8 Aylık çok güzel giden bir ilişkim vardı. Aramızdaki tek sorun evlendikten sonra ikimizin görev yaptığı (öğretmeniz) şehir değil de kendi memleketinde yaşamak istiyor oluşuydu. Bunu istemediğimi orada mutlu olamayacağımı söylediğimde de mutlu olmayacağın bir yerde ben de yaşamak istemem diye cevap verirdi. Yaz tatili olunca memleketine gitti. Nerdeyse her gün görüntülü konuşurduk. Süreç içerisinde asla bir tartışmamız dahi olmadı. Her defasında beni ne kadar sevdiğinden bahseder evlendikten sonraki hayatımızla ilgili konuşurdu. Artık okulların açılması yaklaşıp görev yerine dönmesi gerektiği şu son bir haftada kirada oturduğu evin sahibinin evi satacağı haberini aldı. Ardından sosyal medyadan bazı kızları eklediğini gördüm. Tek ortak yanları memur oluşları ve kendi memleketinden olmalarıydı. Genelde ekleyip sonraki gün siliyordu. Bu bir süre devam edince konuyu kendisine açtım. Yaptığının hoşuma gitmediğini söyledim. Hiç bir açıklaması olmadığını bundan sonra yapmayacağını söyleyince konuyu kapattık. Birkaç gün sonra sahte bir hesap açıp profile memleketinin ismini yazıp öğretmen olduğumu belirten ifadeler yazdım(profil fotoğrafında yüz görünmüyor.) Teknolojiden anladığım ve sosyal medya algoritmasını bildiğimden onun önüne önerilerde çıkana kadar bekledim (onu ekleyen kızları eklemeyeceğini biliyorum). İşin özü beni ekledi, evlenmeyi düşündüğünü ve bir ilişkisinin olmadığını söyledi. Her şey bu kadar güzel giderken ne yapmaya çalışıyor?