Ne Yapmaya Çalışıyor?

Keşke teknolojiden anladığiniz kadar insan mayasindanda anlasaniz.hatta mayaya gerek yok 8 yaşındaki kardesim olsa o bile derdi yani bu kendi memleketinden birini arıyor evlenecek diye
 
Sandığınız kadar güzel değilmiş herşey demek ki,vurun tekmeyi gitsin.
 
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Tabi ki ne yapmaya çalıştığının farkındayım. Bunu yaptığı an ekran görüntüsünü atıp ayrıldım. Tahmin edersiniz ki bunun psikolojisini atlatmak kolay değil.
 
O ayrılmadan siz ayrılın face hesaptan devam edersiniz
 
Her şey bu kadar güzel giderken ne yapmaya çalışıyor?
İlişkiniz yolunda gidiyor. İliskiyle ilgili sorun yok.
Adam bu şehirde gününü güzelleştirmek için sizle beraber.
Sorun adamın tayin hakkı gelir gelmez memlekete gidip bir memur öğretmen kız bulup evlenecek olması.
Kişisel almayın
Siz ne yaptınız? Kamera açalım önce deseydiniz,gorseydi sizi şerefsiz
 
Adamın cevabını merak ettim ben.nayrıca ben olsam görüntülü konuşalım derdim. Şok olsun
 
Bu yapılanın dolandırıcılıktan ne farkı var, bir insanın maddi varlığını değilse bile duygularını istismar ediyor. Bir de mesai harcıyor her gün görüntülü konuşmaya falan. Ne kadar tehlikeli insanlar ya. Bazen gerçekten korkuyorum kimlerle muhatap oluyoruz nasıl insanlara denk geliyoruz diye. Konu sahibine göre güzel bir ilişki yaşanıyor ama aslında adam av peşinde.
 
Sizi anlıyorum yaşadığınız gerçekten zor ve üzücü bir durum.Ama böyle biriyle evlenmemiş olmanız ilişkinize devam etmemiş olmanız en güzeli.Sadakatsiz birinden kurtulmuşsunuz şimdi canınız acısada ileride kurtulduğunuza sevineceksiniz merak etmeyin.
 
Valla benim için güven ilk şarttır o zedelendikten sonra babam olsa yol veririm. Sizin için önemli değilse devam edersiniz.
 
Eklediği gibi kendini tanıtıp niyetinin ciddi olduğunu, hayatında kimse olmadığını söyledi. Elim ayağım titreyerek yazdığım için devamını getirmedim. Hemen ekran görüntüsü alıp kendisine attım. Yazdığı kişinin arkadaşım olduğunu söyledim. Kendini bu kadar değersizleştirdiği için sahte hesabım olduğunu söylemedim. Ne yapsan ne desen haklısın karşına çıkacak yüzüm yok yazdığını gördüm. Sonrasında ne yazdı bilmiyorum hakkımı helal etmiyorum yazıp engelledim çünkü.
 
Allah'tan sen olduğunu biliyordum zaten dememiş.
 
Ben merakımdan bir şey sormak istiyorum. Erkek arkadaşınızın birilerini eklediğini nasıl biliyorsunuz yani sürekli takip mi ediyorsunuz?
 
Kendi memleketinden istiyor demek ki siz yedeksiniz.
 
Ben merakımdan bir şey sormak istiyorum. Erkek arkadaşınızın birilerini eklediğini nasıl biliyorsunuz yani sürekli takip mi ediyorsunuz?
Şununla ortak arkadaş diye karşıma birileri çıkmaya başlayınca içime kurt düştü. Evet sonrasında takip ettim. Ciddi düşündüğüm birinin ne yaptığını bilmem gerekiyor.
 
Şununla ortak arkadaş diye karşıma birileri çıkmaya başlayınca içime kurt düştü. Evet sonrasında takip ettim. Ciddi düşündüğüm birinin ne yaptığını bilmem gerekiyor.
Ama o zaman düşündüğünüz kadar iyi gitmeyen bir ilişki sanırım bilinç altınızda. Çünkü mesela tam güvenseniz önemsemeyebilirdiniz diye düşündüm ben. Direk içinize bir kuşku düşmüş.
 
Adamın kriteri bile var. Memur ve aynı memleket şartı. Beyefendiye memleketinde mutluluklar dileyin ve görüşmeyin
 
“Hımmm sakın bir daha sosyal medyadan kadın ekleme” diye kulağını çekmişsiniz ama işe yaramadı galiba.
Aşırı saçma geliyor ekleme diye uyarmak, eklememesi gerektiğini bilmiyor mu ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…