler söyledim benden ñefret etsin ki umudum, hayalim kalmasın . böyle mutlu olcagimi düşündüm. senden hızla soğuyorum hatta nefret etmeye kadar getirdin isi dedi engelledi.

şuan rahatım aklıma geliyor ama özlem yok,hayal yok.
çok şükür çok şükür Allah'a ki iyiyim mutluyum insaAllah hep böyle dewam eder

benim de bir nevi içimi dökmek oldu kusura bakmayın.

herkes aşk acısı ayrılık acısız yaşadı ama herkes atlattı.
Aynısını bende yaşadım ve yaşıyorum narsistler işte.

Cok tanıdık geliyor coook
Sonra ne oldu, gün geçtikçe koptuk, insan bir zaman sonra kenini açıklamaya çalışmaktan yorulur çünkü. tek taraflı çaba yıpratır. '' Olmayan sebeplerden kavga ediyoruz. '' dedi, ayrılık gerekçesi de buydu, ve gitti, iyi ki gitti. O ara deliye dönmüştüm hırsımdan, çok acı çekiyordum. Ama sonradan fark ettim ki, o gün gitmeseydi benim bütün hayatım mahfolacaktı. Hep mutsuz, hep kendini anlatmaya çalışan, sürekli suçluluk psikolojisiyle yaşayan, özgüveni kırılmış bir kadın olacaktım.
Sen benim kadar da sabretme, vakit kaybı inan ki.

Sonra ne oldu, gün geçtikçe koptuk, insan bir zaman sonra kenini açıklamaya çalışmaktan yorulur çünkü. tek taraflı çaba yıpratır. '' Olmayan sebeplerden kavga ediyoruz. '' dedi, ayrılık gerekçesi de buydu, ve gitti, iyi ki gitti. O ara deliye dönmüştüm hırsımdan, çok acı çekiyordum. Ama sonradan fark ettim ki, o gün gitmeseydi benim bütün hayatım mahfolacaktı. Hep mutsuz, hep kendini anlatmaya çalışan, sürekli suçluluk psikolojisiyle yaşayan, özgüveni kırılmış bir kadın olacaktım.
Sen benim kadar da sabretme, vakit kaybı inan ki.

evlendim ve mahfoldum.Mutsuz, hep kendimi anlatmaya calisan, sürekli sucluluk piskolojisiyle yaşayan, özgüveni kırılmış bir kadın oldum.

evlendim ve mahfoldum.Mutsuz, hep kendimi anlatmaya calisan, sürekli sucluluk piskolojisiyle yaşayan, özgüveni kırılmış bir kadın oldum.
Hiçbir şey için geç değil. Hayatına kaldığın yerden tekrar başlamak için geç değil.

Hiçbir şey için geç değil. Hayatına kaldığın yerden tekrar başlamak için geç değil.
Etiketledim durumuma durumumu öğrenmek istersen. Yoruldum artık be kızlar. Beynim yoruldu. Seviyorum ama böyle değil yaa.. böyle değil. Bu değil benim istediğim..

Etiketledim durumuma durumumu öğrenmek istersen. Yoruldum artık be kızlar. Beynim yoruldu. Seviyorum ama böyle değil yaa.. böyle değil. Bu değil benim istediğim..
İlk zamanlar Sevgi + Tahammül
Zamanla Sevgi + Yıpranmışlık
Sürekli açıklama yapıyorsun, sürekli alttan alıyorsun, içinden söyleyeceğin herşeyi üç kere kontrol ederek söylüyorsun, kırılmasın incinmesin diye uğraşırken sen paramparça oluyorsun ama yine de önceliğin onun güya kırılan şımarık kalbini onarmak oluyor.
Aslında benim yaşadığım da buydu, kendim düştüm, ama kalkıp dizlerimdeki yaralara bakmadan onun yanına koşup, yine onun yaralarını sardım. Yaraları iyileşince de beni bıraktı kalktı ve gitti. Ve bir hikaye bitti.

Merhabalar, sizden bir konuda tavsiye istiyorum. Aklım durmuş durumda. Okuyup vakit ayıranlara şimdiden teşekkür.

Benim bi sevgilim var 5 yıldır. İlişkimiz sürekli stabil gitmedi. Ben haksızlığa gelemiyorum, o da çok ince naif biri değil..Olayları anlatmaya kalksam konu çok uzar. Özetle küsme huyu olan biri. Ayrıca hatasını kolay kolay kabul etmeyen, edip özür dilese de ama sen de şunu yapmıştın diyen biri...Narsistik özellikler gösterir kendisi biraz...Ben de haksızlığa gelemeyen, biraz da bir olayın üstüne fazla giden biriyim yani hatasını görsün isterim ama o da kavgaya dönüşür..

Şimdi sorum şu; biz birkaç ay once tartıstık ve ben kendimi o kadar dil döküp anlatmaya çalıştım ama hakaret tarzı sozler soyleyince yine çok kötü hissettim ve bitsin dedim...1 ay sonra beni aradı ama arararamaz hemen atlamak ta istemedim..Kendisi gurur abidesi olduğu için sadece nasılsın iyi misin vs seklinde arar boyle durumlarda, aslında amac barismaktır ama asla acikca bunu dile getirmez...Bu sefer biraz uğraşsın istedim..Sonra tekrar bi mesajlaşma oldu falan ve ben aradım barıştık...Barıştıktan sonra bi gün 2dk sonra seni arayacağım dedi öğle arasıydı (genelde öğlenleri konusuruz) ben de o zaman yemeğe geç gideyim aramanı bekliyorum dedim..Aradan 15dk gecti arayan yok, aradım, işyerindeki arkadası yanına gelmiş bişeyler anlatacakmış beraber yemeğe çıkmışlar...bari haber verseydin dedim...Önce tabi kabul etmedi ama sonra evt vermeliydim dedi..Ben de kızdım senin için baskaları hep oncelikli dedim, eski yaptıklarından falan dem vurdum..Böyle olunca da yürümüyor hep sinir harbindeyiz diye yine iletişimi kesti...Üstelik benim ondan ayrılırkenki kullandıgım kelimelerle bana bitti dedi...

Şimdi ben arıyorum, arayınca konusuyor ama soguk. Kendiliğinden aramıyor..Msj yazınca cvp vermiyor. Ben onun bulunduğu şehre bir işim için gittim, bir de ağır griptim. Ona msj attım oraya geliyorum hastayım vs diye..Hiç cvp vermedi ama vardıgımda otogarda beni bekliyordu..Ama mesafeli durusundan da taviz vermiyordu..Ben sıcak davrandım ama buz gibiydi..
Döndüğümde yine konustum o da yürümüyor, hep aynı tartısmalar oluyor dedi. Ben de arıyorum yine, hastalıgın nası oldu vs diye soruyor ediyor ama yine de soguk...

Ne yapmalıyım sizce? Nasıl davranmalıyım? O ne yapmaya çalışıyor? İntikam mı, cepte tutma mı ? Ayrılık varsa telefonumu bile açmaması lazım..Anlayamıyorum yorumunuzu bekliyorum
Bence zorlama bitmiş sende bitir emin ol daha iyileri çıkar hayatını ona bağlama ilerde pişman olabilirsin bosverrrrr hepsinin canı cehenneme

O fazla egolu , kibirli, siz fazla detaycı hassassiniz. Ilişkiniz yıpranmış.

Buradan bakılınca ite kaka giden bir ilişki var, ömrü kısa oluyor böyle ilişkilerin ya da ömrü kisaltiyor , değmez.

Yemek konusunda da , o kadar beklemenize anlam veremedim. Iki dk. dedikten sonra aramadiysa yemeğe gitmeliydiniz .

Hayatını , ilişkisini ve hatta ilişkiyi bitirme kararını bir erkeğin eline bırakan kadınları anlamıyorum , asla da anlayamayacağım .

Çeker her kaprisi, nazı, ilgi alaka yoktur, yalan dolanla , üzüntüyle dolu bir ilişkidir ama şöyle der hep bu tur mutsuz olmaya kendini mahkum eden kadınlar :

__ istiyorsan ayrılalım.

Bunda bile kararı karşı tarafa bırakıyorlar. Ne tuhaf.

Bitti arkadaşım yoksun hayatımda. Bir kere geliyorum hayata. Senin gibi bir gerzege verilecek bir saniyem yok. " Bunu demek bu kadar zor değil ama ya.

Insan onuru , gururu için yaşar.

Evet sanki aynı adam...Küstüyse asla hemen toparlamaz, aynı masada 1 saat bile konusmadan oturur. Sen istediğin kadar ortamı yumuşatmak için, şirinlikler yap, tamam hata bende de, özürler dile, hadi gül artık de, istediğin kadar dil dök faydası olmaz...O bi kere modunu bozmuştur...Düzelmez o gün, sonra da evine çeker gider...Beklemen lazım artık 3 gün olur 1 hafta olur...duruma göre..

Sen arkadaşlarından bana vakit ayır dediğin için 1 hafta küsmüş...Ben arkadaşına takılıp beni beklettin hani öğlen konuşacaktık dediğim için ayrıldı..

2 gün msj atmaz diyorsun..2 gün benim için çok iyiydi yine...Çünkü 1 ay küsüyordu artık...Köyü onun dokunulmazıydı, sürekli hsonları annesiyle köye giderlerdi...Ordayken benim istediğim şey, hani tüm akşam oturuyorlar akrabalarıyla çekirdek çay muhabbet ediyorlar arada mesela bana naber tatlım hadi tatlımı da geçtim napiosun diye 1 msj atsın, fazla değil, sürekli msj atsın da demiyorum, o sırada aklında oldugumu bileyim yani, bi yere gidince komple iletişim neden kesiliyor...Yok nerde..Ta ki evlerine dönene dek hiç ses çıkmaz...Eve gelince arar...Bunu soyledim diye ayrılmıştık daha once de...Ben zehir ediyormuşum gittiği yeri her zaman...

Simdi ne oldu biliyor musun? Hep aynı seylerle kavga cıkaran oldum ve sinir stres içinde yürümüyor dedi...Yani ben hep ufak seyler istedim ama ya istediği su birkaç seye dikkat edivereyim demek yerine hep bildiğini okuyup, dediklerimi kale almayıp kızıp tartıstı sonra da hep kavga cıkaran oldum iyi mi...oysa ki insanın içinden gelmeli bazı seyler...

Bunlar sadece en basında tavlama aşamasında bunları yapıyorlar ve 1-2 ay içinde kayboluyor o guzel ilgi

O fazla egolu , kibirli, siz fazla detaycı hassassiniz. Ilişkiniz yıpranmış.

Buradan bakılınca ite kaka giden bir ilişki var, ömrü kısa oluyor böyle ilişkilerin ya da ömrü kisaltiyor , değmez.

Yemek konusunda da , o kadar beklemenize anlam veremedim. Iki dk. dedikten sonra aramadiysa yemeğe gitmeliydiniz .

Şimdi normalde ben yemeğe cıksam ve o da tam o sırada aramış olsa bi kamyon laf yerdim...Nasıl yaa, ben senle konusmak için aşağı iniyorum sen yemeğe çıkmışsın diye yemin ediyorum günlerce ve yeri geldikçe başıma kakılırdı bu durum...Ertesi.günü falan sen gerçi kafana göre gidersin, bundan sonra bana oğlen konusalım deme die dünyanın lafını ederdi...

O yüzden ben artık ona ne söz verdiysem tutuyordum..

Back
X